Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nemanau kad tai blogai, visgi vasara karshta, kartais pravartu ir atsivesinti , kad ir tokiais budais
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nemanau kad tai blogai, visgi vasara karshta, kartais pravartu ir atsivesinti , kad ir tokiais budais
Lina, 24 wrote:sveikucia mano mielieji
kaip jums einasi
mums tai gerai, truputi siandien pavargaubet niekis nueisiu gult ir viskas ciki bus
dabar kai jums rasai matau vandenyna nes pas mus namie dar intero nera tai atlekem prie kito namo ir pasigavom intera tik seimininkas dar koda dave
:V o intera kazkur tik po keliu men turesim tad dabar be manes neliudekit
beje aciu uz linkejimus ir siunciu po :H ir po
vaje
pagaliau pasirodei :H
ai tai mes palauksim tuos du menesius kol nuves tuos kabilius iki Taves
![]()
o tai paskui kad duosim uzvisus isvaistytus menesi per viena diena atsiimsim ;D
nu bet tu ziurek nepersidirbk ten...
tai tikekimes kad greiciau bus nes seimininkas sako kad seni ladai eina link namo tai tipo intero gali neit pasijungt .. :? nu jis man toks grynas vokiskas hansas (chuckle) o persidirbt tai tikrai nepersidirbsiu
siandien i musu ta namuka dar 4zmones atsikrauste, tai musim kad kaina nuomos nuleistu, nes darbar tik viena virtuve ir vienas dusas 8zmonems, ziauru zodziu
o siaip viskas ciki piki
eikit s°kt kad karsta ;(
nebiagaliu
Labas panele Lina :* "sekmes darbe ir viskam kame"
meileje ir
ypaci jos stiprybeje
nezinau kaip Tau bus bet man tai kai reikdavo kur nors vykti o pana palikti, tai vikas kaip pro peilis ir asmenys zodziu daveriai ir praveriai
Nemanau kad tai blogai, visgi vasara karshta, kartais pravartu ir atsivesinti
, kad ir tokiais budais
nu pasiulyciau nuvaryt i baseina tokiais orais , bet kad ten "viesuomeniniuose""balose";D daug pliku uzpakaliu vaiksto ir tarpykojis papildomai kelia "klausima" susijusi su kuno temperatura ;D
jo as tai ledais gaivinuos
----------------------
maciau kaip vaikai eksperementavo su vistos kiausiniais ant asfalto kepe
------
O as su savo tai neeksperimentavau ir nesisedau ant tu akmeniniu parko suoliuku
Hello kaip gyvenat
ir kaip einasi :? ir kas naujesnio ir naujo ir gero ir manonaus ir kuom galetumet nutebint:D ir dar pasikaytumete kazka nerialiai nerielaus :V
na hey hey
sekasi tai visai taip maloniai ir beprotiskai gerai :V is darbuko vel gavau pagyrima turbut gausiu ir maike ;D tai nesiosiu, miegosiu ir valgysiu su ja ;D
>> o siaip tai visai ok namuciu grisiu si savaitagali ir paskui nematysiu 2 sav... tik va, maniau, kad mamos litu nereikes prasyti, nes tipo as gaunu ;D tai didziai juokiuosi ir verkiu ;D nes kai susipirkau ko man reikia >> tai liko ant kt savaites ir ant nuomos ;D dar broliui skola atiduodu ir lieku basa >> mama,mama duok lita
ai, pirkiniai tai batai >> nes vieni rudeniui lyg ir << nes reikia.. o kiti beveik rudeniui vasarai < nes suplyso ir dar ten visko visko, tai taip ir gavosi ;( verkiu... zdz...
----------------------
sakai, nerealaus.. >> tai va.. geriu vandeni
Cia musu Nijole
Cia nea Nijole, cia moterishkai Kaip sakoma roges ziemai reikia ruosht vasara, va Nijole batais jau irgi rupinasi is karto, a vdruk po to nebus batu ir reikes vargsei panelei basai vaikscioti
as vaikstau su slepetem kaip dauguma milanieciu 4 eurai
tai tapkiu nepritrukstu
cha stai ir as
pasiilgot? :? Joa... taip ir galvojau ka ne..
nesvarbu
Kaip suprantu su daugume NIKieciu matysimes po savaites su puse 8) tai vat. Niekur jus nuo manes nedingsit ;D
Beje... Ka cia pasakyt norejau... em... Ai pasakysiu kai prisiminsiu )
Auri kalbek kalbek tu irgi Klaipeedoj nuo musu nepoasislepsi as zn zn
aij... man niekur sleptis ir nereiks
nes cia as jus persekiosiu o ne jus mane
beje,.. apsivaliau pagaliau savo vartotoja nebeapterstas siukslemis ir visokiom kitokiom nesamonem
)) Tipo pagaliau patapau panasesnis i zmogena ;D tai gal ir dazniau apsilankysiu cionais... be tik gal, gerai?
na hey hey
![]()
sekasi tai visai taip maloniai ir beprotiskai gerai :V is darbuko vel gavau pagyrimaturbut gausiu ir maike ;D tai nesiosiu, miegosiu ir valgysiu su ja ;D
>> o siaip tai visai oknamuciu grisiu si savaitagali ir paskui nematysiu 2 sav... tik va, maniau, kad mamos litu nereikes prasyti, nes tipo as gaunu ;D tai didziai juokiuosi ir verkiu ;D nes kai susipirkau ko man reikia >> tai liko ant kt savaites ir ant nuomos ;D dar broliui skola atiduodu ir lieku basa >> mama,mama duok lita
![]()
ai, pirkiniai tai batai >> nes vieni rudeniui lyg ir << nes reikia.. o kiti beveik rudeniui vasarai < nes suplysoir dar ten visko visko, tai taip ir gavosi ;( verkiu... zdz...
----------------------
sakai, nerealaus.. >> tai va.. geriu vandeni
Vajėėėė! ...Nijolę Tai tik iš tavęs ir tikėjaus tokio išamaus atsakymo
:H
>>>Liaba hebryyytę
Laba. Kur prapuoles buvai? :D:D:D:D
Laba. Kur prapuoles buvai?
:D:D:D:D
Prašneko nuolatinis forumo svečias, ypač dažnai čia apsilankantis pastaruoju metu ;D
as :? visada cia VISADA Kur pats buni
jo nesigincikit!!! jis visada cia jis cia bet visada tyli ;D
hah as dazniau cia sedziu negu kad jus kadanors galejote pagalvoti
as tiesiog drovus ir kuklus, kaip kad ir priklauso sio klubo tevui but...
Uztatai as tylejau ir kentejau... nu bet dabar nebegaliu. KJiek galima. Jopstararai. Kiek jus dar cia nu!!
visai!
neleidziat net man pasireikst
o ne vienas !!!! NE VIENAS!!!!
AURIO NEPASIGEDO ;D;D;D;D;D;D;D;D;;DD;D;D;D;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~