Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
kas cia per klubas
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 76 77 78 79 80 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kas cia per klubas
nedrasiu ir kukliu vaikinu klubas. cia renkasi visi kuklieji vaikinai
Evelina, 17 пишет:Linai, manau cia visiem taip kad jeigu planoji tai nieko nesigauna
tai jau taip gi cias kiaulishkumo desnis suveikia.. ;D
kodel kiaules? kodel kiaules nuolat blogos?
Linas, 18 пишет:Evelina, 17 пишет:Linai, manau cia visiem taip kad jeigu planoji tai nieko nesigauna
tai jau taip gi cias kiaulishkumo desnis suveikia.. ;D
kodel kiaules? kodel kiaules nuolat blogos?
na man jos blogos todel kad jos megstamiausias elektriku gyvunas nes ju nosis kaip rozete ;D ;D o jei rimtai tai na kad tai jau tapo iprasta kad kai ilgai ruosiesi tai niekada nepavyksta.. megstu spontaniskuma
o man tai kai suplanoju ir dar labau laukiu tai visai nieko nesigauna arba gaunasi bet viskas blogai
o man tai kai suplanoju ir dar labau laukiu tai visai nieko nesigauna arba gaunasi bet viskas blogai
va butent mm reikes leks kreveciu valgyt.. megsti juros gerybes :?
na kad cia daugaiu kaip ir matau susirinkusias merginas
Linai,kad as nieko niekad neplanuoju...:D
Justinai mes cia patarejos,padrasintojos kartais ir pacios vaikinukams pasiguodziam...:D
Linai,kad as nieko niekad neplanuoju...:D
Justinai mes cia patarejos,padrasintojos kartais ir pacios vaikinukams pasiguodziam...:D
taip tai Justai kartais ir gyriskos galvos geru patarimu duoda :-)
jo jo pasitaiko...;D
oi DAnguolyt tau tai tik is musu pasityciot :-) nu jau tu tai visiskai...
Evelina, 17 пишет:o man tai kai suplanoju ir dar labau laukiu tai visai nieko nesigauna arba gaunasi bet viskas blogai
va butent
mm reikes leks kreveciu valgyt.. megsti juros gerybes :?
nu tai aisku kad megstu kas jas nemegsta...
Linas, 18 пишет:Evelina, 17 пишет:o man tai kai suplanoju ir dar labau laukiu tai visai nieko nesigauna arba gaunasi bet viskas blogai
va butent
oi yra daug tokiu kurie nevalgo kempiniuko draugo kalmaro ar dar kokiu skanestu ;D
Evelina, 17 пишет:Linas, 18 пишет:Evelina, 17 пишет:o man tai kai suplanoju ir dar labau laukiu tai visai nieko nesigauna arba gaunasi bet viskas blogai
va butent
oi yra daug tokiu kurie nevalgo kempiniuko draugo kalmaro ar dar kokiu skanestu ;D
nu vat tu tikriausiai toks zmogus ir esi ;D
oi DAnguolyt tau tai tik is musu pasityciot :-) nu jau tu tai visiskai...
tai as nesitycioju kaiptik pagyriau...o tamstai patycios vaidinasi...;D
Linas, 18 пишет:oi DAnguolyt tau tai tik is musu pasityciot :-) nu jau tu tai visiskai...
na kad lb jau sarkastiskai nuskambejo.. "pasitaiko" .. o pasirode todel kad kiekvienas juk savaip viska suvokiam
Danguole, 20 пишет:Linas, 18 пишет:oi DAnguolyt tau tai tik is musu pasityciot :-) nu jau tu tai visiskai...
na kad lb jau sarkastiskai nuskambejo.. "pasitaiko" .. o pasirode todel kad kiekvienas juk savaip viska suvokiam
![]()
taigi tik juokais pasakiau...;) su vaikinukais gerai sutariu ir tikrai nesu pries juos...;)
O kaip jums sekasi zmones? kaip nuotaikele?
O kaip jums sekasi zmones? kaip nuotaikele?
lieva diena siandien.. gi sekmadienis tevai namuos.... nemegstu
nors siuo metu ju troboj nera, bet vis tiek: padaryk ta, ana... fui
jo, kol neuzsipuolet, prisipazinsiu,kad biski tinginele esu
bet diena ne vien del to lieva...
o kaip tau sekas?
na kad cia daugaiu kaip ir matau susirinkusias merginas
Mes esam sio klubo savanores. Cia skaitos, kad padedam vaikinams atsikratyt ju drovumo:D Na, ir siaip... Vyrukams juk reikia moteriskos draugijos, kad smagiau butu:D
Страницы Назад 1 … 76 77 78 79 80 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~