Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu joa kiek mes galim aplink juos sokineti ;D skundziasi mat nedrasus kuklus mazdau matot kokie mes vargseliai jusu demsio stokojam
o ka as galiu pasakyti: norint gaut ka nors- reik kazka ir duoti ![]()
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 94 95 96 97 98 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
nu joa kiek mes galim aplink juos sokineti ;D skundziasi mat nedrasus kuklus mazdau matot kokie mes vargseliai jusu demsio stokojam
o ka as galiu pasakyti: norint gaut ka nors- reik kazka ir duoti ![]()
gerai, nori is vaikino sulaukt demesio, tai parodai jam demesi, o jei is jo negauni demesio atgal?
gi ne visada pasiteisina kazko davimas kitam ![]()
O as kaip tik negera. Visada per mazai demesio vaikinukams skiriu.
O as kaip tik negera. Visada per mazai demesio vaikinukams skiriu.
o is ju daug demesio gauni?
jeee viska paskaiciau ka buvau praleides.. namo parsibeldiziau
>>sveikuciai ![]()
labas, Linai
o kur buvai? ![]()
Julija, 20 пишет:O as kaip tik negera. Visada per mazai demesio vaikinukams skiriu.
Pakankamai. Tik gaila, kad tas demesys dazniausiai buna nuo tu bernu, kurie manes nedomina
:{}
xe as vienam kzk dawau lb daug demsio
bet jis neparode to pacio nes manim nepasitikejo..taigi dbr as ir nerodau demsio bet jo daug gaunu nors ir is kitu vaikinu
taigi uz ta vieninteli karta gaunu as su kaupu to demsio ![]()
jeee viska paskaiciau ka buvau praleides.. namo parsibeldiziau
![]()
>>sveikuciai
Sveikas Linuti
Diana, 17 пишет:Julija, 20 пишет:O as kaip tik negera. Visada per mazai demesio vaikinukams skiriu.
Pakankamai. Tik gaila, kad tas demesys dazniausiai buna nuo tu bernu, kurie manes nedomina
nu tai sitas kiaulystes desnis manau daugkam buna
Julija, 20 пишет:Diana, 17 пишет:Julija, 20 пишет:O as kaip tik negera. Visada per mazai demesio vaikinukams skiriu.
ir tiem patiem vaikinam, juk ne visada juos kabina merginos, kurios jiems patinka ![]()
buvau as lauke su drauge pasivaiksciot seniai maciau tai susirasem ir pakalbejom
nes pana darbais apkrauta ir prie pc vargsta :}
;D kazkodel prisiminiau kaip mes su draugem kaip pacukes buvom tiesiog persekiodavom vyresnius vaikinus
budavo tik uztewnka kad jie pakalbintu, tai tuoj sakom varom kabinti ;D ir visur paskui juos ;D
buvau as lauke su drauge pasivaiksciot seniai maciau tai susirasem ir pakalbejom
o tavo mergine ner pavvydi? ![]()
Linas, 18 пишет:buvau as lauke su drauge pasivaiksciot seniai maciau tai susirasem ir pakalbejom
o tavo mergine ner pavvydi?
na sweiko pawydo turet reikia bet mes vienas kitu pasitikim
>>>>Vilma tai ar pasiteisindavo toks budas??
oi tos pacukes ko tik nesumasto ;D ;D
Vilma, 20 пишет:Julija, 20 пишет:Diana, 17 пишет:Julija, 20 пишет:O as kaip tik negera. Visada per mazai demesio vaikinukams skiriu.
ir tiem patiem vaikinam, juk ne visada juos kabina merginos, kurios jiems patinka
As tai kazkaip niekad nekabinu vaikinu, laukiu kol jie mane ims kibinti:D Na, nebent bare kokiam sededama ant prikolo kokiems nors bachuriukams (nesvarbu, patinka man jie ar ne) pamirksiu akutem, pasisypsau:D
Diana, 17 пишет:Linas, 18 пишет:buvau as lauke su drauge pasivaiksciot seniai maciau tai susirasem ir pakalbejom
o tavo mergine ner pavvydi?
na sweiko pawydo turet reikia bet mes vienas kitu pasitikim
![]()
>>>>Vilma tai ar pasiteisindavo toks budas??
oi tos pacukes ko tik nesumasto ;D ;D
Nezinau, kaip Vilmai, bet mums su draugemis (mes irgi budamos sketkos, kibdavom prie vyresniu:D ) niekad nepasiteisindavo. Tie vyresni bachurai ant bajerio kurioms nors pasakydavo, kad jas isimylejo, tai jau mums laimes pilnos kelnes budavo:D Tada juk mes galvodavom, kad jie rimtai sneka:D
Bliam, zmones, kaip as prisivalgiau... Net negera... Jauciu, kokius penkis kg iskart priaugau;D
Linai, labai saunu, kad jusu draugystej nera nesveiko pavydo
Julija, man atrodo, kad as pati to nesuprasdama kartais kabinu vaikinus
nes siaip niekada nejau specialiai vaikinu kabint... :V o iniciatyva dazniausiai is manes pasireiksdavo ![]()
Bliam, zmones, kaip as prisivalgiau... Net negera... Jauciu, kokius penkis kg iskart priaugau;D
as viena karta per kucias dariau bandyma
pasisveriau pries pradedama valgyg, o po kuciu vakarienes jau sveriau 4 kg daugiau
o atsikratyt ju zymiau sunkiau buvo... :V
Страницы Назад 1 … 94 95 96 97 98 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~