15,021

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Ingriduk, pamirsau tave :::818 atsiprasau :H tiesa pasakius vakar buvau vilniuj. kaip mano brolis sake: isvaziavom i vilniu nusipirkti muilo ir pavalgyt big_smile) deja, neradau to muilo, koks tik vln parduodamas :? nu nesvarbu...
>> kaip, Ingriduk, mano draugas, kuri tu pazisti, sako :::818 as tik daug sneku ... visada viska pamirstu. siaip pagalvojau apie tave, taciau nemaniau, kad verta tau parasyt, kad tik labas labas viso gero pasakyt :V del to ir nerasiau, skambinau :?
>>> manau, vasara daugiau laiko bus :? o siaip big_smile musu planuose yra juros svente big_smile) tik griztam ir daiktu neissikrove lekiam su vejeliu prie juros :?

15,022

Auris, 21 wrote:

kaaaaaa???

auri taves tikrai nepamirso ;D issiunte ji issiunte tau ;D

15,023

Nijolė, 22 wrote:

Ingriduk, pamirsau tave :::818 atsiprasau :H tiesa pasakius vakar buvau vilniuj. kaip mano brolis sake: isvaziavom i vilniu nusipirkti muilo ir pavalgyt big_smile) deja, neradau to muilo, koks tik vln parduodamas :? nu nesvarbu...
>> kaip, Ingriduk, mano draugas, kuri tu pazisti, sako :::818 as tik daug sneku ... visada viska pamirstu. siaip pagalvojau apie tave, taciau nemaniau, kad verta tau parasyt, kad tik labas labas viso gero pasakyt :V del to ir nerasiau, skambinau :?
>>> manau, vasara daugiau laiko bus :? o siaip big_smile musu planuose yra juros svente big_smile) tik griztam ir daiktu neissikrove lekiam su vejeliu prie juros :?

o Dieve :::215vakar buvai Vilniuje :::209 tai va kodel vakar darbe sedejau iki 18 val., hmm ... kaip jau ir minejau kazkur, tai kitas musu pasimatymas bus dvigubas (o cia jau suprask kaip nori big_smile ) :::858 zinai, kazkaip jauciu, kad tas muilas buvo skirtas man, bet .. kadangi tu jo neradai, tai ir su manim nesusisiekiai ... tai ... ne tu juk kalta, kaltas MUILAS! MUILAS KALTAS!! :::b54
zinai, del to draugo zodziu .. as labai dziaugiuos, kad tu ne viska prisimeni ka sneki ;D;D;D nes tada butu apsaugok viespatie ;D
taigi, lauksime vasaros tongue galbut 2009, o galbut 2010 metu :? kada ten ta pasaulio pabaiga? 2012?ui, tai dar daug laiko big_smile :::733

Lina, 25 wrote:
Auris, 21 wrote:

kaaaaaa???

auri taves tikrai nepamirso ;D issiunte ji issiunte tau ;D

matai, tai Auriui buvo ne Vilnietiskas muilas, o ukinis big_smile:D:D

15,024

atsiprasau :::818 labai :::818

15,025

O tai kodel as dar nieko negavau?? :?

15,026

tai gausi smile tik palauk

15,027

Nedrasiu ir kukliu vyru klubas...:::041,bet kad ir kur paskaitau(forume) visi jus cia drasus:::044 ir netgi labai:::044:::044:::044

15,028

ne ne cia mes tik apsimetam kad drasus is tiesu tai visaiiii kitaiiiip yra, patikekit manim! big_smile Mus cia jau primandrino sitos paneles ir primoke visokiu bairiu kad bent atrodytumem kaip zmones big_smile~

15,029

:::044:::044...,tada :::833 panelems!:::757

15,030

Nijolė, 22 wrote:

atsiprasau :::818 labai :::818

liaukis :? nes tuoj as atsiprasinet pradesiu :?
ek, isgerkime vandens stiklinaite iki dugno, mielieji :::858 labas rytas tongue

15,031

N >> As dar vis nieko negavau... :?

15,032

gerai, daugiau neatsiprasysiu nei karto :?
>> Auri, tu dar negavai :? nesamone kazkokia :? issiunciau registruotu :? tai tu turejai gauti ta lapuka toki :? arba pabandyk iki pasto nueiti pasiteirauti :?

15,033

joa, siuntinukas jau laukia taves big_smile Nijoliuk, gal istirpo ar dar kas atsitiko :?

15,034

Aha, saulyt, gavau siandiena balta lapuka su pranesimu, kad atvyko :] Eisiu rytoj atsiimti ir busiu laimingiausias pasaulyje ;D Po visu kitu laimingesniu ;D

15,035

balta lapuka jis mat gavo ;D taip ir sakyk, kad balta bilieta iteike, galbut net, balti arkliai ;D

15,036

as irgi apie balta bilieta labiau galvociaau big_smile

15,037

nu va, saunuma ;D as jau tada ir nepersigalvosiu, juk tu ji kaip nulupta pazysti big_smile

15,038

;D aikt jus balti bilietai, tuoj patiems israsysiu vaistu as zinokit. big_smile

Saule, aciu ! :H Vakar atsiemiau :] Dabar reikia netinget ir ispakuot ;D

15,039

nu as tai buciau supykus jei mano dovanos iskart neispakuotu :::b54vadinas, net neidomu kas ten yra :x

15,040

nea gi tokiam dalykui reikia prikaupt ganetinai daug jegu ;p cia tau ne  siaip sau koks sudukas big_smile~