14,021

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Lineli tongue tai as suprantu, kad jai tai idomu, kai ji susigaudo big_smile o man? big_smile piktai neutral verksiu dabar...gerai, kad tu nematysi...susigesciau big_smile

14,022

pamatyciau, nebeverktum o juoktis pradetum big_smile cia del to, kad mano isvaizda labai juokinga big_smile tai tu nenusimink, cia nieko susigaudyt nereikia, surink su skaiciavimo masinele tuo vienetus paskui kvadratu pakelk ir eureka big_smile ta skaiciu seka tikrai idomi va smile cia mes dviese forume? Lietuviai kur jus? big_smile

14,023

na ir suskelei tu cia smile isvaizda mat juokinga big_smile juokciaus nebent delto, kad linksmas esi tongue beto, pamacius kitus zmones kazkaip as sypsotis pradedu :Datverei man akis, pirmai net nekreipiau demesio kokia ta seka tongue tikrai idomu, reiks seses paklaust ar zinojo big_smile dviese turbut...o tau ka, nejauku? ;D

14,024

;D jauku, juk nieko man nepadarysi ir negali padaryt big_smile

14,025

aisku, supratau smile cia graziaja forma pasakei atsiknisk big_smile

14,026

;D tu gal kokiu parapsichiniu galiu turi? big_smile jei ir turi tai jos tave pavede big_smile kodel turetum atsiknist? smile tokiam garbaniui kaip as greiciau paciam atsiknist reiketu ;D

14,027

as tai blynus kepu :V eisiu gal uz valandeles liulio, nes ryt anksti keltis reiks hmm o kiti kandziauja :::854
>> o del tu skaiciu, tai gerai Linas pastebejo, kad idomiausia ju seka :::b49

14,028

ak, koks as izvalgus :::757 ;D

nijole, o tu spjauk i ankstyva kelimasi, kandziauk irgi, o rytoj atsikelsi vistiek kad kokios busenos big_smile

14,029

ne, tik nevaidink jau cia big_smile)
> man kazkaip jau kandziaut nebeiseina.. ir nesinori vienai gert. stovi pas mane svyturio :::537 jau nzn nuo kada.. taip ir neisgeriu hmm turbut reikes kazka i svecius pasikviest, kad galeciau ispilt ;D o miego noriu, nes kaip uzsukta keliuosi puse 8 hmm ir nieko negaliu padaryt, sutiksi 23 valanda ir as jau ziovauju, o jei dar tv ziuriu, tai viskas

14,030

Karolis, 23 пишет:

Hey :::b25 Im Alive!!! :::a48

pagaliau, viens islinda :::b33

14,031

siandien toki nebloga uzmaciau big_smile) http://forumas.ieskok.lt/imgload/4554
man tai geriausias tas >> we eat 3 times a day >> fcuk you !!!
ir apskritai jie nerealus ;D

14,032

Linas, 23 пишет:

;D tu gal kokiu parapsichiniu galiu turi? big_smile jei ir turi tai jos tave pavede big_smile kodel turetum atsiknist? smile tokiam garbaniui kaip as greiciau paciam atsiknist reiketu ;D

as tik nusisypsosiu big_smile:D:D smile

Nijolė, 21 пишет:

siandien toki nebloga uzmaciau big_smile) http://forumas.ieskok.lt/imgload/4554
man tai geriausias tas >> we eat 3 times a day >> fcuk you !!!
ir apskritai jie nerealus ;D

man tai labiausiai patiko tas su skolom ;D;D;D
Nijolyt, kiek zinau, Auris labai megsta blynus tongue tai daba uzpavydes jis big_smile

14,033

Ingrida, 22 пишет:

Karolis, 23 пишет:
Ingrida, 22 пишет:
Karolis, 23 пишет:

Labas Ingrida, galiam susipazint big_smile
O koks tau priimtiniausias pazindinimosi budas? :::818

hmmm...o kokiu tu budu buna? tongue as zinok nelabai zinau neutral tik vienu pazindinuos visa laika...i mano klausimus atsakai ir tiek: gimimo metai, pavarde, kraujo grupe ir t.t. big_smile

