14941

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Krizep pakanda visas kainas big_smile big_smile

14942

kad man regis kainos nekrinta o kyla big_smile

14943

WooW sex pamokos big_smile gerai o kada vaikaučiu susilauks patele ir patinėlis big_smile žinot po sexo visada vaikučiai :::155:::155

14944

Tomukai nevisada vaikuciai atsiranda tongue

14945

Lina, 25 parašė:

Tomukai nevisada vaikuciai atsiranda tongue

Vistiek spermos pramuš kandona ir kontraceptinius kada nors big_smile Nuo ilgos trinties ir nuo didelio malonumo visko būna :V, Be to kai sexas neticiukas tada labai tikėtina kad gali būti visko .Štai atvejis nuvarai į parde su drauge, ji matuojasi palaidine ir naujus kavali  e kavali pantalonus :=D Vaikinas aišku pasako liux  duoda bucki :::818 ir panelia apsikabina ir prisispaudžia prie vaikino .Vaikinui stajakas ir jis jau prancuziškai naudoja liežiuvi ,kaip šuva laižo jos kaklą ir jau  dantimis grauža kelnių užtrauktuką. Persirengimo kabinoje greitas trijų minučių    saxas su adrenalino doze, kad niekas neužkluptu ;D po dviejų savaičių panele pastebi kad mėnesines vėluoja .Tada mergina sužinojusi testo rezultatus pradžiugina tėveli:DTai tik vienas iš daugelio variantu :V kiek dar jų yra ant vieno visada galima užsikabliuoti >
aš tai asmeniškai ant visu užsikabliuoju big_smile ir kaip man dar nepasisekė :? mano draugams tai net po kelis karus big_smile kai kuriems net su skirtingomis panelėmis ;D

14946

nut Tomukai tu ir pavarai big_smile parasyciau as tau dabar bet parasysiu az big_smile

14947

Lina, 25 parašė:

nut Tomukai tu ir pavarai big_smile parasyciau as tau dabar bet parasysiu az big_smile

Ok  pradžiugink mane iki rytojaus lauksiu tavo varianto :V kaip darysim mes vaikus .. tai yra ne tu ir aš ... o kiekvienas atskirai :V o paskuj kas žino gal ir mes kartu pavarysim jei jau Nijolė su Auriu trumpam susimetė ... pala pala nejau bus grupinis ;( (juokauju )

14948

Tomukai, as tau parasiau i privata big_smile gali paskaityt big_smile tai kad tu negrizti tai as su tavim galiu bandyt daryt ;D

14949

Lina, 25 parašė:

Tomukai, as tau parasiau i privata big_smile gali paskaityt big_smile tai kad tu negrizti tai as su tavim galiu bandyt daryt ;D

Telefonu big_smile ar private esmesais big_smile aš čia kartais neužsuku po keles dienas tai sekas sms-sais gali užtrukti net savaite :::b02

14950

Kas kur kaip? Kas cia mano varda be reikalo vel paminejo ir labai idomiai apie mane snekejo? Tomas pasiilges ziuriu raminamuju ukolo, bo jau tikrai kad paselo ;D (man jau viena suvare, tai matot atgavau prota, bet kita uzkreciau ;D )

14951

sakes!!! raminkites, garbaniai tongue big_smile Tomuk, is taves sito niekada nesitikejau :::215 (Auris, tai visai kas kita ... ) zodziu, gerai, pasigyrei, kad visa savaite atlaikytum, bet nereik tiek girtis, juk cia visi savi :? hmm, sakai draugai vaiku turi ... nieko, amnau, kad tau kada pramus ir tu juos pasivysi ;D
Lina, ale tavo akys, nai nai nai big_smile

14952

Ingrida, 23 parašė:

sakes!!! raminkites, garbaniai tongue big_smile

ta pati kuri negarbane big_smile (chuckle)
o del akiu tai aciu :V reik kazkada atsinaujinti tongue

Tomas, 26 parašė:
Lina, 25 parašė:

Telefonu big_smile ar private esmesais big_smile aš čia kartais neužsuku po keles dienas tai sekas sms-sais gali užtrukti net savaite :::b02

Tomukai as tau asmenini laiskuti brukstelejau :V o sms negaliu parrasyt nes tavo numeriuko neturiu big_smile

14953

hmm, as tai nesinaujinsiu, busiu kaip brandintas vynas, toks rugstus ir neskanus big_smile:D:D

14954

as jau toks rugstus ir neskaniai subrandintas nuo pat pradzios cia ;P big_smile

14955

big_smile tai reiskias as cia skaniausia pagal jusu teorijas busiu big_smile

14956

kas skanu, tas nesveika ;D;D;D

14957

tai skanauti reikia saikingai ;D

14958

Lina, 25 parašė:
Ingrida, 23 parašė:

sakes!!! raminkites, garbaniai tongue big_smile

ta pati kuri negarbane big_smile (chuckle)
o del akiu tai aciu :V reik kazkada atsinaujinti tongue

Tomas, 26 parašė:
Lina, 25 parašė:

Tomukai as tau asmenini laiskuti brukstelejau :V o sms negaliu parrasyt nes tavo numeriuko neturiu big_smile

Siaubas mus jau ant laužo tuoj degins ,jau visi tokias namiokus  deda  ...Visgi Linut respekt už atvirumą šiaip mažai žmoniu gali taip laisvai bendrauti tokiomis temomis :V Žmones nesivaržydami gali reikalauti daugiau malonumo ir daugiau kokybes :::035 tai reiškia ir daugiau Laimės :::714

Ingrida, 23 parašė:

sakes!!! raminkites, garbaniai tongue big_smile Tomuk, is taves sito niekada nesitikejau :::215 (Auris, tai visai kas kita ... ) zodziu, gerai, pasigyrei, kad visa savaite atlaikytum, bet nereik tiek girtis, juk cia visi savi :? hmm, sakai draugai vaiku turi ... nieko, amnau, kad tau kada pramus ir tu juos pasivysi ;D

Mieloji Ingrida :=D Mes minkštučiukai pūkuoti gaūrtuotukiukai ,ten pas mus tokia funksija yra ir ja išjunkti galima tik vienu būtų :V Tuo mes ir esam vyrai ,imituojam meile dėl sekso ,o jus seksualios imituojat sexa dėl meiles .Tai mes tos meiles su gauruotumo elementais duodam big_smile

Auris, 21 parašė:

Kas kur kaip? Kas cia mano varda be reikalo vel paminejo ir labai idomiai apie mane snekejo? Tomas pasiilges ziuriu raminamuju ukolo, bo jau tikrai kad paselo ;D (man jau viena suvare, tai matot atgavau prota, bet kita uzkreciau ;D )

Kas paminėta tas paminėta ir visai čia nebaisu gamtiniai reikalai ir tiek smile

14959

Tomukai,visada prasom wink

14960

:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830
na, mielieji, užsukau palinkėti Jums visiems šilto ir ramaus Kūčių vakaro. tai pats svarbiausias vakaras metuose, kuomet jautiesi toks artimas ir mylimas, laukiamas ir kupinas viso pasaulio gėrio :H rytojus bus kitoks - pilnas džiaugsmo, juoko, kitokios nuotaikos ir jausmų :::b18
smagiai, vaikai, pasibūkit su šeima, artimiausiais žmonėmis, draugais... su kai kuo susimatysim :::920
:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830:::830