14,601

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

hmm.. Ingrida, as blevyzgu neskaitau :?
<>> vaikai, nezinot, ant ko sokat :::b18 siaip as viska nupasakojau, kas buvo... jei neismokot skaityt..... tai persiprasau, persizegnoju tada :V

14,602

atsiprasau merguzele :? kas tu man per viena kad pasakociau apie dvieju zmoniu ir artimuju svente :? jei butu balius,kaip anot taves, papasakociau :::018
beje mano galva visada veikia tik susilaiko nuo nereikalingu komentaru :::049

14,603

hmmm :? berods as tik saldainiu paprasiau :|nai nai nai.....
Nijole, neismokau matyt...

14,604

labai faina zinot kad viskas puikiai pavyko ir saugiai nukeliavot smile

Aisku nefaina matyt kazkokias vaikiskas pestynes cia... nai nai nai... hmm

14,605

Nijolė, 22 wrote:

>> sakai, Ingrida, Vaiva pasistengia :? hmmm.. nemaciau ne vieno israiskingo sakinuko apie tai, kaip praejo juros svente..... tai kokios cia pastangos ??? mmm (piktai taip) ;D

Manau kas norejo tas suzinojo kaip buvo,beto manau pati puikiai jau zinai kaip buvo juros sventeje...
Auri> jokiu pestyniu nera bent as jau nematau...

14,606

karoce kai viena karta parasai - nesupranta, tai dar reik aiskint:kad cia ne toks ivykis apie kuri reik viesai skelbt..
Auri, jei kas pestusi pas mane seniai butu ne geltonos i raudonos korteles tongue

14,607

na, as neturiu zodziu...man viskas tinka wink

14,608

tai va... nereikejo uzvest kalbos kas seniai buvo pasakyta kad apie tai bent as jau nepasakosiu... esu rasiu kad nematau reikalo rasyt apie tai, butu eilinis pasimeetinimas (nors jie niekada eiliniais nebuna :::742 ) tai isrezciau kalbele...o dabar tai ka zinai :V

14,609

Lina, viskas liuks :::818cia tik jie kalti ------->:::558 big_smile

14,610

as juros sventej buvau lygiai pries 10 (ar 9:/ ) metus... tai hmm.. nelabai ka ir ypatingai zinau :::818
>>> snd lekiau su dviratuku :::b18 tais kalnais lakstyt, tai ne tas pats kaip lygiais lietuvos kaimuko vieskeliais :V na, nesvarbu big_smile dar siandien vezli vedziau i lauka palakstyt, tai vyras lakste ten visaip, ieskojo visko. visa valanda su juo kopinejau po kalnus :::b18

14,611

gerai, kad nepasiklydo :?o kaip ten jam su maistu, maziau uztersta augalija tinka? big_smile

14,612

salotas jam perku :V kai issikraustysiu visas tases ir rasiu, kur salotu seklas nukisau, tai pradesiu auginti salotas vaikui vazone :::b18 nes jis nevalgo ten.. hmm.. ten krumai tokie ir sausi reikaliukai.. nu zdz,ne vezlio maistas :?

14,613

Ingrida, 22 wrote:
Tomas, 26 wrote:
Ingrida, 22 wrote:

Auri, apie kuri? big_smile

Nu pirmas kartas:=D

Fiodoras, 26 wrote:
Nijolė, 21 wrote:

taip ....:::035
palinkekit mums sveikatos.... daug sveikatos....

DAUG seveikatos:D~

........jo

na gerai jau gerai, pasakoju :|buvo baisu, nezinojau kaip ka daryti...aisku, buvom dviese, kad drasiau butu...na, nuejom i parde, apsiprekinom...paskui patraukem link miskelio tokio..zinot, kad nepritruktu oro, jeigu kas...ar tai susijaudinsim labai, ar dar velniai zino kas..gi zinot, abiems buvo pirmas kartas...tai ka dar cia pasakyt...atsisedom prie tokiu tankiu krumu, kad nieks nepastebetu ten musu besivartaliojanciu...pradejom visa veiksma..uostem uostem uostem, kol, galu gale apsinesem ir begom gasdint zmoniu big_smile

:::b02

Ingrida, 22 wrote:

Tomai, bent jau ne italiskai pasireiskei, aciu big_smile ka cia aiskint, neapsisveplavai :? nesusijuokei :? yikes big_smile

Rusiškai čia ;D

Karolina, 20 wrote:

smile Aš dar gyva big_smile Čia tarp kitko, jei pasigedot kartais.. :V smile

:::427 ehoj :::b25

Ingrida, 22 wrote:

Auri, idomu..idomu hmm
Tomai, pamirsau paklaust big_smile matei, kad chato isvis neber :?
Tomai, pamirsau paklaust  matei, kad chato isvis neber

lauksim ciato kai bus forume pagausejimo :::036

14,614

Nijolė, 22 wrote:

as juros sventej buvau lygiai pries 10 (ar 9:/ ) metus... tai hmm.. nelabai ka ir ypatingai zinau :::818
>>> snd lekiau su dviratuku :::b18 tais kalnais lakstyt, tai ne tas pats kaip lygiais lietuvos kaimuko vieskeliais :V na, nesvarbu big_smile dar siandien vezli vedziau i lauka palakstyt, tai vyras lakste ten visaip, ieskojo visko. visa valanda su juo kopinejau po kalnus :::b18

Ogo tai daug metu juros sventej nebuvusi..bet juk Auris kaip Klaipedieis ir jo pareiga papsakoti apie savo miesto Kaledas smile
ir del dvyratuko ir kaimo lygiu vieskeliu? tu tuo tikra kad jie lygi?????? yikes nes  pas mane kaip mes sakom " kap pro drobyns" (vertimas kaip kopecios) nes keliai nekokie ir viena karta tokia moteriske vaziuojant musu keliais iskrito net protezai tai reikia pagalvoti kaip krato..

14,615

a vat manes niekas neprase tai as ir nepasakojau o dabar jau pamirsau... Suprantat cia marijampolej kazko uzpyliau ir atmintis dabar streikuoja ! big_smile big_smile big_smile

14,616

Auri> kaip sakoma su kuo pamirsai su tu ir gydikis smile

14,617

Auris, 21 wrote:

a vat manes niekas neprase tai as ir nepasakojau o dabar jau pamirsau... Suprantat cia marijampolej kazko uzpyliau ir atmintis dabar streikuoja ! big_smile big_smile big_smile

:::209 kazko :::026 tu tekila ir finlandia gerei :::050 jis dar savo svyturio alum didziuojasi tongue
:::a16o kazin kas prase utenos alaus ikalt

14,618

Vaiva, 19 wrote:

Auri> kaip sakoma su kuo pamirsai su tu ir gydikis smile

man rodos, jis jau pasigyde :-) bet jam nepadeda :V
>>> zdz.. man rodos tiek Vaiva, tiek Auris nori nusiplauti ;D

14,619

as tai nieko cia nesuprantu big_smile pas ka instrukcija?

14,620

Redai, istrukcija pirmame psl wink big_smile