1,421

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

o as vat pastebejau kad greitu metu reiks valyt pirmaji puslapi nuo kaikuriu vyruku/nariu big_smile bo labai jau seniai kazko as juos cia maciau big_smile

1,422

Auris, 19 пишет:

O, Dieve, Dangulyt tik ne tai ! big_smile prasau paliki mane dar gyva ! Tik pagalvoki koks as tau naudingas galeciau pabuti kol dar gyvas esu :] kievkiena ryta kiausiniene atnesciau i lova ;D arbatytes ar kavytes ka tik panoretum smile))) Geras ir siaip sukalbamas pabuciau kai tik panoretum ! isivaizduoji? kas tau tokius malonumus siais laikais pasiulys a ??? big_smile~

na zinai moki ikalbineti.......na gyvenk jau gyvenk.......ka su tavim padarysi....;D

1,423

Linas, 18 пишет:

uuu je mane jama.. as tinkamas vartojimui ;D (savaitgali tranzavau tai niekas nestojo.. tai buvau prarades vilti kad as kam nors tinkamas) o tie grazus zodzia tai gal butu tokie... "zmogus ne paukstis - pasiekta aukstuma nepasitenkina.. wink " o daugiau taip greit niekas i galva neatejo.. :-)

Saunuolis smile daugiau nei man reikejo net big_smile~

1,424

Danguole, 20 пишет:
Auris, 19 пишет:

O, Dieve, Dangulyt tik ne tai ! big_smile prasau paliki mane dar gyva ! Tik pagalvoki koks as tau naudingas galeciau pabuti kol dar gyvas esu :] kievkiena ryta kiausiniene atnesciau i lova ;D arbatytes ar kavytes ka tik panoretum smile))) Geras ir siaip sukalbamas pabuciau kai tik panoretum ! isivaizduoji? kas tau tokius malonumus siais laikais pasiulys a ??? big_smile~

na zinai moki ikalbineti.......na gyvenk jau gyvenk.......ka su tavim padarysi....;D

oi aciu aciu aciu kokia tu gera sakes as negaliu zinok atsigeret tavo gerumu ! big_smile klausyk o labai tu gera? big_smile

1,425

Auris, 19 пишет:

o jezau kaip visi greitai senstam.. as irgi su siaubyu laukiu to 20tojo.. siurpas nugara nulakioja kai pagalvoju kad tapsiu seniu ;D Aisq kai bus 21 tai vel svesiu, nes tai cia jau lyyygis bus ;D

20ties tapsi seniu? O tai ka, ir mane jau sene laikot?:{}

1,426

Auris, 19 пишет:
Danguole, 20 пишет:
Auris, 19 пишет:

oi aciu aciu aciu kokia tu gera sakes as negaliu zinok atsigeret tavo gerumu ! big_smile klausyk o labai tu gera? big_smile

geriems zmonems as labai gera,blogiems bloga....;D

1,427

Julija > Heh.. nu juo 20 toks apvalus ir sendinantis skaicius yikes O vat 21 tai jau prestyzas ;D Lygis ;D i visus klubus ileidz ;D

Danguolyte > o as geras ar blogas ? :?

1,428

Julija, 20 пишет:
Auris, 19 пишет:

o jezau kaip visi greitai senstam.. as irgi su siaubyu laukiu to 20tojo.. siurpas nugara nulakioja kai pagalvoju kad tapsiu seniu ;D Aisq kai bus 21 tai vel svesiu, nes tai cia jau lyyygis bus ;D

ach tai mes su Julija senes...:::229

1,429

Auris, 19 пишет:

Julija > Heh.. nu juo 20 toks apvalus ir sendinantis skaicius yikes O vat 21 tai jau prestyzas ;D Lygis ;D i visus klubus ileidz ;D

aisku,kad geras kaip dar tau toks klausimas pasistot galejo...
;D

1,430

Danguole, 20 пишет:
Julija, 20 пишет:
Auris, 19 пишет:

Joa:::729 Net nepastebejom, kaip tie metai, lyg vejas prasvilpe..:D

1,431

Danguolyt, oi man zinok ne tik klausimas pasistoja ;D Tai supranti sunku ce atsakyti i toki klausima kai labai jau daug komplikuojanciu ir blaskanciu papildomu detaliu detalyciu yr ;D

1,432

na DAnduole paziurek jis jau paskleida tawo paslapti... db ja zinom mes 4 tu, As, Auris ir visa Lietuvele.. doch... Auri kartais geriau patylet  :-) na bet sakei jei ji gera tai tada tu liksi gyvas nei ziabo negausi nei Danguoles rustybes neuzsitrauksi... wink

1,433

Danguole, 20 пишет:
Auris, 19 пишет:

aisku,kad geras kaip dar tau toks klausimas pasistot galejo...
;D

Tikekimes, kad Auriukui siuo metu tik klausimas pasistojo, daugiau nieko:o big_smile)

1,434

Vilstis mirsta paskutine big_smile Beto, supranti, cia buvo labai protingas demaskavimo planas toks, kuris uztikrina man tolimesne tasa big_smile Demaskuoji agenta viesai ir uzsitikrini faktini ir juridini irodyma, kuris neimanomas falsifikavimui - internetas ! big_smile

1,435

Auris, 19 пишет:

Danguolyt, oi man zinok ne tik klausimas pasistoja ;D Tai supranti sunku ce atsakyti i toki klausima kai labai jau daug komplikuojanciu ir blaskanciu papildomu detaliu detalyciu yr ;D

aaaa.....mmmm....paraudau kaip bijunas.......Auriukai juk tu ne ta turejai omenija ka pagalvojau...:D

1,436

nu jau jus tokios sukrioseles tai man net geda ;D kai boosit mano metu tai tada kalbekit big_smile o jei rimtai as manau kad zmogus buna senas tik  tada kai is akiu dingsta jaunatviskos kibirksteles..

musu klubo damom po kvietka ir po pakstelejima i zanda  wink :::733 :::707

1,437

Danguolyt, oi as per daug kuklus kad cia tokius klausimus atsakinet :V

1,438

Linas, 18 пишет:

na DAnduole paziurek jis jau paskleida tawo paslapti... db ja zinom mes 4 tu, As, Auris ir visa Lietuvele.. doch... Auri kartais geriau patylet  :-) na bet sakei jei ji gera tai tada tu liksi gyvas nei ziabo negausi nei Danguoles rustybes neuzsitrauksi... wink

va cia gerai pasakei prasom neuzsitraukti mano rustybes....;D

1,439

Julija, 20 пишет:
Danguole, 20 пишет:
Julija, 20 пишет:
Auris, 19 пишет:

Joa:::729 Net nepastebejom, kaip tie metai, lyg vejas prasvilpe..:D

jo Julija ta senatve pro visus galus lenda....;D

1,440

Auris, 19 пишет:

Danguolyt, oi as per daug kuklus kad cia tokius klausimus atsakinet :V

o tu musu nesikuklink mes cia kaip seima...matai kaip as cia nesikuklinu...;D