Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Na ydomiai sugalvojai, bet nemanau, kad buciau vienas kalbejes...
Seip bandau ir as dingt, bet nesugalvoju kaip, tai vis laukiu... ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 399 400 401 402 403 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na ydomiai sugalvojai, bet nemanau, kad buciau vienas kalbejes...
Seip bandau ir as dingt, bet nesugalvoju kaip, tai vis laukiu... ;D
nesugalvoji priezasties?
labukas ale ir pripylet jus cia ir apie arbatas ir apie kavas, apie uzsikacialinusiuosius ir kudzenkas:D visokio plauko cia pas jus pokalbeliu buvo kazkas mokytis ejo
>>>>sesute as tau padesiu bet kuriuo atveju
kazkas isejo mokytis, bet nesimoko ;D butu ir dar daugiau pripilta, jei buciau galejus rasyt bet tavo laimei negalejau ;D
beje, labas
ka pati per dienele nuveikei?
buvau namie, aplankaiu pardes kai ka nusipirkau, pirkau ir dovanu vienu zodziu alga paleidau
o kam tos dovanos?
o koks pas tave ten darbelis, kad namie buvai, i darba vidury savaites nereikejo? :?
as pardej 3men ilindau o paskuiatgal i mokslus, arteja kai kieno gimtadienis paskui ta valenyino diena....tai reikia pasirupinti
zinoma zinoma reikia
as irgi gimtadieniu apturesiu, o kad ner ka sveikint per valentinke, tai didziausia mano laime ;D
tai kas kad nesimokau man ten neidomu **** ten ne mokslas verkiu ne ne, idomu, bet ne ta, ka dbr reikia
>> va,ka ka tik knygoj perskaiciau(kitoj, kur vakarais skaitau) jau tokie zodziai,kad brac, uz sirdutes griebia :V >> įtempianti aistros stygą šypsena ir glėbyje staiga sutilpęs visas pasaulis :H
ooooo sesut kaip grazu :V
kokia cia knyga?
tai kas kad nesimokau man ten neidomu **** ten ne mokslas verkiu ne ne, idomu, bet ne ta, ka dbr reikia
>> va,ka ka tik knygoj perskaiciau(kitoj, kur vakarais skaitau) jau tokie zodziai,kad brac, uz sirdutes griebia :V >> įtempianti aistros stygą šypsena ir glėbyje staiga sutilpęs visas pasaulis :H
nu tie zodziai, kai pavieniai atrodo kaip is prasto erotinio komercinio meiles romano.... :V
nepaisant to, grazus
Diana, cia apie seksa ne negalvok skaitydama tuos zodzius, nes ten jo nebuvo... tada graziau skaitosi :V
>> Maluko "karaliene barbora"
mm.. ar idomi? as mielai paskaityciau koki dar viena romana bet tik ne istorini marazma...
nelabai.. ten ne istorinis, bet toks kazkos visai skiriasi nuo tu maluko knyguciu,kaip "siukslyno zmones", "juodieji zelmenys", "migla"... :? << tie man buvo daug idomesni ir susimastyt labiau verte
>>> aciu paciu uz dainuska pakele nuotaikyte
;D o koki istorini jau esi skaites, Auri? ir kodel istorinio jau nebenori?
nes istorines rasliavos, dinciuk, yra pati didziausia bauda kunui ir sielai
kokia dainuska?
as irgi noreciau
nu zjbz... rasiau rasiau ir internetas nusmigo... krc pravalas susinervinau wapse.
nesinervin Auri, ne tau vienam netas sposus krecia ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 399 400 401 402 403 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~