Re: Kas zavi vyrus...?:)
vyra suzaveti nesunku... Sunkiau ji islaikyti prie saves:)
Kas tiesa, tas tiesa..:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kas zavi vyrus...?:)
vyra suzaveti nesunku... Sunkiau ji islaikyti prie saves:)
Julija, 19 wrote:Ernestas, 20 wrote:O atsakant i temos klausima kas zavi vyrus: tai emmm
Man tai patinka panos kurios nusidepiliavusios kojas ir bikini zon, nes eini kokiam pleze ir vaiksto grazi mergicka, apzielusi kaip mauras
Man rodos, tokiu jau nebuna siais laikais:D)
bet kiek vargo su tom depiliacijom...!!!
Taip, bet juk grozis reikalauja auku. Gi nevaiksciosi krumoksniais ir kerpem apaugusi:D)
patikek, yra vyru kuriems krumoksniai ir kerpes labai patinka ;]
Gina, 22 wrote:vyra suzaveti nesunku... Sunkiau ji islaikyti prie saves:)
Na jei mergina suzavejusi vaikina, poto neapkerpeja ir neapsileidzia... ir stengiasi vis vaikina "suzavet per naujo" Tai nemanau, kad sunku nulaikyt...
Na o jei pati apsileidzia ir pamirsta ta bernioka tai... savaime aisku kad jsi pabega;)
as nezinau kaip jums bet mane zavi kaip i mane atkreipia demesi ir su manim bendrauja o popto galma daryti isvadas
Evelina, 17 wrote:Auris, 19 wrote:Evelina, 17 wrote:as galiu tavo mintis skaityti
aha... pastebejau. Ir ne tik. Dar ir sypsotis mat moki
ir dantis rodyt
~
as viska moku
Mano svajoniu dzine
:D~:D~
Dziagiuosi
patikek, yra vyru kuriems krumoksniai ir kerpes labai patinka ;]
Ane..? Gal tu vienas is ju?:D
Aleksandras, 21 wrote:patikek, yra vyru kuriems krumoksniai ir kerpes labai patinka ;]
Ane..? Gal tu vienas is ju?:D
nea jis nebent is tu kurie krumuose sminga tarp kerpiu prigere :D:D:D
o ko jum nepatinka krumoksnei ir kerpes ka gamtoi nebuve
juk fainiausi tusai gamtoi
nu jo... bet merginos noretusi ne apkerpusios krumoksniais vis del to ~
Tik palaidi ir ilgi... NEkenciu panu nuskustu kaip pudeliu... ypac trumpais plaukais kaip is armijos isejusiu... Dar dabar labai durna mada kurios negaliu pakesti kada buna grazus ilgi tiesus plaukai ir prieky kaip debyles pasikerpa kirpciukus... idiotiskai atrodo. Nieko nenorejau izeisti cia tik mano asmenine nuomone. Mane merginoje traukia tai jei ne tik as ja galiu sudominti bet ir ji mane... nebutu buka... o del grozio tai jau skonio reikalas... siaip ivairiai ir dar buna nuo nuotaikos ir isgerto alkoholio kiekio priklauso
isgertas alkoholio kiekis atvirksciai proporcingas reikalavimu skaiciui :DDD
jau tas alkoholis... :DDDD
o be jo negalima apsieiti?
manau kad vaikinai neisgyventu be jo...o kai kurie turbut ir merginos nesusirastu ar negaletu uzkalbint...
Vaidoske > Zinoma galima ;D kai aplinkybes vercia
Kamile > Nia Vat jus be serialu tikrai neisgyventumet
~
~
~
Vaidoske > Zinoma galima ;D kai aplinkybes vercia
![]()
Kamile > Nia
Vat jus be serialu tikrai neisgyventumet
~
~
~
Nu ne, mes ir be ju isgyventumem
pvz as tu serialu neziuriu:D
cha ! ~ Nu tai mes panasiai ir be alkoholio isgyventume tada
~
pvz as irgi negeriu ! nu tik kai labai reikia ;D
Tik palaidi ir ilgi... NEkenciu panu nuskustu kaip pudeliu... ypac trumpais plaukais kaip is armijos isejusiu... Dar dabar labai durna mada kurios negaliu pakesti kada buna grazus ilgi tiesus plaukai ir prieky kaip debyles pasikerpa kirpciukus... idiotiskai atrodo. Nieko nenorejau izeisti cia tik mano asmenine nuomone. Mane merginoje traukia tai jei ne tik as ja galiu sudominti bet ir ji mane... nebutu buka... o del grozio tai jau skonio reikalas... siaip ivairiai ir dar buna nuo nuotaikos ir isgerto alkoholio kiekio priklauso
Na, jau atsiprašau... Ko tie kirpčiukai užkliuvo? :{}
vyrus zavi protingos savimi pasitikincios moterys
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kas zavi vyrus...?:)