10,701

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Diana, 20 wrote:

neblogai, bet siand geriau sekesi kitam baliui big_smile
is tikruju tai net gaila man truputikad teko jus apleisti ta vakara :::734:::017

> na manau turesi proga ispirkti savo kalte ir pasitaisyti wink

10,702

Danguole, 21 wrote:

aha tikrai gaila...taves paskui labai truko...:)

kaip smagu tai girdeti :::818
Linai>> stengsiuos jau kaip nors atitaisyti toookias savo klaidas big_smile

10,703

sveiki sveiki big_smile va as jau vilniuj esu atidardejau su stra pries 30 min smile oj kaip as  cia nenoriu jau grupiokes is pacio ryto duoda sms tik atsinesk ta atsinesk ana....

10,704

Diana, 20 wrote:
Danguole, 21 wrote:

aha tikrai gaila...taves paskui labai truko...:)

kaip smagu tai girdeti :::818
Linai>> stengsiuos jau kaip nors atitaisyti toookias savo klaidas big_smile

>> na ir kaip gi jau tu ispirksi kalte :-)

10,705

Diana, 20 wrote:

uj patikek - yra cia ko pavydeti big_smile:::a46

o aš esu gera mergaitė ir todėl nepavydžiu tongue pati tikiuos sudalyvaut vasarą, o jei ne, Vilniuj per kalėdas big_smile

Diana, 20 wrote:

is tikruju tai net gaila man truputikad teko jus apleisti ta vakara :::734:::017

o tai kodėl nepasilikai?..

10,706

teisingai teisingai lai uzgrauzia sazine tongue tongue

10,707

Auris, 19 wrote:

jai bus bauda per kita meeta big_smile tik dar mes sau Auriu sumastysim kokia :-)

10,708

Auris, 19 wrote:

čia mane, kad nepavydžiu ar ją, kad išvyko? big_smile

10,709

abi big_smile big_smile big_smile Beje, Diana, su gimtadieniu ! big_smile~ Em... rek dabar pakeist matukus tavo pirmam puslapy ;D

10,710

ačiū smile bėk, lėk, keisk ;D
o kodėl mane sąžinė turėtų graužt? big_smile nė kiek negraužia ji big_smile tongue ;D

10,711

tegu pagrauzia, nepakenks visiems big_smile

10,712

kodėl? :::817 man gerai ir be tos sąžinės graužaties big_smile galiu atrast ir rimtesnių dalykų dėl ko tą sąžinę pagraužt wink

10,713

pavyzdziui? ? smile Niekam dar nepakenke siek tiek sazines grauzaties.. wink

10,714

gerai, kad sakai šiek tiek, o tai save gali kas nors visiškai susigraužt big_smile pvz mokslai.
ar gali gaut iš Gabės nuorodą, kur yra prieš tą virusą? :::818 maniau, kad susitvarkiau, bet kažkas man da kliudo skype naudotis, o be skype aš jos pasiekt negaliu big_smile
ir dar, įmesk tu tą vargšelį Karolį į titulinį, jei laiko turi, laukia jis jau seniai... smile

10,715

Diana >>> su tortadieniu wink :*

10,716

Linai, o tu nebuvai jau pasveikinęs? :? nes tortadienis tai jau senokai buvo big_smile bet vis tiek ačiū smile

