Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
niu bet kogi danguolyt juk visi draugai ne merginos ieskom cia..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
niu bet kogi danguolyt juk visi draugai ne merginos ieskom cia..
o as kaiptik nenoriu,kad draugai ir pazistami atpazintu...:)nes as cia pliurpiu viska kas i galva sauna,o gyvenime as kitokia apmastau ka ir kaip pasakyti,kad nieko neizeisti,kad kvailai neatrodyciau,o cia tai dzin...o del ieskojimo patikek nieko cia neieskau tiesiog pabendrauti faina...:)
klubo drauge, na kvailai gyvenime atrodom labai daznai kartais to net nenoredami o pabuti kvailiu kartais labai smagu.. (vasara tai valgem parke (centre) musu miesto silkes su svogunais ir keciupu.. mmmskanu buwo tai geziai ir kiti zmones pamane kad mes apsipoote ten sedim ir valgom, o mes norejom pigiau pavalgyt kad namo lekt nereiketo..o kavinej uz pietus tikrai nemenka suma pakloji) tai apie kvailuma tokia nuomone.. bet gal cia ir ne i tema kaip ta drauge is tv ;D
Danguole, 20 wrote:o as kaiptik nenoriu,kad draugai ir pazistami atpazintu...:)nes as cia pliurpiu viska kas i galva sauna,o gyvenime as kitokia apmastau ka ir kaip pasakyti,kad nieko neizeisti,kad kvailai neatrodyciau,o cia tai dzin...o del ieskojimo patikek nieko cia neieskau tiesiog pabendrauti faina...:)
klubo drauge, na kvailai gyvenime atrodom labai daznai kartais to net nenoredami o pabuti kvailiu kartais labai smagu.. (vasara tai valgem parke (centre) musu miesto silkes su svogunais ir keciupu.. mmmskanu buwo tai geziai ir kiti zmones pamane kad mes apsipoote ten sedim ir valgom, o mes norejom pigiau pavalgyt kad namo lekt nereiketo..o kavinej uz pietus tikrai nemenka suma pakloji) tai apie kvailuma tokia nuomone.. bet gal cia ir ne i tema kaip ta drauge is tv ;D
prajuokinai su ta silke su kecupiu...;D;D
nu **** ka cia ir apsimetineti is dalies ir del isvaizdos kompleksuoju....:|:(
nepyk jei uzgavau.. o kodel kompleksuoji? mano sese pvz tai turi kelis randus mazus ant veido.. bet ji juos slepia ir isivaizduoja kad jie dideli o kai ko nors paklausiu ar pastebejo KAS NORS IS JOS DRAUGU sako kad jie nesimato... Danguolyte LABAI DAZNAI VELNIAS NERA TOKS KOKI JI PIESIA
nepyk jei uzgawau..
na jusu ir vaizduote bintai... randai...;D;D neisizeidziau...del ko kitko kompleksuoju,bet tik cia,o ne gyvenime,nes jus tikriausiai mane vienaip isivaizduojat,o as kitokia todel bijau,kad nusivilsit ir t...t:( vnz...
eh na gerai skalpeliukai jus begu as miegulio o tau danguolyt stiprybes ir ko nors panasaus paciam jo reik na bet ka padarysi, ne visi tobuli gimeme o vat del tos nuotraukytes tai zinokis vistiek kaip klubo nare laikui begant gausi pasidalint Bet mes saziningai palauksim kol tu pasirysi kovot su savo nedrasumu juk cia del to visi ir esam susirinke oki poki, tai tiek vaikai mieli mano. Labanakt
na as ir kreivas shleivas is truputuka baisokas bet nieko radau savo auxine kanarele ir dziaugiames gyvenimu
Auri>>>>saldziu saldziausiu
o mes Danguole dar naktinesim :?
labos Auri aciu uz grazius zodzius pirma karta sitam forume atsiveriau...:)
nezinau Linai,o kaip tu nori?
