Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Lineli tai as suprantu, kad jai tai idomu, kai ji susigaudo o man? piktai verksiu dabar...gerai, kad tu nematysi...susigesciau
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Lineli tai as suprantu, kad jai tai idomu, kai ji susigaudo o man? piktai verksiu dabar...gerai, kad tu nematysi...susigesciau
pamatyciau, nebeverktum o juoktis pradetum cia del to, kad mano isvaizda labai juokinga tai tu nenusimink, cia nieko susigaudyt nereikia, surink su skaiciavimo masinele tuo vienetus paskui kvadratu pakelk ir eureka ta skaiciu seka tikrai idomi va cia mes dviese forume? Lietuviai kur jus?
na ir suskelei tu cia isvaizda mat juokinga juokciaus nebent delto, kad linksmas esi beto, pamacius kitus zmones kazkaip as sypsotis pradedu :Datverei man akis, pirmai net nekreipiau demesio kokia ta seka tikrai idomu, reiks seses paklaust ar zinojo dviese turbut...o tau ka, nejauku? ;D
;D jauku, juk nieko man nepadarysi ir negali padaryt
aisku, supratau cia graziaja forma pasakei atsiknisk
;D tu gal kokiu parapsichiniu galiu turi? jei ir turi tai jos tave pavede kodel turetum atsiknist? tokiam garbaniui kaip as greiciau paciam atsiknist reiketu ;D
as tai blynus kepu :V eisiu gal uz valandeles liulio, nes ryt anksti keltis reiks o kiti kandziauja
>> o del tu skaiciu, tai gerai Linas pastebejo, kad idomiausia ju seka
ak, koks as izvalgus ;D
nijole, o tu spjauk i ankstyva kelimasi, kandziauk irgi, o rytoj atsikelsi vistiek kad kokios busenos
ne, tik nevaidink jau cia )
> man kazkaip jau kandziaut nebeiseina.. ir nesinori vienai gert. stovi pas mane svyturio jau nzn nuo kada.. taip ir neisgeriu turbut reikes kazka i svecius pasikviest, kad galeciau ispilt ;D o miego noriu, nes kaip uzsukta keliuosi puse 8 ir nieko negaliu padaryt, sutiksi 23 valanda ir as jau ziovauju, o jei dar tv ziuriu, tai viskas
Hey Im Alive!!!
pagaliau, viens islinda
siandien toki nebloga uzmaciau )
man tai geriausias tas >> we eat 3 times a day >> fcuk you !!!
ir apskritai jie nerealus ;D
;D tu gal kokiu parapsichiniu galiu turi? jei ir turi tai jos tave pavede kodel turetum atsiknist? tokiam garbaniui kaip as greiciau paciam atsiknist reiketu ;D
as tik nusisypsosiu :D:D
siandien toki nebloga uzmaciau )
man tai geriausias tas >> we eat 3 times a day >> fcuk you !!!
ir apskritai jie nerealus ;D
man tai labiausiai patiko tas su skolom ;D;D;D
Nijolyt, kiek zinau, Auris labai megsta blynus tai daba uzpavydes jis
Karolis, 23 wrote:Ingrida, 22 wrote:Karolis, 23 wrote:Labas Ingrida, galiam susipazint
O koks tau priimtiniausias pazindinimosi budas?
hmmm...o kokiu tu budu buna? as zinok nelabai zinau tik vienu pazindinuos visa laika...i mano klausimus atsakai ir tiek: gimimo metai, pavarde, kraujo grupe ir t.t.
Na galim susitikt parodysiu ir kitus galimus budus ten tie bendrieji klausimai gali isaisketi ir eigoje
hmm, tu mat nezinojai as nesusitinku taip, kad teks cia pazindintis, jei yra noro
Matai, kaip cia viskas sudetingai merginos jau tokios neprieinamos pasidare, kad net nesusitinka
Ingrida, 22 wrote:
Karolis, 23 wrote:Ingrida, 22 wrote:Karolis, 23 wrote:Labas Ingrida, galiam susipazint
hmmm...o kokiu tu budu buna? as zinok nelabai zinau tik vienu pazindinuos visa laika...i mano klausimus atsakai ir tiek: gimimo metai, pavarde, kraujo grupe ir t.t.
Na galim susitikt parodysiu ir kitus galimus budus ten tie bendrieji klausimai gali isaisketi ir eigoje
hmm, tu mat nezinojai as nesusitinku taip, kad teks cia pazindintis, jei yra noro
Matai, kaip cia viskas sudetingai merginos jau tokios neprieinamos pasidare, kad net nesusitinka
kaip merginos tai nezinau, nes as tai merga
Karolis, 23 wrote:Ingrida, 22 wrote:
kaip merginos tai nezinau, nes as tai merga
Kuo issiskiria tavo "mergos" statusas nuo "merginos?
Nijolė, 21 wrote:ne, tik nevaidink jau cia )
> man kazkaip jau kandziaut nebeiseina.. ir nesinori vienai gert. stovi pas mane svyturio jau nzn nuo kada.. taip ir neisgeriu turbut reikes kazka i svecius pasikviest, kad galeciau ispilt ;D o miego noriu, nes kaip uzsukta keliuosi puse 8 ir nieko negaliu padaryt, sutiksi 23 valanda ir as jau ziovauju, o jei dar tv ziuriu, tai viskas
sunesiojo is kart, tik pasigirk biski ;D Nijoje, vartojimas medziagu su laipsniais vienai tau su alkoholizmu asociuojasi, kad nedristi? noreciau, kad ir pas mane stovetu...svyturio ;D
Del miego tai sutinku visapusiskai, savo kailiu isbandyta visa tai...Ingrida, 22 wrote:Linas, 23 wrote:;D tu gal kokiu parapsichiniu galiu turi? jei ir turi tai jos tave pavede kodel turetum atsiknist? tokiam garbaniui kaip as greiciau paciam atsiknist reiketu ;D
as tik nusisypsosiu :D:D
nujauciu kazka negero ;D
Karoli, mergina-tai ...ilgai galvojau ir priejau isvados, kad labiausiai asocijuojas su "olialia" mergaitemis ;D na, o merga, tai va tokia va...pasiziurek i foto ir pamatysi
Linai, gerai jauti tau jau paruostas ne tiesintuvas, o skutimosi masinele
linkusi sadomazochizma ziuriu ;D prie to pacio botagelis neparuostas? ne veltui apie siurkscius zaidimus ten sakei kazka...
na jau, na jau :? as???apie siurkscius zaidimus jau manau, kad cia tavo laki vaizduote arba pasamone kalba ;D;D;D as isvis nieko neskriaudziu, jei ka
pasidomejau ir radau, kad rubrikoje taip, bet... buvo tai isreiksta nu nebent mano pasamone isibrove i tavaja ir uz tave tai parase ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~