Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
>>> tai as Auri supratau....
nusaukit mano broli
o kodel tavo broli nusauti reiktu :? :-)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 306 307 308 309 310 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
>>> tai as Auri supratau....
nusaukit mano broli
as apie jus skaiciau lyg ir :? va tau nesakiau, bet tu man i pusbroli mano labai panasus, toks visuomeniskai aktyvus :?
is kur zinau????? is akyciu matosi ne ne... nezinau, gal nuojauta, gal tarpusavio pliotkai
Nijolė, 20 пишет:>>> tai as Auri supratau....
nusaukit mano broli
todel, kad jis negeras, jis issikalineja is savo seses... argi taip grazu??? bet teisingai sako, bet.... ai....
mmm... vot atvaziuosi i meeta ir pamatysi kokio grieko vaikiai mes esam
as apie jus skaiciau lyg ir :? va tau nesakiau, bet tu man i pusbroli mano labai panasus, toks visuomeniskai aktyvus :?
is kur zinau????? is akyciu matosi ne ne... nezinau, gal nuojauta, gal tarpusavio pliotkai
o kuom tavo pusbrolis konkreciau uzsiima?
nu tai Linai as ir sakau kad galetu taip pagalvot net nu..
Nijole, tai ta pona KVAILUMA reik tvarkyt tavo nu o tai is kur tu zinai kad mes ne is tu eee agirz? :D:D
>>>>>>>>>>>
Auri apie ka tu cia pasiaiskink
ooo taip, pamatysim isimylesim ir apsivesim
oi, gal gasdint nereiktu, paskui pabegsit :V
joa, Nijolyt, nereikia spaust vyruku su vetuvem ;D
et merginos.. kam ta virve ant kaklo.. :? ;D
o kuom tavo pusbrolis konkreciau uzsiima?
o jis vaikas mates ir girdejes :? pagal erasmusa buvo islekes danijon... dar cia kai kaune studino tai ir mokesi ir dirbo ir dar tokiai SNOS organizacijai priklause, mane viliojo,bet as nesusiviliojau, nes buvau 1 kurse ir dar labai mokslai spaude... dar debatu klubui kaune priklause, anglu kalba debatus vesdavo... dabar airijon islekes toliau mokosi, sake darba susirado toki... nius, jei jis politiku uzauges nebus, tai dydziai nustebsiu
tam kad pasikart, kam gi dar?
nu cia jau keista tada sesut butu jei jis politiku nepatas
SNOS? Sovietines nomenklaturos oligarchu sajunga? :?
ne, ne, Kauno socialinės veiklos nevyriausybinių organizacijų sąjunga va sitaip ten vadinasi ;D Auri, nejuokink ;D juokiuosi dabar
>>>>>>>>>> bet virve gali buti laaaaaaaaaaaaaaabai ilga :V ;D
o kam ilgos virves? dar tampyt, kankint pries pakariant?.. eh...
SNVOS... pz asociaciju asociacijos... pas mus irgi cia klaipedoje kuriasi NVO informacijos centras. Tipo kaip jaunimo organizaciju asociacija tik kad informacijos centras.. zdz apskrituju stalu asociacija o kitaip isvertus - asociaciju asociacija... nesamoniu balaganas zdz
SNOS? Sovietines nomenklaturos oligarchu sajunga? :?
na o ka visagalis google sufleruoja :?
sveikuciai
ziuriu cia apie virves kalbat siandien tiek nusikaliau,kad tik virves ir norisi tik ieskot tingiu gal suselpsit...?
Danguolyt, ne apie tas virves mes kalbam :V apie TAS virves he he...
>>>Auri, joa, asociaciju asociacija, ten tipo vienas uz visus ir visi uz viena, mes jega ;D
Auris, 19 пишет:SNOS? Sovietines nomenklaturos oligarchu sajunga? :?
na o ka visagalis google sufleruoja :?
visagalis google per daug galingas.... ismes dar kokia kontraceptikus naudojanciu feminisciu spaliuku sajunga ir poto kukuosiu :D:D:D
Страницы Назад 1 … 306 307 308 309 310 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~