Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nu Auri aciu ivariai mane i kampa ar tai galva negalvoja nes esu pavargus arba nes nezinau atsakymo:?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 105 106 107 108 109 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Nu Auri aciu ivariai mane i kampa ar tai galva negalvoja nes esu pavargus arba nes nezinau atsakymo:?
Julija, kokia dieta zadi rinktis? 700kalc per diena ar kaip ten rasos? ;D
Oj, kad tas kcal nemegstu, o ir nlb moku skaiciuot...
) Stengsiuos maziau valgyt ir gert daug daug zalios arbatos. Ji-mano mylimiausia:D
Julija, 20 пишет:Zmogeliai, vel persivalgiau... Kas cia man daros?:? Viskas. Rytoj-dieta.
taip save kankinti negerai geriau maziau valgik neigu sian. bet joiu dietu;)
Tai tik ryt dietos pasilaikysiu, o toliau gyvensiu, kaip visada, tik stengsiuos nepersivalgyt:D
Diana, 17 пишет:Julija, kokia dieta zadi rinktis? 700kalc per diena ar kaip ten rasos? ;D
Oj, kad tas kcal nemegstu, o ir nlb moku skaiciuot...
) Stengsiuos maziau valgyt ir gert daug daug zalios arbatos. Ji-mano mylimiausia:D
tik ziurek nepersisteng su "maziau valgyti" ![]()
saunu, tik ziurej Julija nepradek badaut
nes su badu nieko gero nebus... kita diena gali dar labiau persivalgyti.. :V
nu gerai zmones palieku as jus siandienai, tik ziurekit neprirasikit ir vel 100 puslapiu:D
saunu, tik ziurej Julija nepradek badaut
nes su badu nieko gero nebus... kita diena gali dar labiau persivalgyti.. :V
Oi ne, badas, Diana, ne man. Taip nesugebeciau, megstu ka nors i skranduka isimest;D
nu gerai zmones palieku as jus siandienai, tik ziurekit neprirasikit ir vel 100 puslapiu:D
Jau iskeliauji? Na tuomet, gardaus tau sapno, Evelinuk:*
Auri, visiems zinoma, kad reik laukti, tik ar tu turi pakankamai kantrybes?
nors gal ir turi...
Auri, laukti ilgai negerai, reikia veikti, kad paskui koks kitas bachuriukas pirmesnis nebutu
Diana, 17 пишет:Auri, visiems zinoma, kad reik laukti, tik ar tu turi pakankamai kantrybes?
nors gal ir turi...
Auri, laukti ilgai negerai, reikia veikti, kad paskui koks kitas bachuriukas pirmesnis nebutu
aciu, kad papildei mano minti..
kazin o merginom yra gerai laukt? :? juk vis del to vaikinam yra teikiama pirmenybe kabint.
Diana, 17 пишет:Auri, visiems zinoma, kad reik laukti, tik ar tu turi pakankamai kantrybes?
nors gal ir turi...
bet jei veiksi be atodairos tai irgi negerai... uzkibsi ant to ko nereik dar ;D arba isviso atbaidysi... Cia kaip su zvejyba ;D reik ilgai ir kantriai bet laiku... vat tik kad is manes zvejas prastas ir as tokiuiose dalykuose nic nieko neismanau ! ![]()
Julija, 20 пишет:Diana, 17 пишет:Auri, visiems zinoma, kad reik laukti, tik ar tu turi pakankamai kantrybes?
nors gal ir turi...
bet jei veiksi be atodairos tai irgi negerai... uzkibsi ant to ko nereik dar ;D arba isviso atbaidysi... Cia kaip su zvejyba ;D reik ilgai ir kantriai bet laiku... vat tik kad is manes zvejas prastas ir as tokiuiose dalykuose nic nieko neismanau !
Auriuk, va mes ir patariam, kad nebijotum, nelauktum, o bandytum;) Kitaip zuvele gali neuzkibti ant kabliuko, o ramiai sau kur nors pro sali praplaukti:)
na tai kad jus pacios nesutariat. Vieni sako palaukt ir bendraut ir pamatysi kaip ten yra ar nera... o kitos pataria bandyt ir nelaukt... :?
Auri, juk kiekvienos nuomone skirias, nes skirtingi zmones vis del to esam
spresti teks tau, nes tu geriausiai pazisti ta mergina ![]()
na tai kad jus pacios nesutariat. Vieni sako palaukt ir bendraut ir pamatysi kaip ten yra ar nera... o kitos pataria bandyt ir nelaukt... :?
O tu bendrauk ir ilgai laukti nereikes, matysi, kaip mergina zvelgia i tave, ka mzd apie tave galvoja;)
Auri, juk kiekvienos nuomone skirias, nes skirtingi zmones vis del to esam
spresti teks tau, nes tu geriausiai pazisti ta mergina
Taip, Diana teisi. Ka mes bepatarinetumem, sprest teks tau vienam. Tad gal tiesiog elkis taip, kaip paciam atrodo geriausia;)
P.S. Bet as tau vistiek patariu griebti jauti uz ragu;D
o dar geriau, elkis naturaliai, kad nei griebimas jaucio uz ragu, nei laukimas neatrodytu is sono dirbtinas ![]()
o dar geriau, elkis naturaliai, kad nei griebimas jaucio uz ragu, nei laukimas neatrodytu is sono dirbtinas
Va va, pritariu:D
Auriuk as tau siulau plaukti pasroviui...tiesiog stenkis su ja praleisti kuo daugiau laiko nors ir darbo reikalais ir stebek kaip ji i tave reaguoja...kolkas neuzsimink apie jausmus...jei tarp jusu yra kazkokie jausmai...po kurio laiko tikrai islys...:)
Julija sveikinu jei vaikinas nori susipazinti su tavo tevais reiskia jis drasus,nevengia atsakomybes ir kazka rimciau galvoja...sveikinu:)
Страницы Назад 1 … 105 106 107 108 109 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~