Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
aij as susisaudysiu kaip nors informacija kuri yra knygoj per google ir viskas bus ore :] nereiks niekur lakstyt...bet tai vistiek neissprendzia tingejimo problemos )
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
aij as susisaudysiu kaip nors informacija kuri yra knygoj per google ir viskas bus ore :] nereiks niekur lakstyt...bet tai vistiek neissprendzia tingejimo problemos )
Nijole. sesiu si sekmadieni ant sluotos ir skirsiu i Talina
baik tu sesiau ne dar :V as gal tik kita savaitgali bandysiu pagaliau sest prie maskes ) nes jau vasarai mirtinai zutbut reikia moket vaziuoti kadangi noriu daug kur nuvaziuoti :-) lb daug kur :-) lb lb :-)
>> Auri, hmmm.. o tai jau aciu :H bet nesuprantu taves :? taigi tau siandien tie egzai juk baigiasi :? tai nesuprantu dbr.. issilaikei tu juos visus ar ne :?
>> Linai, o pagaliau taves nebus LT kiek gi galima (chuckle)
turiu klausima..? o cia tas nedrasumas kokioj srity......? nes galbut daugumai atsiranda sviesa su isjungus sviesa... arba uztrenkus duris.. ir tt..
Irma ;D va todel siulau perskaityti viska ;D kadangi kazkuriam psl as buvau atskleidus paslapti, kad jie MELUOJA
Nijole juokus megsti "perksaityk viska" nu ir * o as tai tik atejus i sia tema pastebejau ir jau minejau, kad cia "drasiu kuiliu" klubas
Nijole juokus megsti "perksaityk viska" nu ir * o as tai tik atejus i sia tema pastebejau ir jau minejau, kad cia "drasiu kuiliu" klubas
o as perskaiciau kadaise :-) labai daug gali suzinoti, ko nzn << jei dar analizes ir interpretacijos zinias panaudosi, tai perprasi visus )
>>> na, tu prastai pastebejai, nes tuos berniukus, kuriuos as pazistu, nedrisciau taip pavadinti jie tik meiles, taikos ir viso pasaulio gerio verti :H
na, as sau esu pasizadejus, kad perksaitysiu viska kai atsipusiu po visko ir dar kazkam tai minejus esu, tai privalau laikytis duoto zodzio
oi oi oi, tik nereikia taip jiems tu vuodegu kelti, nes visai nosis uzries
Nijole bet as gi neturiu praktikos skristi ant sluotos tu gi musu Ragana :-) todel turetum mane apmokyti
>> o del to skaitymo tai ir as beveik viska skaiciau cia tiek visokio gerio ir blogio prirasyta kad galima lb lb daug apie zmogu suzinoti zodziu cia sluoksniuotas pyragas su visokiais skoniais sirdies islieta tai gausybiu gausybe :H
turiu klausima..? o cia tas nedrasumas kokioj srity......? nes galbut daugumai atsiranda sviesa su isjungus sviesa... arba uztrenkus duris.. ir tt..
netam cia esu kad sviesas jungyneciu
o beje jus kada ketinate su theo parlekti i lt ar jau visam ten pasiliksit
Ingrida, tai sekmes skaitant , nes kai as skaiciau buvo tik 400 psl ;D << juos skaiciau bendrai sudejus apie kokias 9 val ;D zdz, tau reikes pusantros paros ;D ;D;D ;D ;D ;D
>>>hm... Linuk... ar zinai, kas taves laukia uz tokius zdz :-) ar zn as tave taip ismokysiu skrist kad tu nepamirsi (chuchkle)
>>>
O cia tai minti sudave sesius taip taip, mielieji musu italiuksciai :?kaip ten su tuo parlekimu :? ar kada nors isvysim jusu snukelius gyvai
nu tu nesijuok taip nu as juk rimtai :D:D beje, tikiuos iveikt per kokias tris dienas oi kaip bus linksma man...vietoj pasakos vakarais
Nijole, nesupranti tu nieko o kas manes laukia tai as nzn oi nzn :-)
Nijolka, na man paskutiniai egzai buvo treciadieni. Visi 3. Issilaikiau ir nuo tos minutes atostogos ;D Vai vai kiek laimes ir jo produktu kelnese ;D ne tas zodis ;D
Jau italams galiu pasakyt, kad arba grizta nusiteike pragulet ligonines sunkiojo apsinuodijimo skyriuje kelias dienas, arba lai negrizta ;D nes grizus gersma taip kad neatlaikys nei rankytes, nei kojytes, nei inkstukai, kepenys - niekas ;D
Ingrida, na... manau tau ne pusantros paros reiketu o pora savaiciu ;D cia kai koks geras ir sodrus romaniukstis ;D
cha cha cha gerai, kad as taip "megstu" knygas skaityt bet sia perskaitysiu..zinot kodel??nes nusausiu n zuikiu vienu metu juk si knyga romanas, komedija, trileris, tragikomedija, fantastika..ir dar ten ko nepaminejau tai va, galesiu paskui girtis iveikus toki "KURINUKA"
p.s. kam tiek gert?????????????
o blemba, net nepagalvojau as cia taip, kad esu prisidejes autorius prie universalios knygos rasymo... Cia tipo dabar respektas turetu visiems NIK knygos autoriams but ) )
Kam tiek gert? Kas ce do klausims ;D juk italiuksciai grizta. Tai reikia jiems primins kas do vieta Lietuva yra ;D pamurkdyt i alkoholi ir lai pajaucia Lietuvos skoni ;D
va, va, gerai kad susizgribai ba butum honoraro netekes tik idomu kiek cia gausis pasidalinus nes jusu tai nemazai tai skanaus tadu -------> mmmm...
ingrida, klausias o tu prisiregimus nuorodas ikeli ar paprastai nes man jos nerodo :?
>>>Laukiam laukiam atsakymu is Theo ir Fiodaro
yes indeed laukte ir sulauksime
> Auri tausok tu savo detoksikacine organu sistema nes tuoj kojas pakratysi :V
> as va susitvarkes vyras beveik negeriu :-)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~