Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
neblogai, bet siand geriau sekesi kitam baliui
is tikruju tai net gaila man truputikad teko jus apleisti ta vakara
> na manau turesi proga ispirkti savo kalte ir pasitaisyti
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
neblogai, bet siand geriau sekesi kitam baliui
> na manau turesi proga ispirkti savo kalte ir pasitaisyti
aha tikrai gaila...taves paskui labai truko...:)
kaip smagu tai girdeti
Linai>> stengsiuos jau kaip nors atitaisyti toookias savo klaidas
sveiki sveiki va as jau vilniuj esu atidardejau su stra pries 30 min oj kaip as cia nenoriu jau grupiokes is pacio ryto duoda sms tik atsinesk ta atsinesk ana....
Danguole, 21 wrote:aha tikrai gaila...taves paskui labai truko...:)
kaip smagu tai girdeti
Linai>> stengsiuos jau kaip nors atitaisyti toookias savo klaidas
>> na ir kaip gi jau tu ispirksi kalte :-)
uj patikek - yra cia ko pavydeti
o aš esu gera mergaitė ir todėl nepavydžiu pati tikiuos sudalyvaut vasarą, o jei ne, Vilniuj per kalėdas
o tai kodėl nepasilikai?..
teisingai teisingai lai uzgrauzia sazine
jai bus bauda per kita meeta tik dar mes sau Auriu sumastysim kokia :-)
čia mane, kad nepavydžiu ar ją, kad išvyko?
abi Beje, Diana, su gimtadieniu ! ~ Em... rek dabar pakeist matukus tavo pirmam puslapy ;D
ačiū bėk, lėk, keisk ;D
o kodėl mane sąžinė turėtų graužt? nė kiek negraužia ji ;D
tegu pagrauzia, nepakenks visiems
kodėl? man gerai ir be tos sąžinės graužaties galiu atrast ir rimtesnių dalykų dėl ko tą sąžinę pagraužt
pavyzdziui? ? Niekam dar nepakenke siek tiek sazines grauzaties..
gerai, kad sakai šiek tiek, o tai save gali kas nors visiškai susigraužt pvz mokslai.
ar gali gaut iš Gabės nuorodą, kur yra prieš tą virusą? maniau, kad susitvarkiau, bet kažkas man da kliudo skype naudotis, o be skype aš jos pasiekt negaliu
ir dar, įmesk tu tą vargšelį Karolį į titulinį, jei laiko turi, laukia jis jau seniai...
Diana >>> su tortadieniu :*
Linai, o tu nebuvai jau pasveikinęs? :? nes tortadienis tai jau senokai buvo bet vis tiek ačiū
nu gerai, vaikai, draugai, mylimieji, giminės, ir mano viso pasaulio meilės-seilės, sėkmės-seksmės kaip aš jūsų JAU pasiilgau
šiandien jau susiruošiau parašyti mūsų istoriją, kaip mums buvo gera ir smagu taigi, pradėsiu nuo pradžių...
8:00 suskambo mano žadintuvas – mano brolio mergaitė pradėjo raliuoti ir aš atsikėliau... tada užkrimtau kažko bet labai daug nevalgiau, nes labai stresavau ir plaukai slinkti pradėjo ir visaip kaip kitaip nagus 5dieni labai gražiai nulakuotus graužiau ždž....
10:00 mane brolis oficialiai pasisodino į savo mašiniuką ir atvežė į stotį, kur turėjau laukti mūsų meilės ir gėrio Aurio ir jau beveik 10:30 aš jau atsivilkau į stotį ir jamiau ir skOmbinau Auriui norėjau paklausti, ar dar jam toli važiuoti ;D tačiau šis garbusis ponas jau seniai sėdėjo RENAULT kavinėj ir iš paslapčių mane stebėjo, kaip aš su juo kalbu ) ir taip mūsų žvilgsniai susitiko per kavinės langą ir aš kukliu ir nedrąsiu žingsniu nužingsniavau link jo... ir staiga netikėtai, nelauktai mane aplankė stebesys o kas gi čia?? Kas gi tu?? O tai pasirodo, mūsų naujasis draugas, kuris tegu lieka paslaptyje bet neilgam, nes aš Aurio sekretorei prigrasinau jamti mūsų klubą nekukliai pasisveikinau su mūsų mieliausiausiausiomis meilėmis ir prisėdau pasišnekučiuoti apie gyvenimą, darbą, šeimą tada aš pamačiau atpėdinantį savo sesių ir lėkiau link jo tačiau pasirodo Linukas ir Dianytė kartu atitopino iki mūsų anksčiau, nei sesius, o aš jų net nemačiau (atsiplašau ) ir jie tik OP ant manęs ir sako: o labas.. o aš kaip iš medžio iškritus nesusivokiu erdvėje – kas čia? Kur čia? Kaip čia? )
11:00 susirinkom visi, išskyrus Danguolytę, kuri labai žvaigždūniškai vėlavo, kaip būtų iš kokio holivudo .. ir atvyko 11:30 nes jos autobusas vėlavo ir todėl ji atriedėjo vėliau.. tada mūsų taryba pakalbėjo ir nusprendė pavažiuoti iki manęs (nusipirkus milijonus tūkstančius bilietėlių, kuriuos paskui man bandė prakišti už trigubą kainą ) pasidėti daiktus ir tada šturmuoti zoo
O paskui jau laiko aš nežinau, nes su jais laikas skriete skriejo
