121

Re: atrodau Jauniau/Seniau

Evelina, 17 parašė:
Darius, 19 parašė:
Evelina, 17 parašė:
Darius, 19 parašė:

o as gimiau senas big_smile

tu vargseli man taip gaila taves big_smile

gimiau senas smile bet daugiau nors nebesensiu ;D nes daugiau nera kur senti big_smile

ne gazdink manes bijau i tavo fotkes ziureti ;D

tai paziurek ir nuspresk kiek man big_smile tongue

122

daug big_smile

123

na matai tongue bat paguodzia kad nebesenstu big_smile

124

na man 21.o be pazymejimo nieko neparduoda...dar jei su jaunesniu pusbroliu kur nueinu tai atrodom vienmeciai (jam 15 )..nueini i parduotuve mixo pirkt..paziuri i kaip i vaika ir sako "neparduosiu.gerai kai turi pazymejima.tada reakciju ivairiu buna.vieni sako "atsiprasau",    kiti  " cia tavo seses pazymejimas" ( nesvarbu kad tokios neturiu)...na bet jau baigiu priprasti, kad gatveje kabina 15-meciai ir jaunesni.. mano mamos 30 metu i bara neileisdavo.. smile seip kartais labai erzina tokie dalykai. kartais pakelia nuotaika.na bet kaip yra, taip smile

125

niu ir ka mes ce matom big_smile niu o kas ce blogo kai busi 30m  prie taves kabinsis kokie 20m argi tai blogai big_smile

126

big_smile tai ir sakau kad jau beveik susitaikiau big_smile na bet zinai..einu su draugem... o vaikinai sako :cia jusu jaunesnioji sesute??? big_smile mirk juokais..kartais  nelabai linxma buna smile big_smile arba kai palieki pazymejima kurnors...o tada tai nekas buna smile tada nei i kluba, nei i bara. nu nebent sulciu eit gert big_smile buna tokiu situaciju kai buna nefainai smile

127

mano manymu atrodai pagal amziu

128

niu sultis dar niekam nepakenke big_smile niu jop biski tragedija turetu buti su savim visur valkiotis pazymejima :? niu tai blyn ant nugaros uzsirasyk man 21 ir atsikniskit visi big_smile

129

na buvo tokia mintis kilus big_smile bet pagalvotu kad prikolina mergaite big_smile bando atrodyt vyresne ;D

130

Simute, 21 parašė:

na man 21.o be pazymejimo nieko neparduoda...dar jei su jaunesniu pusbroliu kur nueinu tai atrodom vienmeciai (jam 15 )..nueini i parduotuve mixo pirkt..paziuri i kaip i vaika ir sako "neparduosiu.gerai kai turi pazymejima.tada reakciju ivairiu buna.vieni sako "atsiprasau",    kiti  " cia tavo seses pazymejimas" ( nesvarbu kad tokios neturiu)...na bet jau baigiu priprasti, kad gatveje kabina 15-meciai ir jaunesni.. mano mamos 30 metu i bara neileisdavo.. smile seip kartais labai erzina tokie dalykai. kartais pakelia nuotaika.na bet kaip yra, taip smile

paziurejau i tavo fotos ir ne galiu pasakyti kad jau atrodai kaip 15
gal 20 ar tiek kiek tau ir yra.
net nezinau
bet galiu suprasti kad ne malonu kai 15meciai tave kabina

131

nu aciu aciu smile fotkese visada kitaip zmogus atrodo nei in real smile na bet as sakau kaip yra .atsimenu mano ex vaikinas visada savo draugu klausinedavo kiek man duotu metu.. vieni 15, kiti 16.. kazkodel jam buvo labai smagu visiems sakyti kad man yra daugiau nei atrodo..na nesvarbu smile as tik pasakiau savo nuomone sia tema smile

132

xi, turbut jei pirmakart matomam zmogui pasakyciau, kad man 13, jam net nekiltu abejoniu:D:D o seip paprastai zmones mano kad man ne daugiau 15..=) kartais gerokai nervina, ypac kai kai kuriem proto bokstam pasirodo, kad mes su sese dvynes arba jinai uz mane vyresne (nors jaunesne 2,5metu..=)) bet pasiguodziu kad negreit pasensiu:D kokiu 30 bunant atrodyti kaip dvidesimt keliu turetu but labai faina:D:D

133

Man tai duodamu metu kiekis svyruoja nuo 17 iki 27... ziurint kaip apsirengi kokia savijauta ir panasiai... bet jei papraso dokumento tai susinervinu... O siaip tai va po darbo 12 valandu dar jei kokias 3 dieneles nesiskutu tai 26 garantuotai...

134

Osvaldas, 19 parašė:

Man tai duodamu metu kiekis svyruoja nuo 17 iki 27... ziurint kaip apsirengi kokia savijauta ir panasiai... bet jei papraso dokumento tai susinervinu... O siaip tai va po darbo 12 valandu dar jei kokias 3 dieneles nesiskutu tai 26 garantuotai...

;DDDD nemaza svyravymu amplitude:Dir sugebek tu man taip:D

135

o man kaip kada kartais daugiau kartais maziau dazniau tai maziau

136

na daugiau tikrai neduoda:) 16 daugiausiai dave... visada kai suzino kiek man tai issizioja jog atrodo kad akys tuoj ant kaktos islips big_smile siaip man patinka tokia reakcija buna is ko pasijuokti:)

137

mane irgi pajaunina visi:)

138

Rasa, 18 parašė:

na daugiau tikrai neduoda:) 16 daugiausiai dave... visada kai suzino kiek man tai issizioja jog atrodo kad akys tuoj ant kaktos islips big_smile siaip man patinka tokia reakcija buna is ko pasijuokti:)

jei rimtai is foto ka matau 18m as ir tau neduociau big_smile

139

Saulius, 24 parašė:
Rasa, 18 parašė:

jei rimtai is foto ka matau 18m as ir tau neduociau big_smile

nu as nieko pakeisti negaliu...ir ne ant vieno nepykstu kuris kartais ir pasisaipo jog tipo meluoju....:)

140

nors man tik 13 bet visi duoda daugiau:D ir daugiausia buna tai kad paraso nesamone tau tikrai ne 13:D