Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
taj va kad kitaip neiseina
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
taj va kad kitaip neiseina
o kada juros svente?
tai davai darome liepos 17 diena ?
KAS uz? KAS PRIES?
Liepos 20 - 23 dienomis juros svente... Liepos 17d visai nieko skamba... bet nezinau ar spesiu atsigaut ;D juk man rytoj isleistuves tai balius bus x2 hmmm sita o kaip man i tuos platelius nusigaut galima butu?
traukiniu
kokie jus visi jauni jums gerrai manau tokioje kompanijoje senbernis nepageidaujamas
kokie jus visi jauni jums gerrai manau tokioje kompanijoje senbernis nepageidaujamas
manau kad tikrai atrasim bendra kalba pageidaujami visi kas tik nori
nzn ar spesiu objekta pabaigt ... pasistengsiu suspet
Jonai. Visi klubo nariai lygus ir turi teise sudalyvaut O mes labai maloniai tave priimtume tiesa sakant netgi isizeisime jei neatvyksi !!!
Jonas, 34 wrote:kokie jus visi jauni jums gerrai manau tokioje kompanijoje senbernis nepageidaujamas
Jonai. Visi klubo nariai lygus ir turi teise sudalyvaut O mes labai maloniai tave priimtume tiesa sakant netgi isizeisime jei neatvyksi !!!
teisingai
taj pirmuosius pasimatymus iskart su palapinem prie ezeru planuojat? ot sustra kompanija
tipo tu nenoretum Raminta?
as gal pabijociau tokios kompanijos
kodel? as jau ne koks manijakas ar panasus paslemekas uz kitus negaliu kalbeti
na va,Viktorai, uz kitus kalbet negali, o jusu ten bus ne vienas ir ne du
bet as uz taika seip as apginti tave galesiu
bleam xebryte ryt isvarau i vilniu ir 10ia dienu i prieki nuo ryt negalesiu ishjudet ish vilniaus teritorijos ribuu ;/
O Jonas tai buutinai privalo dalyvaut.. apsviest zalia jaunima kaip senbernis veteranas... tikrai butu idomu..
bet bleem kaip gaila kad sudalyvaut negalesiu.. gal keliam i rugpjuti?arba darom du susibegimus viena dabar ta, kur planuojat, kita rugpjuti..
tiesa dar... nuo ryt nezinau ar busiu normaliai prieinamas, nes nezinau situacijos vilniui su internetu kaip man bus.. Tautvydai, jei cia nebusiu, o noresi vilniui alaus pagert (ash available nuo sekmadienio pietu iki kito savaitgalio), tai o mano telefona gali surast mazdaug taip: pavarde mano urbutis, varda matai pats... o toliau naudok g00gle..
vat kaip svariai nepazeizdamas taisykliu cia busiu prasisukes..
Laurai,o nepaprasciau butu buve savo tel. nusiusti su laisku?
kur cia tie kuklieji berniukai??????
na as ir nesuprantu..
:=D mes cia :-)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~