1661

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

tik jai. nors as tai stengiuos pamirst... ignoruot... kitus zmones siaip as vertinu ir aplamai turiu silpnybe tiket zmonemis... kol jie susimauna.

1662

matosi,kad tu labai subrendus...tau 17 metu,o atrodo,kad bendrauju su gerokai virs 20...zinai tokiu stipriu zmoniu kaip tu dar reikia paieskoti...:) respect wink

1663

smile man nuo mazens svetimi suaugusieji sakydavo, kad as protinga ne pagal metus smile mociutei irgi padejau, kai jos vyras mire ir ji atsikele i musu kaima gyvent... smile dar ir db pasako, kad su mano teta pasnekedavo, jog as ja lankysiu tik tol, kol neprades vaikinai rupet... o kadangi jie man visa gyvenima rupejo ;D na, siaip ji nesitikejo, kad ir budama 12-oke ja lankysiu taip pat daznai. na, biski meluoju, db daugiau pamokos spaudzia, tai nebe kasdien po pamoku nueinu, taciau per pietu pertraukas visada smile dar pas ja ir pavalgau... smile taip man zymiai pigiau, o mama galvoja, kad mokykloj valgau big_smile mokykloj lb prangu ir as tiesiog neprivalgau nuo tada kai savininkas pasikeite... ;D

1664

jo man net nesmagu skaityt.. ir nezinau ka dabar daryt komentuot, ar susilaikyt nu okomentaru, gal cia tik pokalbis mergina- merginai tebuvo.. anyway manau dar nemiegat ir patarsit tylet man ar nea.. wink jei nenorit patart tylet (bet norit kad tyleciau) tiesiog nesakykit nieko... wink

1665

nea Laurai smile berniukus visada megstu kompnijoj big_smile ir komentuok kas patinka, idomi man ir tavo nuomone smile nors is tikruju nesitikejau, kad kas tyliai cia skaito... big_smile

1666

na, nebent Danguole priestarauja, bet manau, kad ne, nes visgi cia forumas... smile

1667

Laurai tu protingas tikrai Dianai gerai patarsi...:)

1668

Diana, 17 parašė:

na, nebent Danguole priestarauja, bet manau, kad ne, nes visgi cia forumas... smile

na ta Danguole ne ragana kokia...
;D

1669

Aha, tik tavo patarimu neisvaziavau pas vaikina.. visgi protingai padariau smile

1670

aisku, kad ne ragana, kitaip nebutume prisnekejusios cia tiek ;D hm... nors gal as kartais ir su raganom pabendrauju..? :? big_smile bet cia tau, Danguole, netaikoma smile

1671

Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:

na ta Danguole ne ragana kokia...
;D

aisku, kad ne ragana, su raganom kitaip kalbu ;D

1672

mano kompas kazko svaigsta, siunciu ir neissisiuncia.. sad

1673

mano kompas ir siandien stringa...dabar lyg aprimo...:)

1674

Lauras kazkur dingo...:)

1675

aga smile o Laurui tikriausiai nuluzo, arba Lauras pats nuluzo, kad is jo jokiu ziniu big_smile

1676

LLLLLLLAAAAAAAUUUUUUUURAAAAAAAAAAIIIIIIIIIII!!!!! big_smile big_smile big_smile

1677

Laurai taves dvi merginos laukia...:)

1678

Danguole, isgasdinom ji, gi kuklus jis ;D

1679

zinai ka jis gal but daro dabar? tikriausiai skaito ka kalbejom, gi sake, kad nesmagu skaityt pirma buvo, tai neskaite, o db gaves leidima skaito ir galvoja ka pasakyt big_smile

1680

jo mes cia kaip kokios.......bendravom dviese kai vyras pasirode tai uzpuolem...;D