281

Re: atrodau Jauniau/Seniau

joa,,, man daug fainiau taip :::920 tokia mažė pasijunti ;D

282

nes va kaikurie aisku zmones ne musu amziaus big_smile ...bet kiti isleidzia tiek daug pinigu kad atrodytu jauniau...operacijos,kremai ir pan... o kai kurie atrodo jauniai be visokiu kremu operaciju...

283

tai jau tikrai jauniau ;D ;D nes viskas ;D ;D negaliu ;D bet malonu :::818
puse metu i parde turiu eiti su pazymejimu... zdz... kuo toliau, tuo jauneju ;D nu zavinga :::b18

284

mane visada pajaunina ir sakot geraj? jau atsibodo big_smile pasiuka tik rodyt ir rodyt... gal nepasensiu isvis? big_smile siaip kai bus 30 aisku noresiu kad mane jaunintu :::818

285

visiskai sutinku del to smile
nes men pati visa laika labai nusenina

286

Na, o man per 30 ir kada papraso paso, tai zinokit taip fainai jauciuosi...patikekit...

287

nius tarkim.. man tuoj 24, bet visokiose maximose vis dar praso dokumentu.. big_smile aisku prajuokina iki asaru tokie atvejai.. ;D

288

Deividas, 23 parašė:

nius tarkim.. man tuoj 24, bet visokiose maximose vis dar praso dokumentu.. big_smile aisku prajuokina iki asaru tokie atvejai.. ;D

patikek, kokia mane geda apniko, kai as pati budama vos vos vos 20 dirbdama pardej, paprasiau is 26 metu berniuko :::818 paso.... patikek.. geda iki pat galo.... cia dar pries 3 sav susitikau as ji maxej ;D stovejau ir zvengiau., bent pasnekejom apie beleka, bet as jam priminiau apie ta pasiuka, nes pirko alaus vaikas :::818 ojee

289

visko buna, Nijole, man rodos cia visai nieko baisaus:) Tikrai tik usijuokt belieka. O as manau ent gerai kai jaunina:) Su saiku aisku..

290

man taip pat daugiau nei 16m, bet malonu atrodyt jauniau.:)

291

Edita, tu lb simpatiska:) Patinka man tavo auskariukai ;P Matai, kad neesi pririspaklinus ffacka, tai gal dar delto jauniau atrodai:p wink nes tu lesiu dazniausiai sunku nusakyt amziu...

292

Nu man tai jau visai... senis vistyklais ;D

293

niekas dar niekada man nedave tiek metu kiek man yra,visada parduotuvese turiu rodyt dokumenta pirkdama alkocholinius gerimus big_smile

294

Armida, o manes dar tik viena kart prase... big_smile

295

ar pasidaziusi ar ne viena ir ta pati isgirstu.. kokiu dar lesiu?

296

Nezinau ar atrodau jaunesne ar vyresne. Cia tikriausiai kaip kam nes buvo dave ir 13 ir 26. Nors parduotuvej ID niekada nebuvo paprase.

297

na man rukyti nlb noredavo parduoti big_smile big_smile na bet db viskas susitvarke smile norsk aip ziuriu i veidrodi as matau 18 metu vaika :-) nors jau esu truputi vyresnis :::b18

>> nors kartais dokumento vis dar papraso big_smile

298

man daug kas duoda 18m.nors man 25m....dazniausiai nervuoja

299

jauniau ir del to visiskai nesiparinu wink pasa nesunku nesiotis o veliau kai prades visi sent ash dar jaunai atrodysiu ir juoksios ish visu wink

300

Man irgi visada jau maziau duodavo, nes ir dabar stebisi kiti kai pasakau kiek man metu... buna, kad net netiki, kol neistraukiu korcikes... pastovei 2 metais maziau duoda... uzpraeita vasara duodavo 15, praeita jau 16, kas nors ir 17... bet retai... beje, kaip ir Tautvydas sake, veliau jauniau atrodysim big_smile