Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
hmm.. Ingrida, as blevyzgu neskaitau :?
<>> vaikai, nezinot, ant ko sokat siaip as viska nupasakojau, kas buvo... jei neismokot skaityt..... tai persiprasau, persizegnoju tada :V
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 729 730 731 732 733 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
hmm.. Ingrida, as blevyzgu neskaitau :?
<>> vaikai, nezinot, ant ko sokat siaip as viska nupasakojau, kas buvo... jei neismokot skaityt..... tai persiprasau, persizegnoju tada :V
atsiprasau merguzele :? kas tu man per viena kad pasakociau apie dvieju zmoniu ir artimuju svente :? jei butu balius,kaip anot taves, papasakociau
beje mano galva visada veikia tik susilaiko nuo nereikalingu komentaru
hmmm :? berods as tik saldainiu paprasiau :|nai nai nai.....
Nijole, neismokau matyt...
labai faina zinot kad viskas puikiai pavyko ir saugiai nukeliavot
Aisku nefaina matyt kazkokias vaikiskas pestynes cia... nai nai nai...
>> sakai, Ingrida, Vaiva pasistengia :? hmmm.. nemaciau ne vieno israiskingo sakinuko apie tai, kaip praejo juros svente..... tai kokios cia pastangos ??? mmm (piktai taip) ;D
Manau kas norejo tas suzinojo kaip buvo,beto manau pati puikiai jau zinai kaip buvo juros sventeje...
Auri> jokiu pestyniu nera bent as jau nematau...
karoce kai viena karta parasai - nesupranta, tai dar reik aiskint:kad cia ne toks ivykis apie kuri reik viesai skelbt..
Auri, jei kas pestusi pas mane seniai butu ne geltonos i raudonos korteles
na, as neturiu zodziu...man viskas tinka
tai va... nereikejo uzvest kalbos kas seniai buvo pasakyta kad apie tai bent as jau nepasakosiu... esu rasiu kad nematau reikalo rasyt apie tai, butu eilinis pasimeetinimas (nors jie niekada eiliniais nebuna ) tai isrezciau kalbele...o dabar tai ka zinai :V
Lina, viskas liuks cia tik jie kalti ------->
as juros sventej buvau lygiai pries 10 (ar 9:/ ) metus... tai hmm.. nelabai ka ir ypatingai zinau
>>> snd lekiau su dviratuku tais kalnais lakstyt, tai ne tas pats kaip lygiais lietuvos kaimuko vieskeliais :V na, nesvarbu dar siandien vezli vedziau i lauka palakstyt, tai vyras lakste ten visaip, ieskojo visko. visa valanda su juo kopinejau po kalnus
gerai, kad nepasiklydo :?o kaip ten jam su maistu, maziau uztersta augalija tinka?
salotas jam perku :V kai issikraustysiu visas tases ir rasiu, kur salotu seklas nukisau, tai pradesiu auginti salotas vaikui vazone nes jis nevalgo ten.. hmm.. ten krumai tokie ir sausi reikaliukai.. nu zdz,ne vezlio maistas :?
Tomas, 26 пишет:Ingrida, 22 пишет:Auri, apie kuri?
Nu pirmas kartas:=DFiodoras, 26 пишет:Nijolė, 21 пишет:taip ....
palinkekit mums sveikatos.... daug sveikatos....DAUG seveikatos:D~
........jo
na gerai jau gerai, pasakoju :|buvo baisu, nezinojau kaip ka daryti...aisku, buvom dviese, kad drasiau butu...na, nuejom i parde, apsiprekinom...paskui patraukem link miskelio tokio..zinot, kad nepritruktu oro, jeigu kas...ar tai susijaudinsim labai, ar dar velniai zino kas..gi zinot, abiems buvo pirmas kartas...tai ka dar cia pasakyt...atsisedom prie tokiu tankiu krumu, kad nieks nepastebetu ten musu besivartaliojanciu...pradejom visa veiksma..uostem uostem uostem, kol, galu gale apsinesem ir begom gasdint zmoniu
Tomai, bent jau ne italiskai pasireiskei, aciu ka cia aiskint, neapsisveplavai :? nesusijuokei :?
Rusiškai čia ;D
Bū Aš dar gyva Čia tarp kitko, jei pasigedot kartais.. :V
ehoj
Auri, idomu..idomu
Tomai, pamirsau paklaust matei, kad chato isvis neber :?
Tomai, pamirsau paklaust matei, kad chato isvis neber
lauksim ciato kai bus forume pagausejimo
as juros sventej buvau lygiai pries 10 (ar 9:/ ) metus... tai hmm.. nelabai ka ir ypatingai zinau
>>> snd lekiau su dviratuku tais kalnais lakstyt, tai ne tas pats kaip lygiais lietuvos kaimuko vieskeliais :V na, nesvarbu dar siandien vezli vedziau i lauka palakstyt, tai vyras lakste ten visaip, ieskojo visko. visa valanda su juo kopinejau po kalnus
Ogo tai daug metu juros sventej nebuvusi..bet juk Auris kaip Klaipedieis ir jo pareiga papsakoti apie savo miesto Kaledas
ir del dvyratuko ir kaimo lygiu vieskeliu? tu tuo tikra kad jie lygi?????? nes pas mane kaip mes sakom " kap pro drobyns" (vertimas kaip kopecios) nes keliai nekokie ir viena karta tokia moteriske vaziuojant musu keliais iskrito net protezai tai reikia pagalvoti kaip krato..
a vat manes niekas neprase tai as ir nepasakojau o dabar jau pamirsau... Suprantat cia marijampolej kazko uzpyliau ir atmintis dabar streikuoja !
Auri> kaip sakoma su kuo pamirsai su tu ir gydikis
a vat manes niekas neprase tai as ir nepasakojau o dabar jau pamirsau... Suprantat cia marijampolej kazko uzpyliau ir atmintis dabar streikuoja !
kazko tu tekila ir finlandia gerei jis dar savo svyturio alum didziuojasi
o kazin kas prase utenos alaus ikalt
Auri> kaip sakoma su kuo pamirsai su tu ir gydikis
man rodos, jis jau pasigyde :-) bet jam nepadeda :V
>>> zdz.. man rodos tiek Vaiva, tiek Auris nori nusiplauti ;D
as tai nieko cia nesuprantu pas ka instrukcija?
Redai, istrukcija pirmame psl
Страницы Назад 1 … 729 730 731 732 733 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~