Re: atrodau Jauniau/Seniau
joa,,, man daug fainiau taip tokia mažė pasijunti ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → atrodau Jauniau/Seniau
Puslapiai Ankstesnis 1 … 13 14 15 16 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
joa,,, man daug fainiau taip tokia mažė pasijunti ;D
nes va kaikurie aisku zmones ne musu amziaus ...bet kiti isleidzia tiek daug pinigu kad atrodytu jauniau...operacijos,kremai ir pan... o kai kurie atrodo jauniai be visokiu kremu operaciju...
tai jau tikrai jauniau ;D ;D nes viskas ;D ;D negaliu ;D bet malonu
puse metu i parde turiu eiti su pazymejimu... zdz... kuo toliau, tuo jauneju ;D nu zavinga
mane visada pajaunina ir sakot geraj? jau atsibodo pasiuka tik rodyt ir rodyt... gal nepasensiu isvis?
siaip kai bus 30 aisku noresiu kad mane jaunintu
visiskai sutinku del to
nes men pati visa laika labai nusenina
Na, o man per 30 ir kada papraso paso, tai zinokit taip fainai jauciuosi...patikekit...
nius tarkim.. man tuoj 24, bet visokiose maximose vis dar praso dokumentu.. aisku prajuokina iki asaru tokie atvejai.. ;D
nius tarkim.. man tuoj 24, bet visokiose maximose vis dar praso dokumentu..
aisku prajuokina iki asaru tokie atvejai.. ;D
patikek, kokia mane geda apniko, kai as pati budama vos vos vos 20 dirbdama pardej, paprasiau is 26 metu berniuko paso.... patikek.. geda iki pat galo.... cia dar pries 3 sav susitikau as ji maxej ;D stovejau ir zvengiau., bent pasnekejom apie beleka, bet as jam priminiau apie ta pasiuka, nes pirko alaus vaikas
ojee
visko buna, Nijole, man rodos cia visai nieko baisaus:) Tikrai tik usijuokt belieka. O as manau ent gerai kai jaunina:) Su saiku aisku..
man taip pat daugiau nei 16m, bet malonu atrodyt jauniau.:)
Edita, tu lb simpatiska:) Patinka man tavo auskariukai ;P Matai, kad neesi pririspaklinus ffacka, tai gal dar delto jauniau atrodai:p nes tu lesiu dazniausiai sunku nusakyt amziu...
Nu man tai jau visai... senis vistyklais ;D
niekas dar niekada man nedave tiek metu kiek man yra,visada parduotuvese turiu rodyt dokumenta pirkdama alkocholinius gerimus
Armida, o manes dar tik viena kart prase...
ar pasidaziusi ar ne viena ir ta pati isgirstu.. kokiu dar lesiu?
Nezinau ar atrodau jaunesne ar vyresne. Cia tikriausiai kaip kam nes buvo dave ir 13 ir 26. Nors parduotuvej ID niekada nebuvo paprase.
na man rukyti nlb noredavo parduoti
na bet db viskas susitvarke
norsk aip ziuriu i veidrodi as matau 18 metu vaika :-) nors jau esu truputi vyresnis
>> nors kartais dokumento vis dar papraso
man daug kas duoda 18m.nors man 25m....dazniausiai nervuoja
jauniau ir del to visiskai nesiparinu pasa nesunku nesiotis o veliau kai prades visi sent ash dar jaunai atrodysiu ir juoksios ish visu
Man irgi visada jau maziau duodavo, nes ir dabar stebisi kiti kai pasakau kiek man metu... buna, kad net netiki, kol neistraukiu korcikes... pastovei 2 metais maziau duoda... uzpraeita vasara duodavo 15, praeita jau 16, kas nors ir 17... bet retai... beje, kaip ir Tautvydas sake, veliau jauniau atrodysim
Puslapiai Ankstesnis 1 … 13 14 15 16 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → atrodau Jauniau/Seniau