Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o as vat pastebejau kad greitu metu reiks valyt pirmaji puslapi nuo kaikuriu vyruku/nariu bo labai jau seniai kazko as juos cia maciau
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o as vat pastebejau kad greitu metu reiks valyt pirmaji puslapi nuo kaikuriu vyruku/nariu bo labai jau seniai kazko as juos cia maciau
O, Dieve, Dangulyt tik ne tai ! prasau paliki mane dar gyva ! Tik pagalvoki koks as tau naudingas galeciau pabuti kol dar gyvas esu :] kievkiena ryta kiausiniene atnesciau i lova ;D arbatytes ar kavytes ka tik panoretum ))) Geras ir siaip sukalbamas pabuciau kai tik panoretum ! isivaizduoji? kas tau tokius malonumus siais laikais pasiulys a ??? ~
na zinai moki ikalbineti.......na gyvenk jau gyvenk.......ka su tavim padarysi....;D
uuu je mane jama.. as tinkamas vartojimui ;D (savaitgali tranzavau tai niekas nestojo.. tai buvau prarades vilti kad as kam nors tinkamas) o tie grazus zodzia tai gal butu tokie... "zmogus ne paukstis - pasiekta aukstuma nepasitenkina.. " o daugiau taip greit niekas i galva neatejo.. :-)
Saunuolis daugiau nei man reikejo net ~
Auris, 19 wrote:O, Dieve, Dangulyt tik ne tai ! prasau paliki mane dar gyva ! Tik pagalvoki koks as tau naudingas galeciau pabuti kol dar gyvas esu :] kievkiena ryta kiausiniene atnesciau i lova ;D arbatytes ar kavytes ka tik panoretum ))) Geras ir siaip sukalbamas pabuciau kai tik panoretum ! isivaizduoji? kas tau tokius malonumus siais laikais pasiulys a ??? ~
na zinai moki ikalbineti.......na gyvenk jau gyvenk.......ka su tavim padarysi....;D
oi aciu aciu aciu kokia tu gera sakes as negaliu zinok atsigeret tavo gerumu ! klausyk o labai tu gera?
o jezau kaip visi greitai senstam.. as irgi su siaubyu laukiu to 20tojo.. siurpas nugara nulakioja kai pagalvoju kad tapsiu seniu ;D Aisq kai bus 21 tai vel svesiu, nes tai cia jau lyyygis bus ;D
20ties tapsi seniu? O tai ka, ir mane jau sene laikot?:{}
Danguole, 20 wrote:Auris, 19 wrote:O, Dieve, Dangulyt tik ne tai ! prasau paliki mane dar gyva ! Tik pagalvoki koks as tau naudingas galeciau pabuti kol dar gyvas esu :] kievkiena ryta kiausiniene atnesciau i lova ;D arbatytes ar kavytes ka tik panoretum ))) Geras ir siaip sukalbamas pabuciau kai tik panoretum ! isivaizduoji? kas tau tokius malonumus siais laikais pasiulys a ??? ~
oi aciu aciu aciu kokia tu gera sakes as negaliu zinok atsigeret tavo gerumu ! klausyk o labai tu gera?
geriems zmonems as labai gera,blogiems bloga....;D
Julija > Heh.. nu juo 20 toks apvalus ir sendinantis skaicius O vat 21 tai jau prestyzas ;D Lygis ;D i visus klubus ileidz ;D
Danguolyte > o as geras ar blogas ? :?
Auris, 19 wrote:o jezau kaip visi greitai senstam.. as irgi su siaubyu laukiu to 20tojo.. siurpas nugara nulakioja kai pagalvoju kad tapsiu seniu ;D Aisq kai bus 21 tai vel svesiu, nes tai cia jau lyyygis bus ;D
ach tai mes su Julija senes...
Julija > Heh.. nu juo 20 toks apvalus ir sendinantis skaicius O vat 21 tai jau prestyzas ;D Lygis ;D i visus klubus ileidz ;D
aisku,kad geras kaip dar tau toks klausimas pasistot galejo...
;D
Julija, 20 wrote:Auris, 19 wrote:o jezau kaip visi greitai senstam.. as irgi su siaubyu laukiu to 20tojo.. siurpas nugara nulakioja kai pagalvoju kad tapsiu seniu ;D Aisq kai bus 21 tai vel svesiu, nes tai cia jau lyyygis bus ;D
Joa Net nepastebejom, kaip tie metai, lyg vejas prasvilpe..:D
Danguolyt, oi man zinok ne tik klausimas pasistoja ;D Tai supranti sunku ce atsakyti i toki klausima kai labai jau daug komplikuojanciu ir blaskanciu papildomu detaliu detalyciu yr ;D
na DAnduole paziurek jis jau paskleida tawo paslapti... db ja zinom mes 4 tu, As, Auris ir visa Lietuvele.. doch... Auri kartais geriau patylet :-) na bet sakei jei ji gera tai tada tu liksi gyvas nei ziabo negausi nei Danguoles rustybes neuzsitrauksi...
Auris, 19 wrote:Julija > Heh.. nu juo 20 toks apvalus ir sendinantis skaicius O vat 21 tai jau prestyzas ;D Lygis ;D i visus klubus ileidz ;D
aisku,kad geras kaip dar tau toks klausimas pasistot galejo...
;D
Tikekimes, kad Auriukui siuo metu tik klausimas pasistojo, daugiau nieko:o )
Vilstis mirsta paskutine Beto, supranti, cia buvo labai protingas demaskavimo planas toks, kuris uztikrina man tolimesne tasa Demaskuoji agenta viesai ir uzsitikrini faktini ir juridini irodyma, kuris neimanomas falsifikavimui - internetas !
Danguolyt, oi man zinok ne tik klausimas pasistoja ;D Tai supranti sunku ce atsakyti i toki klausima kai labai jau daug komplikuojanciu ir blaskanciu papildomu detaliu detalyciu yr ;D
aaaa.....mmmm....paraudau kaip bijunas.......Auriukai juk tu ne ta turejai omenija ka pagalvojau...:D
nu jau jus tokios sukrioseles tai man net geda ;D kai boosit mano metu tai tada kalbekit o jei rimtai as manau kad zmogus buna senas tik tada kai is akiu dingsta jaunatviskos kibirksteles..
musu klubo damom po kvietka ir po pakstelejima i zanda
Danguolyt, oi as per daug kuklus kad cia tokius klausimus atsakinet :V
na DAnduole paziurek jis jau paskleida tawo paslapti... db ja zinom mes 4 tu, As, Auris ir visa Lietuvele.. doch... Auri kartais geriau patylet :-) na bet sakei jei ji gera tai tada tu liksi gyvas nei ziabo negausi nei Danguoles rustybes neuzsitrauksi...
va cia gerai pasakei prasom neuzsitraukti mano rustybes....;D
Danguole, 20 wrote:Julija, 20 wrote:Auris, 19 wrote:o jezau kaip visi greitai senstam.. as irgi su siaubyu laukiu to 20tojo.. siurpas nugara nulakioja kai pagalvoju kad tapsiu seniu ;D Aisq kai bus 21 tai vel svesiu, nes tai cia jau lyyygis bus ;D
Joa Net nepastebejom, kaip tie metai, lyg vejas prasvilpe..:D
jo Julija ta senatve pro visus galus lenda....;D
Danguolyt, oi as per daug kuklus kad cia tokius klausimus atsakinet :V
o tu musu nesikuklink mes cia kaip seima...matai kaip as cia nesikuklinu...;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~