10,717

nu gerai, vaikai, draugai, mylimieji, giminės, ir mano viso pasaulio meilės-seilės, sėkmės-seksmės :::b18 kaip aš jūsų JAU pasiilgau :::726
šiandien jau susiruošiau parašyti mūsų istoriją, kaip mums buvo gera ir smagu :::920 taigi, pradėsiu nuo pradžių...
8:00 suskambo mano žadintuvas – mano brolio mergaitė pradėjo raliuoti :::211 ir aš atsikėliau... tada užkrimtau kažko :::748 bet labai daug nevalgiau, nes labai stresavau ir plaukai slinkti pradėjo ir visaip kaip kitaip nagus 5dieni labai gražiai nulakuotus graužiau :::003 ždž....
10:00 mane brolis oficialiai pasisodino į savo mašiniuką ir atvežė į stotį, kur turėjau laukti mūsų meilės ir gėrio Aurio :::419 ir jau beveik 10:30 aš jau atsivilkau į stotį ir jamiau :::114 ir skOmbinau Auriui wink norėjau paklausti, ar dar jam toli važiuoti ;D tačiau šis garbusis ponas jau seniai sėdėjo RENAULT kavinėj ir iš paslapčių mane stebėjo, kaip aš su juo kalbu big_smile) ir taip mūsų žvilgsniai susitiko per kavinės langą :::757 ir aš kukliu ir nedrąsiu žingsniu nužingsniavau link jo... :::818 ir staiga netikėtai, nelauktai mane aplankė stebesys :::808 o kas gi čia?? Kas gi tu?? O tai pasirodo, mūsų naujasis draugas, kuris tegu lieka paslaptyje :::920 bet neilgam, nes aš Aurio sekretorei prigrasinau jamti mūsų klubą :::035 nekukliai pasisveikinau su mūsų mieliausiausiausiomis meilėmis :::a03 ir prisėdau pasišnekučiuoti apie gyvenimą, darbą, šeimą wink tada aš pamačiau atpėdinantį savo sesių :::727 ir lėkiau link jo :::a48 tačiau pasirodo Linukas ir Dianytė kartu atitopino iki mūsų anksčiau, nei sesius, o aš jų net nemačiau :::818 (atsiplašau :::818) ir jie tik OP ant manęs ir sako: o labas.. o aš kaip iš medžio iškritus nesusivokiu erdvėje – kas čia? Kur čia? Kaip čia? big_smile)
11:00 susirinkom visi, išskyrus Danguolytę, kuri labai žvaigždūniškai vėlavo, kaip būtų iš kokio holivudo .. ir atvyko 11:30 nes jos autobusas :::103 vėlavo ir todėl ji atriedėjo vėliau.. tada mūsų taryba pakalbėjo ir nusprendė :::305 pavažiuoti iki manęs (nusipirkus milijonus tūkstančius bilietėlių, kuriuos paskui man bandė prakišti už trigubą kainą :::909) pasidėti daiktus ir tada šturmuoti zoo :::a47
O paskui jau laiko aš nežinau, nes su jais laikas skriete skriejo :::228
Taigi, nulėkėm į zoo, nusipirkom bilietus, skirtus tų gyvūniokų palaikymui, išlaikymui ir darbuotojų atlyginimams ir mokesčiams sodrai hmm >>> bet tų bilietukų niekas netikrino :? Ir mes dar leeeeedų nusipirkom, ir tada šturmavom zoo... pažiūrėjom į kelis žvėriukus, dar į terariumą užzukom, prisėdom, pasėdėjom ir tada jamėm čiuožyklą, prie kurios buvo įspūdingas užrašas :? http://forumas.ieskok.lt/imgload/2818  nžn, ką jis reiškia, bet turbūt reiškia :::b18 turbūt, kad su vaikais gali grįžti :::a43 bet taip ir buvo.. mes geradariai visokie tokią mergaičiukę panešiojom į viršų wink tai nusileidžiam vieni, o grįžtam apsikrovę vaikais :::a06  paskui lėkėm suptis, tačiau mergaitės nesulaukdamos berniukų, pasidžiaugė ir vienos http://forumas.ieskok.lt/imgload/2819 http://forumas.ieskok.lt/imgload/2820 .....o tada kai mūsų pasakų princai grįžo –  supomės http://forumas.ieskok.lt/imgload/2821... ir supomės http://forumas.ieskok.lt/imgload/2822  ... ir supomės,,, kol pavargom, kol kojas skaudėjo, kol ... kol išalkom :::748 ir lėkėm iki akropolio kaunietiško :::a39 kuris beprotiškai didelis... dar pakeliui pasidiskutavom su kažkokiu profsąjungiečiu ir gavom balioooooooooonųųųų :::d24 ir kažkodėl dar davė labai smailų pieštukų, dėl kurių piktos kaltės mūsų meilės tapo blogiečiais ir susprogdino mūsų balionus :::013 niekšai ir piktadariai << bet jie nežinojo, kas per kančios už tokius darbus lauks vakare :::918
