41

Re: Kas zavi vyrus...?:)

Gina, 22 wrote:

vyra suzaveti nesunku... Sunkiau ji islaikyti prie saves:)

Kas tiesa, tas tiesa..:)

42

Gina, 22 wrote:
Julija, 19 wrote:
Ernestas, 20 wrote:

O atsakant i temos klausima kas zavi vyrus: tai emmm big_smile Man tai patinka panos kurios nusidepiliavusios kojas ir bikini zon, nes eini kokiam pleze ir vaiksto grazi mergicka, apzielusi kaip mauras big_smile

Man rodos, tokiu jau nebuna siais laikais:D)

bet kiek vargo su tom depiliacijom...!!!

Taip, bet juk grozis reikalauja auku. Gi nevaiksciosi krumoksniais ir kerpem apaugusi:D)

43

patikek, yra vyru kuriems krumoksniai ir kerpes labai patinka ;]

44

Julija, 19 wrote:
Gina, 22 wrote:

vyra suzaveti nesunku... Sunkiau ji islaikyti prie saves:)

Kas tiesa, tas tiesa..:)

Na jei mergina suzavejusi vaikina, poto neapkerpeja ir neapsileidzia... ir stengiasi vis vaikina "suzavet per naujo" smile Tai nemanau, kad sunku nulaikyt... smile Na o jei pati apsileidzia ir pamirsta ta bernioka tai... savaime aisku kad jsi pabega;)

45

as nezinau kaip jums bet mane zavi kaip i mane atkreipia demesi ir su manim bendrauja o popto galma daryti isvadas

46

Ernestas, 20 wrote:
Evelina, 17 wrote:
Auris, 19 wrote:
Evelina, 17 wrote:

as galiu tavo mintis skaityti smile

aha... pastebejau. Ir ne tik. Dar ir sypsotis mat moki big_smile ir dantis rodyt big_smile~

as viska moku big_smile

Mano svajoniu dzine big_smile:D~:D~

Dziagiuosi big_smile

47

Aleksandras, 21 wrote:

Ane..? Gal tu vienas is ju?:D

48

Julija, 19 wrote:
Aleksandras, 21 wrote:

Ane..? Gal tu vienas is ju?:D

nea jis nebent is tu kurie krumuose sminga tarp kerpiu prigere big_smile:D:D:D

49

o ko jum nepatinka krumoksnei ir kerpes big_smile ka gamtoi nebuve big_smile juk fainiausi tusai gamtoi big_smile

50

nu jo... bet merginos noretusi ne apkerpusios krumoksniais vis del to big_smile~

51

Tik palaidi ir ilgi... NEkenciu panu nuskustu kaip pudeliu... ypac trumpais plaukais kaip is armijos isejusiu... Dar dabar labai durna mada kurios negaliu pakesti kada buna grazus ilgi tiesus plaukai ir prieky kaip debyles pasikerpa kirpciukus... idiotiskai atrodo. Nieko nenorejau izeisti cia tik mano asmenine nuomone. Mane merginoje traukia tai jei ne tik as ja galiu sudominti bet ir ji mane... nebutu buka... o del grozio tai jau skonio reikalas... siaip ivairiai ir dar buna nuo nuotaikos ir isgerto alkoholio kiekio priklauso smile

52

isgertas alkoholio kiekis atvirksciai proporcingas reikalavimu skaiciui :DDD

53

jau tas alkoholis... :DDDD

54

o be jo negalima apsieiti? big_smile wink

55

manau kad vaikinai neisgyventu be jo...o kai kurie turbut ir merginos nesusirastu ar negaletu uzkalbint...

56

Vaidoske > Zinoma galima ;D kai aplinkybes vercia big_smile

Kamile > Nia wink Vat jus be serialu tikrai neisgyventumet big_smile~ big_smile~ big_smile~

57

Auris, 19 wrote:

Vaidoske > Zinoma galima ;D kai aplinkybes vercia big_smile

Kamile > Nia wink Vat jus be serialu tikrai neisgyventumet big_smile~ big_smile~ big_smile~

Nu ne, mes ir be ju isgyventumem
tongue   pvz as tu serialu neziuriu:D

58

cha ! big_smile~ Nu tai mes panasiai ir be alkoholio isgyventume tada big_smile~

pvz as irgi negeriu ! big_smile nu tik kai labai reikia ;D

59

Osvaldas, 19 wrote:

Tik palaidi ir ilgi... NEkenciu panu nuskustu kaip pudeliu... ypac trumpais plaukais kaip is armijos isejusiu... Dar dabar labai durna mada kurios negaliu pakesti kada buna grazus ilgi tiesus plaukai ir prieky kaip debyles pasikerpa kirpciukus... idiotiskai atrodo. Nieko nenorejau izeisti cia tik mano asmenine nuomone. Mane merginoje traukia tai jei ne tik as ja galiu sudominti bet ir ji mane... nebutu buka... o del grozio tai jau skonio reikalas... siaip ivairiai ir dar buna nuo nuotaikos ir isgerto alkoholio kiekio priklauso smile

Na, jau atsiprašau... Ko tie kirpčiukai užkliuvo? :{}

60

vyrus zavi protingos savimi pasitikincios moterys