2001

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Linas, 18 parašė:
Danguole, 20 parašė:

labos Laurai...;)
Linai nieko juokingiau nesu skaicius...kuris jums juokingiausias?

Danguolyt man ir pilvas plysta.. oi nzn kuris juokingiausias ju tiek daug as dar tik 4 psl perskaiciau nes kiekviena skaitau big_smile

Linai as viena sedziu prie PC ir zvengiu idomu kaip is salies atrodau...;D man tai pats isimintiniausias tas kur tautosakoje zinoma Veronika paskenduole nusiskandino,nes Chuckas jai nedave...;D;D;D;D

2002

Chuckas niekada nevalgo - jam užtenka fotosintezės. ;D

2003

Diana, 17 parašė:

Kiekviena moteris Chuckui yra "bezatkaznaja, kak avtamat Kalashnikova".
paaiskinkit big_smile

negendantis kaip automatas kalasnikovas...:)

2004

nea jau gana apie ceka nerasom nes adminas atbaus.. big_smile o  as tikiu kad visi trys klykiam iki apsisiusiojimo ;D

2005

ei, nu bukit zmones, paaiskintit sio psl pirmam poste kur rasiau big_smile

2006

Linas, 18 parašė:

nea jau gana apie ceka nerasom nes adminas atbaus.. big_smile o  as tikiu kad visi trys klykiam iki apsisiusiojimo ;D

jo patikek...
;D;D;D;D

2007

Chucko Norriso sperma gali pramušti 13 prezervatyvų, kontraceptinę piliulę, plytų sieną ir Lietuvos vyrų krepšinio komandos gynybą vien tam, kad apvaisintų moterį.

;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D oi  as verkiu is juoko.. big_smile

2008

;D aciu Danguole. Linai, as dar tvardausi kol tevai nenuvare miegot ;D jiem ryt i darba ;D

2009

dar buvo ten kad jis gumbuota prezika isvirkscia mauna, kad visas malonumas atitektu jam. ;D

2010

Diana, 17 parašė:

jau paaiskinau paieskok...:)

2011

Diana, 17 parašė:

atkaz is rusu kalbos isvertus butu atsisakymas.. tai butu mazdaug taip cekui kiekviena moteris yra neatsakanti kaip kalasnikovas (kazkaip taip) jei kas ne taip tai nepoykit nes as rusu kalbos gatvej nevartoju o mokykla jau baigiau tai.. :-) man atrodo kad toks vertimas butu

>> o rusu nemoki? smile

2012

Chuckas neverda kiaušinių vandenyje - jie išverda savanoriškai nuo jo žvilgsnio. Dėl to Chuckas vengia žiūrėti sau į tarpkojį. ;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D

2013

eina sau patikekit asaras braukiu.....;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D

2014

Diana, 17 parašė:

Chuckas neverda kiaušinių vandenyje - jie išverda savanoriškai nuo jo žvilgsnio. Dėl to Chuckas vengia žiūrėti sau į tarpkojį. ;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D;D ;D ;D

cia tai geeeeeeeeeraaaaaaaaasssssssssssss ;D;D;D;D;D;D

2015

Linai, 10 turejau tik todel, kad buvau kukli mergaite ir nereikalavau 20 ;D ;D ;D ;D

2016

na gerai cheka jau pagerbem big_smile o dieva manasai manes dar mano meile laukia (mikro ekonomika....)
sad o ne tik ne ji.. jau geriau chekas ir jo suktumas ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

2017

negaliu ir zvengiu ir verkiu.....:(:(;D;D

2018

oi geras jausmas ane 2 emocijos vienu metu privwercia jausti tik chekas ;D (sita pats sugalvojau big_smile )

2019

jo as ji myliu...;D jetus net zakset pradejau...;D Diana ar dar gyva...?:)

2020

na ok mergaites as einu prie savo meiles ekonomikos... sad oi kaup ji man "patinka"
fea..

LABOS wink