241

Re: atrodau Jauniau/Seniau

nu manau po 18 gimtadienio tai malonu klausitis kai sako kad jauniau atrodai...o iki18 tai visi nori buti vyresneis...

242

man 23 bet daug kas duoda[fl]2234[/fl]

243

Sonata, 22 parašė:

man 23 bet daug kas duoda[fl]2234[/fl]

daug duoda??? ;D aha man irgi daug duoda ;D

244

kai buvau 16m dave 25, nes esu aukstoko ugio, o dabar tai panasiai tiek ir duoda metu kiek yra wink

245

Lina, 23 parašė:

kai buvau 16m dave 25, nes esu aukstoko ugio, o dabar tai panasiai tiek ir duoda metu kiek yra wink

tau gerai, tau metų duoda wink įdomu, o ką duoda Sonatai??? ;D nes jai 23 bet daug kas duoda ;D

246

;D nu ir as nzn ka jai duoda ;D ;D as tai apie metukus kalbejau big_smile

247

o mane visada pasendina:(

248

Lina, 23 parašė:

;D nu ir as nzn ka jai duoda ;D ;D as tai apie metukus kalbejau big_smile

;D;D;D na, ne aš tai tiksliai, many išbraukt galit ;D

249

nu ok big_smile

250

Egle, 15 parašė:
Julija, 20 parašė:
Egle, 15 parašė:

maziau dar niekas nedave,o daugiau yra buve ir del to kartais kyla problemu...

O kokios del to problemos?:?

pradedant kontrolieremis troleibuse,baigiant banko darbuotojomis,kurios vis man pasiulo sudaryti kokia nors sutarti,atsakau,kad negaliu...na tada ir prasideda stebejimasis:tai jus nepilnamete,dar nedirbate?pasitaikydavo ir juokingu situaciju,uzkalbindavo vyrai apie 30-40metu,uzsienieciai klausdavo apie lietuvos moteru vedybini gyvenima,na aisku suzinoje jie mano,as ju amziu smagiai pasijuokdavome:Dsiaip man tai nelabai patinka,kad kartais vyresne palaiko,nes kai busiu 30ties dar netycia kas nors mociute pavadins;D

seip keista=) nepasakyciau kad tave butu galima pasendinti iki susituokusios moters;DD maximum 20, nors aisku realybej gal kitaip atrodo=)

251

ieinu i parduotuve su keure ir barzda nusiskutes tai cigareciu ir nebeparduoda....

252

Tomas, 27 parašė:

ieinu i parduotuve su keure ir barzda nusiskutes tai cigareciu ir nebeparduoda....

tai gal skutiesi smarkiai wink didelę dalį odos nudyrdamas ;D

253

man 21,o visi galvoja,kad 16m...taio be studziaus pazymejimo niekur neeinu,nes visad ji reikia rodyt:)bet dziaugiuos del to,juk smagu but jaunam:)

254

O mane atvirksciai nuolat sendina..gerai toms kurios po klubus trankosi ir pan, o man tai tik toks gerumas kad cigareciu visur nusiperku, o siaip man patinka mano amzius ir nusibosta klausimas: "ka studijuojat?" :::526

255

niiiu man 13 o duuuoda tik 10 ar9 argi neuzpissa kas man pasakis:::013:::013:::013:::013:::634:::851:::009

256

Pagal tavo išsireiškimus, aš tau ir 7 metų neduočiau ;(

257

pagal jos issireiskimus as jei GELTONA duociau...

258

vat as nuotraukose gal ir atrodau savo amziaus bet kai nuvaziavau pas sese ten visi buvo pilnameciai ir man dave nuo 17 iki 23 nors man yra 13 tai sakiau kad reikia dokumenta kita karta atsivezti kad tiketu....ten as sedejau kaip parodija....visi klausineja kiek jai(tai yra man) metu ir niekas netikejo kad man 13.....

259

nu, Ausryte, kai as su vyresniais budavau, tai irgi duodavo daugiau.. va dabar mano draugutes visos jaunesnes, tai visi mano, kad ir man nedaug tu metu ;D

260

Nijolė, 20 parašė:

nu, Ausryte, kai as su vyresniais budavau, tai irgi duodavo daugiau.. va dabar mano draugutes visos jaunesnes, tai visi mano, kad ir man nedaug tu metu ;D

nu is tikruju gal ir taip nu bet kai buvau pas sese tai ten vienas seip sako kad duotu 19 bet palei ji sako 22, o kitas net alchoholi siule bet sese greitai uzsireke nu aisku tada buvau da ir sukuose pasidarius ir dar pasidaziusi ir duoda daugiau nes kartais tai ir lemia:Das taip dazniausiai bunu palaidais plaukais bet kai susirisu tai zmones manes kazko ir neatpazysta:D:D:D:D:D