Taigi, nulėkėm į zoo, nusipirkom bilietus, skirtus tų gyvūniokų palaikymui, išlaikymui ir darbuotojų atlyginimams ir mokesčiams sodrai >>> bet tų bilietukų niekas netikrino :? Ir mes dar leeeeedų nusipirkom, ir tada šturmavom zoo... pažiūrėjom į kelis žvėriukus, dar į terariumą užzukom, prisėdom, pasėdėjom ir tada jamėm čiuožyklą, prie kurios buvo įspūdingas užrašas :? nžn, ką jis reiškia, bet turbūt reiškia turbūt, kad su vaikais gali grįžti bet taip ir buvo.. mes geradariai visokie tokią mergaičiukę panešiojom į viršų tai nusileidžiam vieni, o grįžtam apsikrovę vaikais paskui lėkėm suptis, tačiau mergaitės nesulaukdamos berniukų, pasidžiaugė ir vienos .....o tada kai mūsų pasakų princai grįžo – supomės ... ir supomės ... ir supomės,,, kol pavargom, kol kojas skaudėjo, kol ... kol išalkom ir lėkėm iki akropolio kaunietiško kuris beprotiškai didelis... dar pakeliui pasidiskutavom su kažkokiu profsąjungiečiu ir gavom balioooooooooonųųųų ir kažkodėl dar davė labai smailų pieštukų, dėl kurių piktos kaltės mūsų meilės tapo blogiečiais ir susprogdino mūsų balionus niekšai ir piktadariai << bet jie nežinojo, kas per kančios už tokius darbus lauks vakare
Taigi, norėjom, jamti bravariją tačiau, kažkodėl labai pasišiukšlino ji mums, nes buvo maža ji ir netokia patraukli kaip Vilniuj.. ir vietos mums, 7 taikingiems žmonėms, nebuvo todėl subūrėm vėl posėdį ir tarėm, nutarėm lėkti į laisvamūnišką alėją, ko nors ir tai dar pamatėm sesiaus nematytą soborą (nors ji tam kaune lankosi vos ne kas dvi savaites, bet soboro nematė niekada ;D ) ir užsukom netikėtai pas Paolo – tokį gerą dėdžių, kuris mus aprūpino picomis ir gėrimukais – kartonu (aš ir sesius) ir tekila (berniukai), ir sidriuku (Dianytė), ir kokteiliuku (Danguolytė) ždž, viskuo .... tada artėjo siaubinga akimirka.....
Nutopinom dar iki maximos, ten pasižiūrėjom, pasidairėm, pajamėm po buteliuką ir susėdom... pakalbėjom.... ir paverkėm nes mus paliko Dianytė [kaip mums tavęs, zuiky, trūko mrrrrr.... miau ] ir ji pasuko į vieną pusę, o mes į kitą tačiau mes nepasidavėm slogiai nuotaikai ir suėmėm save į rankas ir nuvežė mus vielabraukis iki mano molo
Tada už jo nulėkėm pažiūrėti groooooožio... [foto nededu, apie kurį aš grožį dabar pagalvojau :V 81 foto jei idomu ] ir pamatėm tikrai labai gražų reginuką... tik va... mano tundriška galva nesumąstė nufotografuoti ir jums visiems to parodyti, kas nematė :V ... taigi... kažkokiu keistuoliškai pasvirusiu tilteliu mes nušokavom iki to parkučio apsodinto pušimis ar dar kažkokiais medžiais :? Smagiai, draugiškai pasisėdėjom, pakvailiojom...(gavau, kibiriuką braškių... Evaldai ) ir susirinkę šmutkes grįžom pas mane savų daiktų (kitą kibiriuką padovanojo Auris )
Ir jau kai beveik temo mes lėkėm dar į molą... pasipirkom viso gėrio...... viso viso ir svarbiausia taurę... iš kurios autobusų stotelėj mes gėrėm mineralinį [nors man ten, Linuk, vis tiek li-mo-na-das] na, o taurė buvo skirta sambukai .... gėėėris ir nudardėjom mes link Danguolytės sulaukę to autobusiuko...
pavalgėm , atsigėrėm, nes labai jau ištroškę buvom ir tada dar visko visko pažiūrėjom, visokių filmukų ir visko....:V vienas kito vos nesulaužėm, nes daug sūrių spaudėm... bet kaip visada nukentėjau labiausiai aš ;D [o man tai labiau viršuj gal patinka :V ;D ] tai va.... ir paskui visi visiems draugiškai palinkėjo labos nakties :H ir nuėjom miegoti... :V kaip Aurio laikrodis rodo 79 foto (iš vakato repertuaro) buvo 2:08... ir visi laimingai užmigo... zZzzz....zzzZZZzzz.......zz...z..z...z.ZZZ....zzzz..... laimingai ir sėkmingai išsimiegojo.. pretenzijas visi gavo dėl netaikingų pečių ir šalto užpakaliuko
atsikėlėm visi YPATINGAI žvalūs merginos gavo papeikimų, kad nepatenkinom vyrukų prašymų į lovą jiems atnešti.... [mano atsakymas dėl ko jūs jos negavot: jūs mūsų visų prašymų irgi nepatenkinot :V] ir tada 11:51 pariedėjom link stoties... tai buvo pačios liūdniausios akimirkos........
atsibučiavę mes atsisveikinom :H ...........................................
myliu.....
oj sesiau pavarei tik nereikejo cia viesai paskelbt kas as soboro nemaciau uz tai gausi tu man siken
o siaip tai tikrai faina buvo
na ir pasakele paekei Nijolyte ten mineralinis ir nesigincyk
> smagu buvo verkit kas nebuvot
siken as is taves nenoriu
>>>limonadas, zuikeli, limonadas apie tai dar mes padiskutuosim.... ateityje.. ;D ar siaip :V
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~