21

Re: Kas zavi vyrus...?:)

O atsakant i temos klausima kas zavi vyrus: tai emmm big_smile Man tai patinka panos kurios nusidepiliavusios kojas ir bikini zon, nes eini kokiam pleze ir vaiksto grazi mergicka, apzielusi kaip mauras big_smile

22

Ernestas, 20 wrote:

cia galbut buvo pries simta metu kai musu babulkos taip "kabino" senelius big_smile:D~:D:D~

na teisingai mastote... istikruju... big_smile~ Juk senoveje babulkos nesiskuto koju ir nesidepiliavo bikini zonu big_smile tad diedams reikdavo gerokai uzkimst skrandzius ir praskiest akis alum, kad uzkibtu big_smile big_smile~ big_smile big_smile~

23

Auris, 19 wrote:
Lauras, 20 wrote:

kriterijai tirpsta proporcingai ishgertam alkoholio kiekiui wink

tad kokie tie kriterijai pradedant nuo blaivios stadijos ir baigiant paskutine stadija? big_smile)

ghmz.. patinka ivairios.. vnz neturiu sablono.. pamates galiu pasakyt: patinka labai, normaliai parinka, nei patinka nei ne, atstumianti, labai atstumianti.. wink tai tik su paskutinem 2 kategorijom negaleciau gyvent.. wink o siaip svarbiausia bendravimas......
o ishgerus tai nelieka kategoriju patinka visi.. tpfu visos.. smile

24

Auris, 19 wrote:
Ernestas, 20 wrote:

cia galbut buvo pries simta metu kai musu babulkos taip "kabino" senelius big_smile:D~:D:D~

na teisingai mastote... istikruju... big_smile~ Juk senoveje babulkos nesiskuto koju ir nesidepiliavo bikini zonu big_smile tad diedams reikdavo gerokai uzkimst skrandzius ir praskiest akis alum, kad uzkibtu big_smile big_smile~ big_smile big_smile~

Matosi savas vaikis big_smile:D:D:D:d Neuzkibs ant bet kokios nevekslos big_smile

25

;D alia bet vistiek turi turet kazkokia tai manija kad vat patinka labiau kokios brunetes ir palaidais kaip vijokliais plaukais;))) visada atkreipi demesi ir panasiai? big_smile

26

Auris 19 ir kiti: vadinkite mane TU, o ne JUS, jauciosi, kad as jau senelis

27

Auris, 19 wrote:

;D alia bet vistiek turi turet kazkokia tai manija kad vat patinka labiau kokios brunetes ir palaidais kaip vijokliais plaukais;))) visada atkreipi demesi ir panasiai? big_smile

As i visas atkreipiu demesi, tik pskui mintise galvoju ar tobula ar ne jei patiko tai galiu praeit ir garsiai susukt "Labas, gal si vakara laisva" big_smile:D:D:D

28

aj krc visos patinka big_smile

29

Ernestas, 20 wrote:
Auris, 19 wrote:

As i visas atkreipiu demesi, tik pskui mintise galvoju ar tobula ar ne jei patiko tai galiu praeit ir garsiai susukt "Labas, gal si vakara laisva" big_smile:D:D:D

tu nesupranti... kai jis kreipiasi jus tai jis kreipiasi i mane ir tave turbut wink
o siaip tu rizikuoji but ishrinktas musu klubo mokytoju, nes musu klubo esme, kad mes merginu baidomes.. kuo grazesne, tuo mum labiau nedrasu uzkalbint wink

30

Lauras, 20 wrote:
Ernestas, 20 wrote:
Auris, 19 wrote:

tu nesupranti... kai jis kreipiasi jus tai jis kreipiasi i mane ir tave turbut wink
o siaip tu rizikuoji but ishrinktas musu klubo mokytoju, nes musu klubo esme, kad mes merginu baidomes.. kuo grazesne, tuo mum labiau nedrasu uzkalbint wink

nu as ir pats ne tobulas, beto as nesivaikau ten tobulu super duber belekokiu grazuoliu, jei matau simptiska mergike butinai uzkalbinsiu

31

Ernestas, 20 wrote:

O atsakant i temos klausima kas zavi vyrus: tai emmm big_smile Man tai patinka panos kurios nusidepiliavusios kojas ir bikini zon, nes eini kokiam pleze ir vaiksto grazi mergicka, apzielusi kaip mauras big_smile

Man rodos, tokiu jau nebuna siais laikais:D)

32

Julija, 19 wrote:
Ernestas, 20 wrote:

buna... smile dar ne tokiu pabaisu prie pajurio maciau ! big_smile

33

man patinka tokios kurios vaiksto su trumpais sijonais"mini" negaliu nuleisti nuo ju akiu:)

34

Andrius, 18 wrote:

man patinka tokios kurios vaiksto su trumpais sijonais"mini" negaliu nuleisti nuo ju akiu:)

Man irgi jos big_smile~ bet dazniausiai kai tokia pamatau kazkodel nuleidziu akis zemyn... gal todel, kad suvokiu kad niekada tokios neturesiu:) Ne mano nosiai wink

35

Andrius, 18 wrote:

cia nuo ko akiu negali nuleist, nuo sijono, ar nuo koju big_smile turbut tada y veida net neziuri big_smile

36

prisegamos kojines smile tik zodis ko gero turetu buti stipresnis uz "zavi" smile

37

erika, ne visus vyrukus jos zavi, mano buves niekaip negaledavo suprasti, kodel erotiniuose filmuose moterys su tom kojinem, tipo tai iskart sugadina vaizda, nes nera jokio sexualumo tose kojinese. Taip kad...

38

tai beaejo, kad nevisus smile nevisus zavi ir moterys smile

39

vyra suzaveti nesunku... Sunkiau ji islaikyti prie saves:)

40

Julija, 19 wrote:
Ernestas, 20 wrote:

bet kiek vargo su tom depiliacijom...!!!