Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai nieks to Dievo nevaro i medi, jus gi ne Dievas ir wapse, Dievas kazkur aukstia, jam tas medis nelygis ;DDDD
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai nieks to Dievo nevaro i medi, jus gi ne Dievas ir wapse, Dievas kazkur aukstia, jam tas medis nelygis ;DDDD
oi Auriuk..... nerandu del ko tos sirdeles lieti... :? o noras berniuka tureti, tai ne sirdeles liejimas :V [sese, von]
ziurint koks tas medis ;D gal iskuklinimui tinka :V ;D ;D ;D
tai nieks to Dievo nevaro i medi, jus gi ne Dievas ir wapse, Dievas kazkur aukstai, jam tas medis nelygis ;DDDD
jam krumai lygis ;D vartosi sau ir adomus su ievom kuria ;D senas barzdotas parazitas
oi Auriuk..... nerandu del ko tos sirdeles lieti... :? o noras berniuka tureti, tai ne sirdeles liejimas :V [sese, von]
sese tu sitai galejai pasakyt
Nijole, o tai kokio tu ten terminatoriaus nori, kad nesusirandi?
aaaatsiprasauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
palauk, ateisiu pas tavy ant sofkes ir kad nepyktum
Nijole, o tai kokio tu ten terminatoriaus nori, kad nesusirandi?
tai va kad ten tokie visokie gaidziai ir ziuri i mane , o as noriu paprasto paprastucio mazo berniuko
aaaatsiprasauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tau atleista :* tai kad as pas tave ant lovos sedziu tau nereikia gi niekur eiti :V
Nijole, tai vat kad mazo ieskai tai ir nematai per mazo ieskai matyt ? ne ? o tai ka tu laikai gaidziais? :? Tikiuos i meeta atvaziavus musu gaidziu nepalaikysi su Linuku... :?
Nijolė, 20 wrote:aaaatsiprasauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tau atleista :* tai kad as pas tave ant lovos sedziu tau nereikia gi niekur eiti :V
tai eik pas savy ant sopkes, BA man vietos truksta ;D
Auri, Laura pamirsai...
Lina, 23 wrote:Nijolė, 20 wrote:aaaatsiprasauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tai eik pas savy ant sopkes, BA man vietos truksta ;D
tai jau tokia didele ane netelpi ane ;D
Auri, Laura pamirsai...
kas galetu Lauri palaikyti gaidziu? :V neimanoma gi..
Diana, 17 wrote:Auri, Laura pamirsai...
na maniau, kad cia visiems vyrukams taikoma buvo... :V
Nijole, tai vat kad mazo ieskai tai ir nematai per mazo ieskai matyt ? ne ? o tai ka tu laikai gaidziais? :? Tikiuos i meeta atvaziavus musu gaidziu nepalaikysi su Linuku... :?
nekasyk savo galveles, prakasysi gaidys tai toks,kai sako: eeeee tu, a girdz? nu ir visi tie panasus :?
o normalius berniukus prametus as per savo PONA kvailuma
------------------
man brolis trukdo, erezijas visokias skleidzia... issikalineja.... jis manes nemyli ;D
Diana, 17 wrote:Auri, Laura pamirsai...
kas gi cia per apsivardziavimai :? :{}
>>> tai as Auri supratau....
nusaukit mano broli
Auris, 19 wrote:Diana, 17 wrote:Auri, Laura pamirsai...
kas gi cia per apsivardziavimai :? :{}
nekreipk demesio, ponas nesusipratimas :? geri jus vaikai uzaugot
nu tai Linai as ir sakau kad galetu taip pagalvot net nu..
Nijole, tai ta pona KVAILUMA reik tvarkyt tavo nu o tai is kur tu zinai kad mes ne is tu eee agirz? :D:D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~