Re: Kas zavi vyrus...?:)
O atsakant i temos klausima kas zavi vyrus: tai emmm Man tai patinka panos kurios nusidepiliavusios kojas ir bikini zon, nes eini kokiam pleze ir vaiksto grazi mergicka, apzielusi kaip mauras
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kas zavi vyrus...?:)
O atsakant i temos klausima kas zavi vyrus: tai emmm Man tai patinka panos kurios nusidepiliavusios kojas ir bikini zon, nes eini kokiam pleze ir vaiksto grazi mergicka, apzielusi kaip mauras
cia galbut buvo pries simta metu kai musu babulkos taip "kabino" senelius
:D~:D:D~
na teisingai mastote... istikruju... ~ Juk senoveje babulkos nesiskuto koju ir nesidepiliavo bikini zonu
tad diedams reikdavo gerokai uzkimst skrandzius ir praskiest akis alum, kad uzkibtu
~
~
Lauras, 20 wrote:kriterijai tirpsta proporcingai ishgertam alkoholio kiekiui
tad kokie tie kriterijai pradedant nuo blaivios stadijos ir baigiant paskutine stadija?)
ghmz.. patinka ivairios.. vnz neturiu sablono.. pamates galiu pasakyt: patinka labai, normaliai parinka, nei patinka nei ne, atstumianti, labai atstumianti.. tai tik su paskutinem 2 kategorijom negaleciau gyvent..
o siaip svarbiausia bendravimas......
o ishgerus tai nelieka kategoriju patinka visi.. tpfu visos..
Ernestas, 20 wrote:cia galbut buvo pries simta metu kai musu babulkos taip "kabino" senelius
:D~:D:D~
na teisingai mastote... istikruju...
~ Juk senoveje babulkos nesiskuto koju ir nesidepiliavo bikini zonu
tad diedams reikdavo gerokai uzkimst skrandzius ir praskiest akis alum, kad uzkibtu
![]()
~
![]()
~
Matosi savas vaikis :D:D:D:d Neuzkibs ant bet kokios nevekslos
;D alia bet vistiek turi turet kazkokia tai manija kad vat patinka labiau kokios brunetes ir palaidais kaip vijokliais plaukais;))) visada atkreipi demesi ir panasiai?
Auris 19 ir kiti: vadinkite mane TU, o ne JUS, jauciosi, kad as jau senelis
;D alia bet vistiek turi turet kazkokia tai manija kad vat patinka labiau kokios brunetes ir palaidais kaip vijokliais plaukais;))) visada atkreipi demesi ir panasiai?
As i visas atkreipiu demesi, tik pskui mintise galvoju ar tobula ar ne jei patiko tai galiu praeit ir garsiai susukt "Labas, gal si vakara laisva" :D:D:D
aj krc visos patinka
Auris, 19 wrote:;D alia bet vistiek turi turet kazkokia tai manija kad vat patinka labiau kokios brunetes ir palaidais kaip vijokliais plaukais;))) visada atkreipi demesi ir panasiai?
As i visas atkreipiu demesi, tik pskui mintise galvoju ar tobula ar ne jei patiko tai galiu praeit ir garsiai susukt "Labas, gal si vakara laisva"
:D:D:D
tu nesupranti... kai jis kreipiasi jus tai jis kreipiasi i mane ir tave turbut
o siaip tu rizikuoji but ishrinktas musu klubo mokytoju, nes musu klubo esme, kad mes merginu baidomes.. kuo grazesne, tuo mum labiau nedrasu uzkalbint
Ernestas, 20 wrote:Auris, 19 wrote:;D alia bet vistiek turi turet kazkokia tai manija kad vat patinka labiau kokios brunetes ir palaidais kaip vijokliais plaukais;))) visada atkreipi demesi ir panasiai?
As i visas atkreipiu demesi, tik pskui mintise galvoju ar tobula ar ne jei patiko tai galiu praeit ir garsiai susukt "Labas, gal si vakara laisva"
:D:D:D
tu nesupranti... kai jis kreipiasi jus tai jis kreipiasi i mane ir tave turbut
![]()
o siaip tu rizikuoji but ishrinktas musu klubo mokytoju, nes musu klubo esme, kad mes merginu baidomes.. kuo grazesne, tuo mum labiau nedrasu uzkalbint
nu as ir pats ne tobulas, beto as nesivaikau ten tobulu super duber belekokiu grazuoliu, jei matau simptiska mergike butinai uzkalbinsiu
O atsakant i temos klausima kas zavi vyrus: tai emmm
Man tai patinka panos kurios nusidepiliavusios kojas ir bikini zon, nes eini kokiam pleze ir vaiksto grazi mergicka, apzielusi kaip mauras
Man rodos, tokiu jau nebuna siais laikais:D)
Ernestas, 20 wrote:O atsakant i temos klausima kas zavi vyrus: tai emmm
Man tai patinka panos kurios nusidepiliavusios kojas ir bikini zon, nes eini kokiam pleze ir vaiksto grazi mergicka, apzielusi kaip mauras
buna... dar ne tokiu pabaisu prie pajurio maciau !
man patinka tokios kurios vaiksto su trumpais sijonais"mini" negaliu nuleisti nuo ju akiu:)
man patinka tokios kurios vaiksto su trumpais sijonais"mini" negaliu nuleisti nuo ju akiu:)
Man irgi jos ~ bet dazniausiai kai tokia pamatau kazkodel nuleidziu akis zemyn... gal todel, kad suvokiu kad niekada tokios neturesiu:) Ne mano nosiai
cia nuo ko akiu negali nuleist, nuo sijono, ar nuo koju turbut tada y veida net neziuri
prisegamos kojines tik zodis ko gero turetu buti stipresnis uz "zavi"
erika, ne visus vyrukus jos zavi, mano buves niekaip negaledavo suprasti, kodel erotiniuose filmuose moterys su tom kojinem, tipo tai iskart sugadina vaizda, nes nera jokio sexualumo tose kojinese. Taip kad...
tai beaejo, kad nevisus nevisus zavi ir moterys
vyra suzaveti nesunku... Sunkiau ji islaikyti prie saves:)
Ernestas, 20 wrote:O atsakant i temos klausima kas zavi vyrus: tai emmm
bet kiek vargo su tom depiliacijom...!!!
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kas zavi vyrus...?:)