2,061

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Julija, 20 пишет:
Danguole, 20 пишет:

tikrai Julija nepapasakojai kaip tau ten sekesi su tuo berniuku...?:)

Nu va, buvom tada susitike, pabuvom dviese, o paskui pas tokius pazįstamus biskutuka uzsukom. Ryt vel zadam susimatyt. Jis sake, kad su mama mano nori susipazint. Nelabai zinau, kaip cia viska tevams pasakyt;) , nes su kiek vaikinuku susitikinedavau, tai apie nei viena tevai nezinodavo:D

uj kaip nepavydziu tau... smile as savo tevu su vaikinais nesupizindindavau, jie patys susipazindavo ;D

2,062

joa bet tai yra velniskai nelengva hmm beto mes kalbame apie tai kad ji sudente, tad jokios bendros pietu pertraukos ner. As netgi is kito univero ;D (Tode man i reikejo tu Klaipedos Universiteto studentu sajungos;DD)

2,063

nepergivenk Auri, viskas pavyks svarbiausia tikek...;)

2,064

Julija, 20 пишет:

Hmm..:? Idomiai cia pas jus... Na, bet jeigu tau ji patinka, jai tu taip pat patinki ( o manau, jog visgi patinki, nes kaip sakei, is pradziu ant bajerio apie ta arbata kalbejot, bet ji viska rimtai prieme ir kai nesigavo, pradejo tau aiskinti, kodel nesigavo. Vadinas, jei kazkiek parupai), tai kodelgi nepabandzius jos kabint..:)

joa bet matai... tai kad as jai parupau nebutinai reiskia dar ta teigiamuma tuo klausimu kuriuo sakykim as tikiuos. Ji siaip apskritai yra toks kaip sakiau paprastas kaip du kart du zmogus tai paprasciausiai zadai ir susitarimai jai yra svarbus ir juos vykdo. Tai galetu ji net daryt ir is draugiskos puses... va cia klausimynas baisiausias...

2,065

Diana, 17 пишет:
Julija, 20 пишет:
Danguole, 20 пишет:

Nu va, buvom tada susitike, pabuvom dviese, o paskui pas tokius pazįstamus biskutuka uzsukom. Ryt vel zadam susimatyt. Jis sake, kad su mama mano nori susipazint. Nelabai zinau, kaip cia viska tevams pasakyt;) , nes su kiek vaikinuku susitikinedavau, tai apie nei viena tevai nezinodavo:D

uj kaip nepavydziu tau... smile as savo tevu su vaikinais nesupizindindavau, jie patys susipazindavo ;D

uj, cia norejau pasakyt, kad vaikinu su tevais nesupazindindavau ir vaikinai su jais patys susipazindavo big_smile

2,066

Diana, 17 пишет:
Julija, 20 пишет:
Danguole, 20 пишет:

O kaip jie susipazindavo?
Davai, zmones, patarkit, ka man daryt:::818

2,067

Diana, 17 пишет:
Julija, 20 пишет:
Danguole, 20 пишет:

O kaip jie susipazindavo?
Davai, zmones, patarkit, ka man daryt:::818

2,068

Auris, 19 пишет:
Julija, 20 пишет:

Hmm..:? Idomiai cia pas jus... Na, bet jeigu tau ji patinka, jai tu taip pat patinki ( o manau, jog visgi patinki, nes kaip sakei, is pradziu ant bajerio apie ta arbata kalbejot, bet ji viska rimtai prieme ir kai nesigavo, pradejo tau aiskinti, kodel nesigavo. Vadinas, jei kazkiek parupai), tai kodelgi nepabandzius jos kabint..:)

joa bet matai... tai kad as jai parupau nebutinai reiskia dar ta teigiamuma tuo klausimu kuriuo sakykim as tikiuos. Ji siaip apskritai yra toks kaip sakiau paprastas kaip du kart du zmogus tai paprasciausiai zadai ir susitarimai jai yra svarbus ir juos vykdo. Tai galetu ji net daryt ir is draugiskos puses... va cia klausimynas baisiausias...

taciau susitikinejant su ja galu gale isaiskes ar imanoma tapt pora ar ji tau tik paprasciausiai draugiska.

2,069

Diana, 17 пишет:
Diana, 17 пишет:
Julija, 20 пишет:
Danguole, 20 пишет:

uj, cia norejau pasakyt, kad vaikinu su tevais nesupazindindavau ir vaikinai su jais patys susipazindavo big_smile

aaa nes as ispradziu negalejau perskaityti o poto galvojau kad nepadori esi;D

2,070

O, sorry, cia biski kazka ne taip padariau..:::236

2,071

Visiskai pritariu Dianai kai pora kartu susitiksit tai zinosi ko ji is taves nori draugo ar meiles

2,072

Velgi klausimas ar verta rizikuot nezinant situacijos tikros ir bandyt lipt ant to tilto? Galbut mane rimtai ziuri kaip i paprasta drauga ir jei as spausiu del to susitikimo tai lush tiltas?

2,073

Julija, na jie tiesiog siaip uzsukdavo pas mane ir savaime tekdavo susidurt su namiskiais...
pamenu kaip brolis apstulbo kai paskutinis vaikinas buvo uzsukes... ;D (jis atsidare duris, kai draugas pasibelde. o as tycia to nedariau, norejau paziuret kaip brolis elgsis big_smile ) mates kad brolis nezinojo kur dingt big_smile turbut tuo momentu pamirso, kad as su juo draugauju, nes siaip is matymo zinojo ;D
kai draugavau su brolio klasioku ir jis pas mane atejo, tevai iskart suprato,kad jis ne pas broli, nors tariamai pas ji ejo ;D

2,074

nepabandisi nesuzinosi (beja netgi draugiskai galima mergina spausti)

2,075

Evelina, kodel nepadori as? big_smile

2,076

Julija tu ne viena tokia mano draugu tevai irgi nemate:D

2,077

nu sitas zodelis nelabai graziai skamba:"nesupizindindavau" big_smile as iskart pamaciau siame zode bloga zodi o poto supratau ka norejai pasakyti big_smile

2,078

Sutinku su Evelina. matysi kaip ji elgsis per tuos susitikimus ir jei teisingai suprasi jos elgesi, tai sugebesi ir tilta issaugot smile

2,079

Evelina, 17 пишет:

nu sitas zodelis nelabai graziai skamba:"nesupizindindavau" big_smile as iskart pamaciau siame zode bloga zodi o poto supratau ka norejai pasakyti big_smile

geras! pati ne nepastebejau tokios klaidos  ;D ;D;D ;D;D ;D;D ;D

2,080

Matai Auri musu nuomone vienoda taigi teks pabandyti sekmes;)