Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na, labas rytas.. vo, pries pusvalanduka prasibudinau ir uzlekiau ir cia
Ehem.. Meetas, sakot? Galima gal ir taip pavadint Zodziu papasakosiu as savo ispudzius
<...> Nepamirskim pamineti fakto, jog tik isejus is namu, Linelis prisimine nepaemes citriniuko, kuri norejom suvartoti uzsipirkus dar Baltucio Taigi teko jam nabagui begt atgal Jam grizus, tesem kelione links stoties, taciau paejus gal 100m jis prisimine pamirses telepona, taip kad teko vel pasportuot [nevykelis ]
<...> nukeliavom i labai labai nerealiai super grazia vieta - ant piliakalnio [irgi yra foto ] Sedejom sedejom kol kaip ir griaudet pradejo, dangus apsiniauke
<...>Paskui [o gal ir pries tai :? ] Linutas irase Nijolytej CD
<...> Ir tuomet likom dviese Kas buvo toliau istorija nutyli..
Juokauju
<...> nusprendem nemiegot is viso, kad atsikelus nebutu labai blogai
<...> mini meeta Alytuje, apie kuri vien tik geri ispudziai bent jau is mano puses
na, bent jau prisijuokiau beskaitydama .. ;D grizt namo del citrinos, ir neprisimint telefono ojee.. << nors as asmeniskai prisipazistu, del telefono nebuciau grizus
>>> as tai ne nebuvus ten, jau zinau, kad ten grazu, nes mano sugyventine man aprodzius ir apipasakojus viska.. ir dar rode, kaip nuo ten leidosi su rogutem ziema.. o gal ne su rogutem :? nepamenu :?
>> nebuciau priminus.... ..... ....
>>> ............................................................ ;D ;D ;D ;D ;D
>> ........................................ ;D ;D ;D
>>>tay jau taip, Karolyt... ispudziai su mumis visada tik patys geriausi ir silciausi tai JAMAM klaipeda
------------------------------
nu, ir sekmes tau darbbuky :H laikykis... nenukrisk :H