Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Diana..sveikinu;) dabar mums abiem teks priziureti...pagaliau pagalba atejo...
Nijole kaip laikaisi? skaiciau kitoje temoja kad irgi norejai moderatore tapti...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Diana..sveikinu;) dabar mums abiem teks priziureti...pagaliau pagalba atejo...
Nijole kaip laikaisi? skaiciau kitoje temoja kad irgi norejai moderatore tapti...
na, jie sakė, kad iš mūsų klubo reik ir moderatorių komandą rinkt ;D
vat aš jau nemažai pasidarbavau skaitau forumus ir puosiu visus geltonai ;D praddejau nuo iki 18 mažius tvarkyt bet ir dideli ten pakliuva
beje, dėkui
va, kol tavęs nebuvo ir Fedią sutvarkiau ;D dabar sakosi jau suprato, kas tos geltonos kortelės ;D
nezinau sirdele plista noriu mirt del tu geltonu kad didelem negalima ir kad taip nedrasu cia ir bezdzium mane isvadina o as ti "atsiprasu" .na bet jau praejo viskas:) ir ne vieta cia aiskintis abu isibiegis visi.O dabar apie gerus dalikus kaip matau arteja tukstantasis puslapiukas gal jau rytoi bus virs devyniu simtu ti ta proga sveikinu visus esancis ir tiiiiek dAAAug pririrasiusius...
Nu va gerai kad kaikurie protingi pasidaro:D o siaip tai cia labai daug tokiu zmoniu kurie nemoka normaliai bendrauti...tik vad tiek vienodu temu yra kad visko cia neustvarkisi...arba nespeji...bet manau reiketu mum pasidarboti...ir visas vienodas temas pasalinti...nes buvau pora kurias uzrakinau...bet visu kolkas nesugebejau...o dviese bus kurkas lengviau
nenorejau as ta moderatore patapti :? , ten tik siaip partija kuriau, kad linksmiau butu ) nes neturejau ka veikti o as ja buti negaleciau,nes ne visas temas skaitau, ir tyyyyyyyyyyyngiu :V
>>> kokiu lauktuviu :? belekokiu ;D as neisranki man tiks viskas :
ir , ir , ir << ;D , ir , ir , ir , ir , ir , ir , ir , ir , ir , ir ..nu zdz, viskas, tik ne tas su koduku 123 ;D
Tomai, aciu paciu uz sveikinimus bet tave ne bezdžiumi vadino, o bėdžiumi
>>> bet zinok, kad 10.000-oji zinute yra pazadeta musu mylimajam Tatai Auriui, todel ne nedrisk rasyti jos
nu jo moderatore buti irgi sunku...nebegali paprastai perskaistiti viska ir atsakiti...reikia dar patvarkiti bet man patinka toks darbas:)
kodėl negali paprastai persiskaityti? :? nesupratau :? man irgi patinka oj kaip malonu baust nusikaltėlius... ;D
kodėl negali paprastai persiskaityti? :? nesupratau :? man irgi patinka oj kaip malonu baust nusikaltėlius... ;D
uii kokia ziauri esi:D
Diana, 17 wrote:kodėl negali paprastai persiskaityti? :? nesupratau :? man irgi patinka oj kaip malonu baust nusikaltėlius... ;D
tai jau visi žino, o kas ne, sužinos ;D
o tu atlaidi?
labux
>>> Diana tai tu ne iki 18 ziurek o ziurek kad nepilnamecei nerasinetu temose kur skirta virs 18 ;d tik pamatai kad koks iolikinis iki 18 parase ir geltona jam ;D vo cia tai bus tada korteliu iki valios
labux
>>> Diana tai tu ne iki 18 ziurek o ziurek kad nepilnamecei nerasinetu temose kur skirta virs 18 ;d tik pamatai kad koks iolikinis iki 18 parase ir geltona jam ;D vo cia tai bus tada korteliu iki valios
labas deja, nepastebėjau, kad būtų draudžiama rašyt tiek pilnamečiams skilty iki 18 tiek atvirkščiai be to, galima išvesti, kad bendras forumas yra visiems ir visi gali rašyti, taigi nereik nė tų kortų o vat suaugusieji negali lįsti i mažių valdas bet jiems kortų nededu, nes būtų nesamonė
kaip negali :? cia nesamone, vyresni padeda tiems maziams
<>>> nes jei i maziu reikalus mes negalim listi, tai ir jie neturetu listi i musu... bet yra kaip yra, ir forumas patapo bendras
Evelina, 17 wrote:Diana, 17 wrote:kodėl negali paprastai persiskaityti? :? nesupratau :? man irgi patinka oj kaip malonu baust nusikaltėlius... ;D
tai jau visi žino, o kas ne, sužinos ;D
o tu atlaidi?
siaip tai ne:=) gal netgi ziauresne:?
na, nėra parašyta, kad negali, todėl ir nesikabinėju, bet norint prisikabint būtų galima sakyt, vat čia yra ažiaus limitas o likusioms temoms jo nėra, taigi gali rašyt ir mažiai
Evelina, o kodėl manai, kad žiauresnė už mane esi?
ei as jusu jau bijau ... :-)
Linuk, nebijok taves gi nebaudžiau dar ;D aš tik ištryniau vienus tavo naktinius blūdijimus
na, nėra parašyta, kad negali, todėl ir nesikabinėju, bet norint prisikabint būtų galima sakyt, vat čia yra ažiaus limitas o likusioms temoms jo nėra, taigi gali rašyt ir mažiai
nu nes esu gyvenime labai ziauri...netgi labai labai... nu aisku daug sakyti negaliu nes mes nepazstamos...nu supranti apie ka as cia....nu nesvarbu busime vienodai ziaurios:D
Diana, 17 wrote:na, nėra parašyta, kad negali, todėl ir nesikabinėju, bet norint prisikabint būtų galima sakyt, vat čia yra ažiaus limitas o likusioms temoms jo nėra, taigi gali rašyt ir mažiai
nu nes esu gyvenime labai ziauri...netgi labai labai... nu aisku daug sakyti negaliu nes mes nepazstamos...nu supranti apie ka as cia....nu nesvarbu busime vienodai ziaurios:D
vat būtent tą ir norėjau pasakyt, kad mūsų žiaurumo negalima čia išmatuot, nes nežinom viena kitos
reiskia issprendem problema:D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~