Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
kas sedi , o kas masto ka nuveikt bet nieko nesumasto
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
kas sedi , o kas masto ka nuveikt bet nieko nesumasto
nu gi neidomu sestadienio vakara praleisti namie... cia vat man nepasiseke tai dabar sedesiu namie:(
o ko nepasiseke ?
as taui turbut i FR kino vakara nueisiu ir miegot ...
darbas zudantis tai niekur nesidesi
man tai nepasiseke nes ispradziu buvau su viena drauge o poto turejau su kita susitikti ir visa vakara praleisti su ja bet su kita(pirma) biski uztrukau neigu planota. o kai atejau tai tos kitos jau nekaip negaliu rasti:(
negrazu taip "uztrukineti" ...
taip ir uzpykt galima
Nu zinau bet vat tik zinau kad ji greit namo griz bet as jai ir skambinau ir sms rasiau o jos mob. buvo isjungtas:(
aiskutisw nesiparink ir nezliumbk , juk ne maza mergaite ...
nu aciu:D o ka man daba daryti? nenoriu cia sedeti
tu kuriam mieste vokietijos sedi ?
Kölne o ka?
islisk i miesta , perskambink visus draugus , nueik i kina ar susirask koki rengini ;D
juk ne kaimas , veikt tikrai atrasi ka
Nu as zinau kur visi mano draugai dabar bet vat ner nuotaikos nes ta drauge tikrai gera o vat taip isejo. tai dabar ner noro
Auri>>> nors manes cia daznai nebuna, bet aciu kad nors mano zodziai pateko i "savaites fraze"
sveiki visi na, as tai katik grizau nuo kaimynes.... paerzinau jos vaikina, padejau jos mamai ir dabar laisva bunu namie... ;D
oi o ka niekur neeisi?
nea...
o kodel? liudna gi taip:)
o man neliudna pasitraukiau is kaimynes namu, kol dar neatejo kitas kaimynas, toks Tomas, tada porele po kiek laiko butu nesiplovusi, o as gal uz kompanjone tam kaimynui tureciau palikt? nesulauks nera vietos ar zmoniu su kuriais noreciau ir tureciau galimybes dabar pabut, tai geriau jai namie...
sveiki:) ka tik grizau is konferencijos:) tokios puotos dar neturejau gyvenime viskas valstybes saskaita o vaisiu belenkiek... ir alu viska gali imt ir dar visokiu ten nematytu maisto produktu buvo ;D
Evelina > bet malonu kad nors tu pastebejai ta naujove ;D visi kiti tai zlibi... :V
tai jau ir namo parsinesei alaus? ;D
o kur ta savaites fraze...? :?
jau paziurejau gausi dabar viska skaityt ka cia prirasom, kad kas savaite galetum fraze atrinkt ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~