Re: atrodau Jauniau/Seniau
as manau esu savaoj voetoj , nieka sneduoda nej daugiau nej maziau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → atrodau Jauniau/Seniau
Puslapiai Ankstesnis 1 … 14 15 16 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as manau esu savaoj voetoj , nieka sneduoda nej daugiau nej maziau
Buna zmoniu kurie atrodo jauniau, o kaikure atrodo seniau
kokia jusu nuomone apie tai?
(Pvz. 20 o atrodai kaip 16)
gerai jei atrodai jauniau man tai buvo taip kad buvo 16 o visi dave virs 20, nemalonu
zmones sako kad jauniau jums spresti
geriausei kai duoda tiek kiek yra.. seip nuo zmoniu priklauso.. pvz man db 18..vieni duoda 16 kiti 19.. o kai buvo 17 vienas vaikinas isvis dave 24...lb ziaurei pasijutau.. istikro nesmagu
Vasara dirbu paaugliu stovykloj grupes vadove. Mane nuolat palaiko stovyklautoja.. :DD
ash tj dzhiaugiuosi, kad mane laiko jaunesniu ir wisuomet prasho dokumentu,:D panos maksimum duoda18, 17.. dar priklauso nuo to kaip apsirengiu, bet wistiek mano metu neduoda:DD reikiai dziaugtis, kad atrodai jaunai;)
jau senokai buvo, kai kas davė jauniau
Hm...anksciau buvo tokia situacija, kai vienas 18-metis vos nuo kedes nenuvirto, suzinojes, kad man paciai tik 12...nes mane kaip minimum 16... o dabar yra 16...siaip iki siol daug kas "sendina", bet dabar ir toks amzius-slidus...nebe vaikas, o iki suaugusio ne tiek ir daug...tai dazniausiai masto, kad ~18,19...taciau nemegstu, kai mane sendina...bet ka jau padarysi...
http://bux.to/?r=vitiuhaa lengvi pinigai internete
Hmm...kai man buvo 20m.labai nervindavo besikabinejantys sesiolikiniai ir pan.:) sunku buvo rasti normalu vaikina.Na o dabar kai duoda 20 ar siek tiek daugiau...puikumelis:)
Kristina>>labai jaunai atrodai...turbut suklydai rasydama kad tau 30negali buti
Vaiva : na..19 ? sakyciau 17, 18, bet ne 19.. taip, kad pati isvadas daryk.. ^^
Vaiva : na..19 ? sakyciau 17, 18, bet ne 19.. taip, kad pati isvadas daryk.. ^^
Nebesvaik! As asmeniskai Vaivai duociau 25... ka Tu y tai? ;D
Hmm...kai man buvo 20m.labai nervindavo besikabinejantys sesiolikiniai ir pan.:) sunku buvo rasti normalu vaikina.Na o dabar kai duoda 20 ar siek tiek daugiau...puikumelis:)
na kai pamaciau posta tavo tai nlb patikejau kad rasei tikrus metus bet kas jaunai atrodai lb puiku ir grazu
>> na cia bus irgi i tema mano sesei 24 bet jai pardeje UK neparduoda alkoholio visada praso dokumento ;D
Man asmeniskai, tai tik kokiu puse metu nebepraso dokumento... o iki tol, turejau jy pateikti... ir zinot kas blogiausia...? O gi tai, kad sureaguodavau neigiamai... juo labiau, jei su savimi, neturedavau jokio dokumento... ;D
O man visaip duoda..:) Nors... Nors pastaruoju metu dazniau mane pajaunina:)Va, ir vakar su drauge buvom parduotuvej, gerimuka sioki toki pirkom, tai dokumento pareikalavo:) Siaip, manau, kad daug kas priklauso nuo drabuziu. Jei, tarkim, uzsidedu kokia sportiska striukyte, kedukus, plaukus i uodegele susirisu, tai ir atrodau daug jauniau. Ta ir pati pastebiu:)
Buna zmoniu kurie atrodo jauniau, o kaikure atrodo seniau
kokia jusu nuomone apie tai?
(Pvz. 20 o atrodai kaip 16)
Dar senais laikais kai turejau 18 Paprasiau mamos kad nupirktuman man petardu kai nuejo jos paklause - Ar turi koki dokumenta?... nu luzau kai mama man pasakojo
...Pats labai jaunai atrodau. Panos abar galvoja kad turiu kokius 19 20 .Eina sesiolikines ir man svilpia ;D
Nebesvaik! As asmeniskai Vaivai duociau 25... ka Tu y tai? ;D
o gi tai, kad kiekvienas zmogus masto kitaip ir kiekvienam skirtingai atrodo ;P ;D tad cia Tavo reikalas kiek kam duotum metu
ilga laika turejau ir as ta beda
ypac kai ir ugis vos 155 ir svoris 40, tai jaunina dauguma nors fiziniai duomenys nepasikeite, bet pastaruoju metu dokumentu jau nepraso
nors vis dar sunkiai duoda tiek kiek yra is tikro :V
niu kartais pliusas kartais minusas..
Puslapiai Ankstesnis 1 … 14 15 16 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → atrodau Jauniau/Seniau