Na galim susitikt parodysiu ir kitus galimus budus big_smile ten tie bendrieji klausimai gali isaisketi ir eigoje smile

hmm, tu mat nezinojai tongue as nesusitinku big_smile taip, kad teks cia pazindintis, jei yra noro smile

Matai, kaip cia viskas sudetingai big_smile merginos jau tokios neprieinamos pasidare, kad net nesusitinka :::008

14,034

Karolis, 23 пишет:
Ingrida, 22 пишет:

Karolis, 23 пишет:
Ingrida, 22 пишет:
Karolis, 23 пишет:

hmmm...o kokiu tu budu buna? tongue as zinok nelabai zinau neutral tik vienu pazindinuos visa laika...i mano klausimus atsakai ir tiek: gimimo metai, pavarde, kraujo grupe ir t.t. big_smile

Na galim susitikt parodysiu ir kitus galimus budus big_smile ten tie bendrieji klausimai gali isaisketi ir eigoje smile

hmm, tu mat nezinojai tongue as nesusitinku big_smile taip, kad teks cia pazindintis, jei yra noro smile

Matai, kaip cia viskas sudetingai big_smile merginos jau tokios neprieinamos pasidare, kad net nesusitinka :::008

kaip merginos tai nezinau, nes as tai merga big_smile

14,035

Ingrida, 22 пишет:
Karolis, 23 пишет:
Ingrida, 22 пишет:

Karolis, 23 пишет:
Ingrida, 22 пишет:
Karolis, 23 пишет:

kaip merginos tai nezinau, nes as tai merga big_smile

Kuo issiskiria tavo "mergos" statusas nuo "merginos? big_smile

14,036

Ingrida, 22 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

ne, tik nevaidink jau cia big_smile)
> man kazkaip jau kandziaut nebeiseina.. ir nesinori vienai gert. stovi pas mane svyturio :::537 jau nzn nuo kada.. taip ir neisgeriu hmm turbut reikes kazka i svecius pasikviest, kad galeciau ispilt ;D o miego noriu, nes kaip uzsukta keliuosi puse 8 hmm ir nieko negaliu padaryt, sutiksi 23 valanda ir as jau ziovauju, o jei dar tv ziuriu, tai viskas

sunesiojo is kart, tik pasigirk biski ;D Nijoje, vartojimas medziagu su laipsniais vienai tau su alkoholizmu asociuojasi, kad nedristi? big_smile noreciau, kad ir pas mane stovetu...svyturio ;D
Del miego tai sutinku visapusiskai, savo kailiu isbandyta visa tai... smile

Ingrida, 22 пишет:
Linas, 23 пишет:

as tik nusisypsosiu big_smile:D:D smile

nujauciu kazka negero ;D

14,037

Karoli, mergina-tai ...ilgai galvojau ir priejau isvados, kad labiausiai asocijuojas su "olialia" mergaitemis ;D na, o merga, tai va tokia va...pasiziurek i foto ir pamatysi big_smile

Linai, gerai jauti tongue tau jau paruostas ne tiesintuvas, o skutimosi masinele big_smile

14,038

linkusi sadomazochizma ziuriu ;D prie to pacio botagelis neparuostas? big_smile ne veltui apie siurkscius zaidimus ten sakei kazka... big_smile

14,039

na jau, na jau :? as???apie siurkscius zaidimus yikes jau manau, kad cia tavo laki vaizduote arba pasamone kalba ;D;D;D as isvis nieko neskriaudziu, jei ka wink

14,040

pasidomejau ir radau, kad rubrikoje taip, bet... buvo tai isreiksta :::027 nu nebent mano pasamone isibrove i tavaja ir uz tave tai parase ;D

Сообщений с 14,021 по 14,040 из 15,497

Страницы Назад 1 700 701 702 703 704 775 Далее

Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~