Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
jo mes cia visi autoriai
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
jo mes cia visi autoriai
pala sakei kad jau nera apie ka kalbeti... nori pasakyti kad nedrasieji vaikinai dabar drasus esa?:D
joooo ivariai mane cia i kampa... na lyg ir dar nelabai drasus,bet apie nedrasuma cia kazkaip mazai snekama...
pastebejau...visai nuo temos nukripote aiaiai kaip negerai:D, bet uztad vaikinai uzmirso savo problemas...:D tik nezinau ar tai gerai ar ne:?
na gerai koks malonumas gyventi,jei problemos galvoj...
bet irgi blogai jeigu ju neissprendei, nors negalvoji apie jas bet ateis laikas ir suprasi/prisiminsi kad problema turi:D
Danguolyt , saunuole pagaliau isdrisai
jo ir man dabar taip gera... lyg akmuo nuo sirdies nuriedejo...
na tai saunu kad atsigavau ir palengvejo
Ar kas nors dar yra :-)
ar as cia vienas siautesiu ;D
dviese siautesim...
na mes tai etatiniai siautetojai ;D amzinai abu naktinejam
reikia mum sukurti nemiegaliu kluba ;D
jo gera mintisbet tam klube jauciu mes tik dviese ir butume,nes matai visas forumas jau isdveses...
na kad visi lb neistvermingi ;D
tai gal mes pereisim i diskusijas skypej
jo nes niekam neidomus musu pliurpalai... miegokit toliau...
Diana, 17 wrote:eh.. pagaliau baigiau kortom lost... niekaip 1000 negalejau surinkt, pavargau... ;D siaip irgi visai nieko....
jus 1000 loset?
aga a kas blogai?
brolis niekaip nenorejo leist man ar mamai laimet... ;D
jo nes niekam neidomus musu pliurpalai... miegokit toliau...
e... idomu visada paziuret ka zmones sneka ir minciu gali kilt visiem susirinkus, o jus dabar zudote musu foruma! ;D
oj temeli gera !
uj sunkus savaitgalis..uj kiek alaus sunaikinta.. uj prasideda nesveikumas po truputi.. uj..
nu Lauriuk... uzuojauta tau...o kokia proga tiek sunaikinai?..
Danguole, 20 wrote:Diana, 17 wrote:eh.. pagaliau baigiau kortom lost... niekaip 1000 negalejau surinkt, pavargau... ;D siaip irgi visai nieko....
jus 1000 loset?
aga a kas blogai?
brolis niekaip nenorejo leist man ar mamai laimet... ;D
ne blogai ir man 1000 patinka...:) tik cia nuo laimes laimejimas priklauso...:)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~