81

Re: Kas zavi vyrus...?:)

Auris, 19 пишет:

hmmm ;D niu joa tavo tiesa ;D istiesu moderatoriai pas mumis cia nekokie meistreliai wink niu bet siais laikais jie nebekarpo nuotrauku ir per fire.ieskok.lt galima isimest paciam nuotrauka ir ja pasikarpyt kaip nori big_smile bet is kitos puses kam tau ja karpyt big_smile Tu ja gali tiesiog man atsiust ir as ivertinsiu big_smile~

Nuotrauka dar iš tų laikų, kai fire.ieskok.lt nebuvo:) Man jau per metus kirpčiukai yra pakankamai įvertinti

82

Viktoras, 20 пишет:

Moteris

nu o tai kokia moteris? big_smile bet kokia ? big_smile

83

Toma, 17 пишет:
Auris, 19 пишет:

hmmm ;D niu joa tavo tiesa ;D istiesu moderatoriai pas mumis cia nekokie meistreliai wink niu bet siais laikais jie nebekarpo nuotrauku ir per fire.ieskok.lt galima isimest paciam nuotrauka ir ja pasikarpyt kaip nori big_smile bet is kitos puses kam tau ja karpyt big_smile Tu ja gali tiesiog man atsiust ir as ivertinsiu big_smile~

Nuotrauka dar iš tų laikų, kai fire.ieskok.lt nebuvo:) Man jau per metus kirpčiukai yra pakankamai įvertinti

ai nu jo suprantu radote geresniu ekspertu ;D

84

Auris, 19 пишет:
Toma, 17 пишет:
Auris, 19 пишет:

ai nu jo suprantu radote geresniu ekspertu ;D

Neieškojau, bet pasitaikė:D

85

Tai labai dziugu, kad nelikote nepastebeta smile

86

Šiaip nesu tokio jau garbingo amžiaus, kad reiktų vadint Jus amsmeniu:)

87

grazios big_smile

88

niu cia elementaru ;D jus buvot mandagi ir as bandau mandagus but ;D nu bet neesme wink

89

Viktoras, 20 пишет:

grazios big_smile

nu grazios tai grazios bet kokios gi nu big_smile Jezau kaip is mazo vaiko uz liezuvio tempt :DDDDDD

90

koki jus kvaili.reikia zeti i zmogaus vidu, o ne i grozi ilgai su groziu negyvensite smiletongue

91

Jurga, 26 пишет:

koki jus kvaili.reikia zeti i zmogaus vidu, o ne i grozi ilgai su groziu negyvensite smiletongue

Kaip ten bebutu, nesakyk, Jurga, kad niekada nekreipi demesio i zmogaus isvaizda. Vistiek nepatikesiu:D)

92

Jurga, 26 пишет:

kazko taip juokingai ir nuvalkiotai nuskambejo...

93

grazios mergos buna visalaika tupos ir jas apciesint kaip 2 pirstus apmyst

94

Julija, 19 пишет:
Jurga, 26 пишет:

Kaip ten bebutu, nesakyk, Jurga, kad niekada nekreipi demesio i zmogaus isvaizda. Vistiek nepatikesiu:D)

bludiji kazka

95

Vytenis, 19 пишет:

grazios mergos buna visalaika tupos ir jas apciesint kaip 2 pirstus apmyst

tu tuo isitikines???
gal tau patirties truksta tarp savo bendraamziu tik taip ir bendraujat
:[

96

Grožis grožis o kaip pats žmogus?

97

Gražios mergos būna visada tūpos o kodėl graži negali būti protinga?

98

va va man irgi keista visi kalba apie grozi:) bet tema nera siaura. Ne vien apie isorini grozi klausiama, o ir apie charakteri gal but smile

99

Vytenis, 19 пишет:
Julija, 19 пишет:
Jurga, 26 пишет:

bludiji kazka

Kodel, Vyteni, bludiju? Juk susipazindamas su zmogumi, visada pirmiausia atkreipi demesi butent i isore, o tik tada zvelgi i bendravima ir supranti, nori tu ta bendravima testi ar ne. Nesakau, kad turi buti modelio isvaizda. Tiesiog toji isvaizda turi tave kazkuo sudominti, patraukti. Juk tai, kas vienam zmogui grazu, kitam gali visiskai nepatikti.

100

niu pavyzdziui jei susipazysti su zmogum bet is isvaizdos jis tau nepatinka, o charakteris labai patinka... tai pazinti zinoma galima testi bet as jokiu budu neisivaizduoju jos kaip paneles. Kaip su drauge bendrauji ir tiek. wink

o kad test pazinti kaip ne su drauge tai vien isores grozio irgi nepakanka. As tai labai kreipiu demesi i charakteri... juk jei draugaut su zmogum tai reik pirma zinot su kokiu, o jei tas charakteris toks levas kad tu su juo nesugebesi draugaut, tai kam ir vargintis? smile