Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as ir mazuma, nepergyvenk, "Auris" as zinai, mergaites myliu ;D
matai, Nijole..mazas kai buvo, tai matyt, kad mama nemokino ant puodo sedet ir nesake "Daryk AA" ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 704 705 706 707 708 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
as ir mazuma, nepergyvenk, "Auris" as zinai, mergaites myliu ;D
matai, Nijole..mazas kai buvo, tai matyt, kad mama nemokino ant puodo sedet ir nesake "Daryk AA" ;D
ji mokino EE ;D todel ;D
kitaip sakant, kad krenkste isvada, augo pas mociute ;D
he he ;D
>> na, as tai jau metu kompa ir einu sapnuot sapnu zzz....zzZZzzz..... labos...
p.s. loading.............67%
labanakt, Nijole lauksim rytojaus...
as siauliuose irgi chebros turiu zinok... tai cia per daug ant mano marijampoliukes nestumk
>> o del to, su kuo as prasidedu :V na.. hmm.. tas vienas nuosirdziai ne tik domisi, bet ir uzsiima tuo ) kai jis man paskambina, tai pirmas klausimas mano buna: jau koja susilauzei :? o kad visi kiti ziuri, tai as zinau ) del formules :? ne nuobodybe, ten visko buna visko visko.. tas pats apie kase galiu pasakyt >> koks idomumas, kai nuo lanko prie lanko laksto :?
p.s. kai vyrai sakys, kad lakstymas po pardes yra ne nesamone, tai as sakysiu, kad sportas nera nesamone
p.s.s. beje, marijampole rasosi su A <<<<<<<<<<<< su AAAAAAAAAAAAAAA
koks idomumas lakstymas nuo lanko prie lanko? ten vyksta veiksmas..ech, moterys to nesupras..gal del to kad ju **** didesnis negu vyru taip nutinka Zinau, kad AAAAAAA rasosi, bet sakosi su EEEEEEEE, bent per telika taip sako dar sako greituke atvaziavo
viskas, ka galiu isspaust si vakara tai ----> ;D;D;D troskulys nera viskas, moterys yra viskas (nesigincyk su mumis)
na bet Auri ir ustumei ant manes... :V grazu labai grazu jau taip nuvarginom kad net mane mergina palaikei..
Karolina sake tiesa buvome rojuje. bet smelio parsiveziau net burnoj na zodziu... :-)
>> manau kad Karolyte per sia savaite sutvarkys foto ir tada jau mums per skype atsius
as taip pat laukiu nesulaukiu tu nuostabiu fotkiu
ne, as tingiu siandien rasyti ;D bet pasakysiu, labai puikia diena siandien apturejau,kad net ilgai tausota grizus namo isgeriau
>> taigi, siandien veziau drauguciui savo :H parodyt rasos suni ;D tai jis naglas vaikas uzauges yra, isiprase vaziuoti.... vaziuoti... kur?.. kur?.. o taip.. i jonava tai mes valgem ir gerem dar leduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <<<< ledai tai va, gudruciai trumpai mes su Ingridele padraugavom, bet manau, kad sauniai
paskui grizom i kauna, bet kelias (tmi) tai vajeeeeeeetau lijo belekaip, o dar mano sturmaniukas atsisedes gale melavo visa kelia o kai ta netikusi melagi palikom namie tai susiskambinau su besiprekiaujanciu Linutu ir dar ta vaika apziurejom, apciupinejom :-)
dar paskui su rasa iki alt nuvairave pasilaipiojom po piliakalni :H
>> taigi, ;D manau, isvada tokia, kad Ingridele tikrai su mumis gertu ;D
Nijolyt, o sakei, kad gert nenori as isvis be zodziu esu, bet kad buvo saunu tai jau tikrai labai labai noreciau, kad galiotu sitas posakis ----> "gera pradzia puse darbo" zinot ka?ogi pamasciau, kad Jonava labai lauke sveteliu nes!ryte lijo...jau galvojau sakes tam susitikimui, bet! iki piet nusotojo...pakol buvo sitie zmogeliukai ir sunekas dangus ramiakas buvo, miegojo matyt o kai pajudejo laiptines link visi, dangus pravirko darykit isvadas, mielieji labai labai dziaugiuosi, kad Jus pazinau
Nijolyt?AUU! ir vel Ingrida Zilvi**s isvadins alkoholike :Dkazi ka as ten gert tureciau
ne ta ciuckiaus mokykla ir ne tas bernelis, tai mes gal ir butume ilgiau pabuve (gal teoriskai, nes kol kelia be jo butume rade ;D ;D ;D ;D )
>>. na, as tau irgi jau sakiau, kad as kai atsikeliau, pas mane irgi lijo :-) tai maniau jau imsiu telyyypona ir rasysiu sms visiems, kad niekur snd nevaziuoju.. bet kol susikuiciau, tai ir sauliukas islindo ) tai pamaniau, dzin, varom
dbr mastau mastau ir zinok galvoju, kad geriausias dalykas buvo saldaines )
>>>> o del gerimo.. as gert noriu.. tik nedristu
kad jus kaip nezinau kokie sakiau, ateisiu pasitikt, nea, mes rasim na, nesvarbu, gero po truputi :pkodel as galvojau, kad geriausias dalykas buvau as? :? klydau..ir vel ;D (nors zinosiu kuo prisiviliot )
kita karteli gersi, oi kaip gersi busiu istirpdzius tuos geltonus saldainiukus kur nors
tai jis sake, kad zino kur ) ir radom ) ar neradom :? radom tai kokios problemos )
>> na, as del saldainiu padaryciau viska viska viska man saldaines tai nzn.. viskas ) siandien nieko nevalgiau .. tik saldaines labai jau skanios tooookios sokoladines apvalios ir viduj karamele dar liko ;D [ p.s. gal issaugosiu iki pirmadienio kelias ]
radot radot va, as bijau, kad jusu nebuciau radus jei ne ciucikas ;D;D;D o geriausia, kai Rasa pasake, kad pradzioj pagalvojo, kad man su kojom kazkas negerai, nes slubavau, o as tik tingejau uzsisegt tas basankes ;D
saldainine mergaite as tave praminsiu o kodel iki pirmadienio saugot turi? :? cia norma savaitei?
boooolis grizta :H
dziaugiuos uz tave galejai atvezt ji parodyt, gal issirinkciau i vyrus
as tau kaip rinkciausi jis jau isrinktas ir man kad ne kripst, ne pipst :-)
>>> pas mane i kambari iskrido
zudyk
ant sviesios sienos ??? nee... ale man regis teks man greiciau kraustytis po dekiu mama tai miega
Страницы Назад 1 … 704 705 706 707 708 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~