oi vaa db pasiguosiu.. :-) na mane tokia beda kankina.. snd su pana sedejom ramiai ir siltai apsikamse ir ziurejom filma, ir as uzmigau na atsijungiau gal 20ciai minuciu... tai db naktinesiu iki kokiu 3 ir taip visada jei bent numiego koki posmeli tai amzinai iki ryto bunu hiperaktyvus..o keinu miegot kaip tradiciskai po 1.. tai va gydyk mane
o tu man patark ka man daryti,kad ryte atsikelciau lengviau,jei reikia kokia 7val.keltis tai sakes zadintuva isjungiu ir nepastebiu kai vel uzmiegu...ypac ziema...:D
o tu man patark ka man daryti,kad ryte atsikelciau lengviau,jei reikia kokia 7val.keltis tai sakes zadintuva isjungiu ir nepastebiu kai vel uzmiegu...ypac ziema...:D
tai zn kaip daryk uzsistatyk kokius 3 zadintuvus ir viena pasidek po pagalve (telefa) kad isgirstum o kita kur prie lovos kad suskambetu keliom minutem veliau o 3 tai padek kur ant spinteles toliau kad ji isjungtum tik issiropstus is siltos ir mielos lovos tada susalsi ir prablaivesi ir jau pradesi keltis
as amzinai isjungiu ir toliau miegu iki paskutines minutes o paskui vos speju kur reikia
Zmones,zmones stabdikit beveik 20 puslapiu parasete, ir viska be manes:)
Danguole, 20 wrote:o tu man patark ka man daryti,kad ryte atsikelciau lengviau,jei reikia kokia 7val.keltis tai sakes zadintuva isjungiu ir nepastebiu kai vel uzmiegu...ypac ziema...:D
tai zn kaip daryk uzsistatyk kokius 3 zadintuvus ir viena pasidek po pagalve (telefa) kad isgirstum o kita kur prie lovos kad suskambetu keliom minutem veliau o 3 tai padek kur ant spinteles toliau kad ji isjungtum tik issiropstus is siltos ir mielos lovos tada susalsi ir prablaivesi ir jau pradesi keltis
as amzinai isjungiu ir toliau miegu iki paskutines minutes o paskui vos speju kur reikia
visai nebloga mintis...ir tu taip darai?;D
Zmones,zmones stabdikit beveik 20 puslapiu parasete, ir viska be manes:)
Nesijaudink, pasivysi;)
Oj, man irgi tokia problema buna... Tai as del to stengiuosi nesivartyt lovoj, o staigiai sokt is jos ir eiti gert stiprios stiprios kavos. Siaip jos nlb megstu, taciau geriu vien del to, kad nesijausciau tokia mieguista:-)
Evelina, jauciu nuo pirmadienio po truputi pradejau skaityt, nes ir mokytis dar reikejo... o ir issimiegot man reikia ziuriu jus visi cia istvermingi naktiniai pauksciai...
Linas, 18 wrote:Danguole, 20 wrote:o tu man patark ka man daryti,kad ryte atsikelciau lengviau,jei reikia kokia 7val.keltis tai sakes zadintuva isjungiu ir nepastebiu kai vel uzmiegu...ypac ziema...:D
visai nebloga mintis...ir tu taip darai?;D
oi stengiusi tik kad sunkiai [avyksta as tai telefa pasikisu po pagslve ir nusistatau garsiaisia rezina ir dar virba pajungiu tik kad ir tai ne visada girdziu.. :} jei jau miegu tai kad ir tankai po langais vazinetu negirdeciau
o as tai telefo nededu ant minksto pavirsiaus, kad nesugertu virbracijos. kai ant spinteles pradeda virbruot, lai lb erzina ir taip atsibundu tik spaudziu ne isjungti, o snausti ir keliuos tik po kokiu 4 zadinimu + dar mama majakina, kad kelciaus
o as tai telefo nededu ant minksto pavirsiaus, kad nesugertu virbracijos. kai ant spinteles pradeda virbruot, lai lb erzina ir taip atsibundu tik spaudziu ne isjungti, o snausti ir keliuos tik po kokiu 4 zadinimu + dar mama majakina, kad kelciaus
man tai isvis skombindavo ir kol neatmesdavau nenustodavo skambint bet kartais lb smagiai ir lengvai keliuosi priklauso kur ruosiuosi
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~