2,641

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

kad ji kazkaip ypratus "nesiskusti", neisduoda savo noru... siuo atveju bjaurus zmogus :? mano miestely tos parduotuves tai atsiprasau, o kartu kur isvykt praktiskai galimybiu ner... dar gali buti kad as nevisai pastabi big_smile bet pernai stengiaus ir vis tiek nepavyko isgaut jos svajones... sad

2,642

nu zinai man buna dazniausiai taip kad as bendraudama ta nora pagaunu... o gal pabandik internete ka nors ziureti kartu su ja arba.. arba pasakyk tai ko tu nori bet aisku netaip kad "as noiu...." big_smile , o irgi pagauk tinkama momenta gal ir ji tada pasakys..

2,643

nete kartu kazin ar kada esam buvusios... :? is viso dabar ziauriai mazai laiko bepraleidziam kartu, o kai susitinkam, kazkaip bent is mano puses sunku su ja rast kalba... dazniausiai jau gaunas kad tik mokslai ir mokslai... lb retai i sali nukrypstam del kokio nieko, nes kaip ir nekalbam apie kitus zmones...

2,644

tai pala jus ne geriausios drauges, ji paprasta tavo drauge:? tada gi jau nesvarbu ka dovanoti...taip negalvoji?

2,645

Diana dovanotam arkliui i dantis neziurima...:::044

2,646

kazkada buvom geriausios drauges.. big_smile bet sunku yra vis tiek tas dovanas rinkt smile siemet kaip tik dar labiau atsalo tie santykiai ir juokinga daros prisiminus, kaip zadedavom bendraut ir po mokyklos baigimo... siaip dabar as jau pradedu daug kur nuleist musu santykiuose, tipop aj, tas pats man. stengiuos nebesukt sau galvos... bet kazkaip vis del to noris dovanom zmones pradziugint, jei jau dovannoju... gal tai blogas iprotis :? big_smile

2,647

Danguole, 20 wrote:

Diana dovanotam arkliui i dantis neziurima...:::044

eik jau! kiti ir dar kaip ziuri! viena karta teko keiciantis dovanelem dovanot tai ko zinojau jog ta klasioke tikrai neivertins, taciau nebuvo is ko rinktis... i akis graziai viskas, vos tik spejau nusisukt, jau vos ne infarktas jai big_smile

2,648

nu zinai dovanom praziuginti maloniau tos zmones kurios myli.... o zinai as irgi turiu tokia "ger. drauge" tiek daug laiko praleidom kartu kad ji spejo man atsibosti:| tai nebesusitikinejam daugiau ir man ner noro dabar galvoti ka jai padovanoti jeigu apskritai kazkai jai siemet dovanosiu:D

2,649

as tai siemet gal daugiau kaip is tradicijos viska bedarau.. big_smile ir galvoju, kad kitamet manes cia nekvapo neliks ;D

2,650

tai padovanok jai kanors paprasto...

2,651

pvz?

2,652

ai, nu bendrai ka gausiu, ta.. dar per anksti sukti galva turbut big_smile

2,653

nu jo uz menesio primink pasakysiu...:D
o kur Auris dingo man idomu kas su ta mergina..

2,654

tai gal su ja dabar ir leidzia laika? smile be to, cia vyru forumas... kas dedas, kai merginas priima... ;D neber visai tvarkos... ;D ;D ;D

2,655

na as tai pradedu i parduotuves eit ir ieskot dovanu kokia savaite pries.. bet nieko nerandu . ;D tai jau tenka suktis is padeties bet kai sugebi tai susitvarkai.. wink

2,656

aha, nes visi kas geriausia jau buna ispirke prie du men ;D

2,657

ai man nepatinka taip pries pusmeti eit ir dovanu ieskot.. man tai lb nemiela.. nes dingsta visa dvasia ir tai buna tk paprastas litu nusprogdinimas.. :-)

2,658

aga, pritariu tau Linai. as kai nuperku dovanas, tai jau ir galvoju kada jas tik padovanot kuo greiciau.. smile nu ta prasme Kaledu vis tiek sulaukiu ;D

2,659

na man ir kazkas pansaus buna wink

2,660

ka siandien per dienele nuveikei?