2,481

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nes maniau, kad tu isejai smile

2,482

Tik todel? Oj, tai gerai, nes maniau, kad jau kazkas tau negerai ar nesiseka kazkas:)

2,483

apie nesekme ner ko pasakot, nes ta pati nesibaige ir nzinia kiek dar tesis.... taip kad reik stengtis ja pamirst ir gyvent toliau, kad ir kaip sunku... smile

2,484

na man tai tikrai nesiseka.. sedziu prie tos psichologijos ir meginu rast ka nors apie gestalpsichologija bet kad nlb sekasi :{}

2,485

kantrybes, Linai, kantrybes...

2,486

Diana, 17 пишет:

apie nesekme ner ko pasakot, nes ta pati nesibaige ir nzinia kiek dar tesis.... taip kad reik stengtis ja pamirst ir gyvent toliau, kad ir kaip sunku... smile

Tai viskas del santykiu su vaikinu? Tiesa sakant, visko nesu skaiciusi, tad nezinau tos priezasties, del ko jus issiskyre... Na, bet gal dar viska imanoma pataisyti? Gal dar imanoma susitaikyti, buti kartu? Juk sakei, kad tau jis tebera brangus ir kad dar vis ji myli..

2,487

Linas, 18 пишет:

na man tai tikrai nesiseka.. sedziu prie tos psichologijos ir meginu rast ka nors apie gestalpsichologija bet kad nlb sekasi :{}

Gestalpsichologija... Oj, ne mano protui toki dalyka suprasti..:?

2,488

Julija, 20 пишет:
Diana, 17 пишет:

Tai viskas del santykiu su vaikinu? Tiesa sakant, visko nesu skaiciusi, tad nezinau tos priezasties, del ko jus issiskyre... Na, bet gal dar viska imanoma pataisyti? Gal dar imanoma susitaikyti, buti kartu? Juk sakei, kad tau jis tebera brangus ir kad dar vis ji myli..

nu aisku, kad viskas del to... paprasciausia man nevisai aisku, kodel su manim nebendrauja... kiek zinau, jam paciam dabar nepyragai ir vis del to... istryniau jo nr ir paprasiau jo draugau, kad jis man neduotu Igno nr, jei as prasysiu... kad nenervinciau jo... per paskutini susitikima del menkniekio susibarem, nuo tada nebesneka.

2,489

Julija, 20 пишет:
Linas, 18 пишет:

Gestalpsichologija... Oj, ne mano protui toki dalyka suprasti..:?

na gestalpsichologai tyrinejo suvokima ir atminti zmogu big_smile na gana idomu man psichologija tik va beda kad lb stipriai tinginys uzpuole mane..

ir dar viena beda kad geriausi psichologiniai puslapiai anglu ir rusu kalba o zn kiek uztrunki juos kaitinedamas nes ne viska supranti.. :}

2,490

Diana, 17 пишет:
Julija, 20 пишет:
Diana, 17 пишет:

nu aisku, kad viskas del to... paprasciausia man nevisai aisku, kodel su manim nebendrauja... kiek zinau, jam paciam dabar nepyragai ir vis del to... istryniau jo nr ir paprasiau jo draugau, kad jis man neduotu Igno nr, jei as prasysiu... kad nenervinciau jo... per paskutini susitikima del menkniekio susibarem, nuo tada nebesneka.

Sakai, kad neaisku, kodel jis su tavimi nebebendrauja... Tai gal kaip tik nereikejo to nr trinti, galbut derejo visgi kazkaip pasistengti susisiekt su juo, pameginti issiaiskinti santykius, priezasti, del ko jis nebenori su tavimi sneketis

2,491

uj, nelinksmas tau vakaras Lineli... o Julija tai dingau padare! kokia yra... turbut nuejo ziuret kelias i zvaigzdes big_smile

2,492

o, Julija, is kur tu? big_smile man rode, kad taves ner big_smile

2,493

na as ir tuoj dingsiu..

o kur dar musu vyrukai :? tu Diana kantriausia ;D

2,494

Julija, 20 пишет:

Sakai, kad neaisku, kodel jis su tavimi nebebendrauja... Tai gal kaip tik nereikejo to nr trinti, galbut derejo visgi kazkaip pasistengti susisiekt su juo, pameginti issiaiskinti santykius, priezasti, del ko jis nebenori su tavimi sneketis

kad kiek rasysi, tiek neatraso... o tas draugas - ne vienintelis saltinis is kur galiu gaut jo nr big_smile jis tik tas i kuri greiciausiai kreipciaus wink dar yra maziausiai 5 saltiniai big_smile

2,495

Diana, 17 пишет:

uj, nelinksmas tau vakaras Lineli... o Julija tai dingau padare! kokia yra... turbut nuejo ziuret kelias i zvaigzdes big_smile

Julija cia, vietoje:D Ale "Kelias i zvaigzdes" irgi ziuri big_smile O jus neziurit sio sou? Kaip jums jis?

2,496

Linas, 18 пишет:

na as ir tuoj dingsiu..

o kur dar musu vyrukai :? tu Diana kantriausia ;D

kodel kantriausia? :? big_smile

2,497

Julija, 20 пишет:
Diana, 17 пишет:

Julija cia, vietoje:D Ale "Kelias i zvaigzdes irgi ziuri" big_smile O jus neziurit sio sou? Kaip jums jis?

man tai nelabai.... pirmasis dar labiau pakenciamas buvo...
na siaip esu pries lietuviu muzika, nes dazniausiai jie nieko gero nepavaro big_smile vienintele lietuviska mano grojarasty yra Ciulba ulba smile

2,498

Diana, 17 пишет:
Julija, 20 пишет:

kad kiek rasysi, tiek neatraso... o tas draugas - ne vienintelis saltinis is kur galiu gaut jo nr big_smile jis tik tas i kuri greiciausiai kreipciaus wink dar yra maziausiai 5 saltiniai big_smile

Tai gal po kiek laiko dar ir pats ims taves ieskot. Vel uzsimanys su tavimi bendrauti, draugauti. Tik visgi galetu to nebendravimo priezasti pasakyti. Visgi yra be galo sunku, kai pats nesupranti kas vyksta, kodel su tavimi nebenori kalbetis

2,499

Uj, nepykit, galva lb paskaudo.Keliausiu is cia... Sian visko is eiles po truputi paskanavau, pageriau. Matyt, del to negera pasidare...

2,500

na kad cia esi o kiti issilakste .. wink

na man tai tokie show tas pats kas melo drama as tik dokumentinius filmus ziuriu arba tikrai gerus filmus ir zinias dar o taip tai i tv retai ziuriu.. big_smile