Taigi, norėjom, jamti bravariją :::742 tačiau, kažkodėl labai pasišiukšlino ji mums, nes buvo maža ji ir netokia patraukli kaip Vilniuj.. ir vietos mums, 7 taikingiems žmonėms, nebuvo :::157 todėl subūrėm vėl posėdį ir tarėm, nutarėm lėkti į laisvamūnišką alėją, ko nors :::748 ir :::854 tai dar pamatėm sesiaus nematytą soborą :::210 http://forumas.ieskok.lt/imgload/2823 (nors ji tam kaune lankosi vos ne kas dvi savaites, bet soboro nematė niekada ;D ) ir užsukom netikėtai pas Paolo – tokį gerą dėdžių, kuris mus aprūpino picomis ir gėrimukais – kartonu :::537 (aš ir sesius) ir tekila (berniukai), ir sidriuku (Dianytė), ir kokteiliuku (Danguolytė) :::b18 ždž, viskuo :::748.... tada artėjo siaubinga akimirka.....
Nutopinom :::312 dar iki maximos, ten pasižiūrėjom, pasidairėm, pajamėm po :::537 buteliuką ir susėdom... pakalbėjom.... ir paverkėm :::851 nes mus paliko Dianytė :::225 [kaip mums tavęs, zuiky, trūko :::207 mrrrrr.... miau :::727] ir ji pasuko į vieną pusę, o mes į kitą :::043 tačiau mes nepasidavėm slogiai nuotaikai ir suėmėm save į rankas :::a48 ir nuvežė mus vielabraukis iki mano molo wink
Tada už jo nulėkėm pažiūrėti groooooožio... [foto nededu, apie kurį aš grožį dabar pagalvojau :V 81 foto jei idomu wink ] ir pamatėm tikrai labai gražų reginuką... tik va... mano tundriška galva nesumąstė nufotografuoti ir jums visiems to parodyti, kas nematė :V ... taigi... kažkokiu keistuoliškai pasvirusiu tilteliu mes nušokavom iki to parkučio apsodinto pušimis ar dar kažkokiais medžiais :? Smagiai, draugiškai pasisėdėjom, pakvailiojom...(gavau, kibiriuką braškių... Evaldai wink ) ir susirinkę šmutkes grįžom pas mane savų daiktų :::827 (kitą kibiriuką padovanojo Auris wink )
Ir jau kai beveik temo mes lėkėm dar į molą... pasipirkom viso gėrio...... viso viso :::b18 ir svarbiausia taurę... iš kurios autobusų stotelėj mes gėrėm mineralinį :::909 [nors man ten, Linuk, vis tiek li-mo-na-das] na, o taurė :::501 buvo skirta sambukai .... gėėėris :::742 ir nudardėjom mes link Danguolytės :::211 sulaukę to autobusiuko...
pavalgėm :::748, atsigėrėm, nes labai jau ištroškę buvom ir tada dar visko visko pažiūrėjom, visokių filmukų ir visko....:V vienas kito vos nesulaužėm, nes daug sūrių spaudėm... :::818 bet kaip visada nukentėjau labiausiai aš ;D [o man tai labiau viršuj gal patinka :V ;D ] tai va.... ir paskui visi visiems draugiškai palinkėjo labos nakties :::207 :::419 :::220 :H ir nuėjom miegoti... :V kaip Aurio laikrodis rodo 79 foto (iš vakato repertuaro) buvo 2:08... ir visi laimingai užmigo... zZzzz....zzzZZZzzz.......zz...z..z...z.ZZZ....zzzz..... laimingai ir sėkmingai išsimiegojo.. pretenzijas visi gavo dėl netaikingų pečių ir šalto užpakaliuko wink
atsikėlėm visi YPATINGAI žvalūs :::b18 merginos gavo papeikimų, kad nepatenkinom vyrukų prašymų :::524 į lovą jiems atnešti.... [mano atsakymas dėl ko jūs jos negavot: jūs mūsų visų prašymų irgi nepatenkinot :V] ir tada 11:51 pariedėjom link stoties... tai buvo pačios liūdniausios akimirkos........ :::734
atsibučiavę mes atsisveikinom :H ...........................................
myliu..... :::727

10,718

oj sesiau pavarei big_smile big_smile tik nereikejo cia viesai paskelbt kas as soboro nemaciau uz tai gausi tu man siken :::917
o siaip tai tikrai faina  buvo wink :::035:::024

10,719

na ir pasakele paekei wink Nijolyte ten mineralinis tongue ir nesigincyk wink

> smagu buvo verkit kas nebuvot tongue

10,720

siken as is taves nenoriu :::b49
>>>limonadas, zuikeli, limonadas wink apie tai dar mes padiskutuosim.... ateityje.. ;D ar siaip :V