Nijolė, 22 пишет:Ingriduk, pamirsau tave atsiprasau :H tiesa pasakius vakar buvau vilniuj. kaip mano brolis sake: isvaziavom i vilniu nusipirkti muilo ir pavalgyt ) deja, neradau to muilo, koks tik vln parduodamas :? nu nesvarbu...
>> kaip, Ingriduk, mano draugas, kuri tu pazisti, sako as tik daug sneku ... visada viska pamirstu. siaip pagalvojau apie tave, taciau nemaniau, kad verta tau parasyt, kad tik labas labas viso gero pasakyt :V del to ir nerasiau, skambinau :?
>>> manau, vasara daugiau laiko bus :? o siaip musu planuose yra juros svente ) tik griztam ir daiktu neissikrove lekiam su vejeliu prie juros :?
o Dieve vakar buvai Vilniuje tai va kodel vakar darbe sedejau iki 18 val., hmm ... kaip jau ir minejau kazkur, tai kitas musu pasimatymas bus dvigubas (o cia jau suprask kaip nori ) zinai, kazkaip jauciu, kad tas muilas buvo skirtas man, bet .. kadangi tu jo neradai, tai ir su manim nesusisiekiai ... tai ... ne tu juk kalta, kaltas MUILAS! MUILAS KALTAS!!
zinai, del to draugo zodziu .. as labai dziaugiuos, kad tu ne viska prisimeni ka sneki ;D;D;D nes tada butu apsaugok viespatie ;D
taigi, lauksime vasaros galbut 2009, o galbut 2010 metu :? kada ten ta pasaulio pabaiga? 2012?ui, tai dar daug laiko
Lina, 25 пишет:Auris, 21 пишет:kaaaaaa???
auri taves tikrai nepamirso ;D issiunte ji issiunte tau ;D
matai, tai Auriui buvo ne Vilnietiskas muilas, o ukinis :D:D