2161

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:

jinai girdejo kaip viena klasioke sake. ta klasioke negalejo buti niekas kitas kaip alma, nes jos drauge Lina mokos toj pacioj mokykloj kaip ir Ignas, taigi visa informacija turejo parplaukt is Linos... kazkodel as tikiu tais plepalais....

net nezinau kaip paguosti...:::017

bet dabar tiki, kad tos kalbos pagristos?

na sakoma kiekvienam gande yra dalele tiesos...nebent tos merginos taves nemegsta ir nusprende jus isskirti...

jo, tiesa, mano klasioke tai manes nemegsta ;D kaip Lina tai nezinau, bet esme ta kad kazin ar jos stenges kad ligi manes tai daeitu, nes mano drauge tai nugirdo netycia...

2162

Laurai, nes nemoki reklamuoti savo geruju savybiu smile turbut :V

2163

Diana, 17 parašė:

Laurai, nes nemoki reklamuoti savo geruju savybiu smile turbut :V

1. as ne preke nemegstu reklamuot..
2. jei bent kiek sudominau tegul pasidomi mano vidumi
3. pagyras laikau blogybe, niekada nemegstu girtis.. ;/

2164

Laurai pamilk save,nes tu sudarai tokia nuomone,kad saves nemyli...ir bent cia forume susidarai pesimisto ispudi...gal del to?nebent gyvenime tu kitoks...:::045

2165

kad patraukti demesi reikia pirma patraukliai atrodyti big_smile yra toks dalykas kaip savireklama reikalinga, kad kiti zmones i tave atkreiptu demesi smile yra sakoma geroms mergaitems dangus, blogoms - viskas, tai galima pritaikyti ir vaikinam wink as taip pat nemegstu girtis, tik megstu kartais per daug plepeti ir tada nuomones isreiskimas gali turet ir pagyros prasme big_smile
gerai, pasakysiu bajeri... ;D
kai pirma karta pamaciau Igna, jis patrauke mano aki ir as vis galvojau kas tas... is kur... ir pan. (prie daugtaskiu galima statyt zodzius tokius kaip lopas, meme ar pan ;D )

2166

Danguole, 20 parašė:

Laurai pamilk save,nes tu sudarai tokia nuomone,kad saves nemyli...ir bent cia forume susidarai pesimisto ispudi...gal del to?nebent gyvenime tu kitoks...:::045

ir dar alkoholiko smile nepyk, Laurai...
Danguole, ar tave suzavetu vaikinas, kuris per daug demesio alui skiria? ;D

2167

o paskui isimylejai...?:) tai kaip jis ten atrode?:)

2168

i privata galiu foto atsiust, jei pazadi neplatint toliau big_smile

2169

Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:

ir dar alkoholiko smile nepyk, Laurai...
Danguole, ar tave suzavetu vaikinas, kuris per daug demesio alui skiria? ;D

na jei jis man tikrai patiktu stegciausi jam padeti is visu jegu ir jai aisku jis pats to noretu...vnz stengciausi patikti jam labiau nei alus...:::044

2170

Diana, 17 parašė:

pazadu...:)

2171

taciau is pirmo zvilgsnio ir persimetus keliais zodziais supranti, kad per daug ji alus traukia? mane tai kazin... arba butu kaip su Ignu ;D

2172

na priklausomai koks zmogus...jei is nevilties geria...tikrai jam padeciau...

2173

Diana, uz teisybe nepykstu.. juolabiau kad pats suvokiu, jog tai problema pas mane.. taciau kolkas nezinau kitu budu smagiai praleist laika.. (paveldetas gimines bruozas) ai gal ir gerai, kad neatkreipiu demesio gyvenu sau ramiai aliuka naikinu, mastau apie reikalus, apie ateiti ir niekam blogo nedarau.. tik blogai kad pirmas yspuudis apie mane visiem buna ne toks koks esu.. reiskia bloga vizitine.. wink reikia arba pirma yspuudi keist, arba keist savo vidu ir bendravima pagal ivaizdi.. itk gaila kad neismanau to.. beje apie tai, kad pabendrave su manim labai pakeite nuomonne apie mane jau koki 5i zmones man sake.. ;/ niu neesme.. koki jus alu merginos megstat? smile kokias masinas noretumet vairuot? niu man tiesiog idomu, tai kuo as dabar gyvenu.. wink

2174

Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:

pazadu...:)

bet as dabar atsiminiau, kad tai nuotrauka daryta sia vasara ir tu jo nepamatysi tokio, koki ji as maciau mazdaug metus pries mums susipazistant smile ir dar jis su kepure...

2175

gal zinot koki sustra pasveikinima su gimse? tipo sms

2176

Laurai, as megstu toki, kuri berniukai nuperka ;D nelabai teatkreipiu demesi smile jei neskanus, einu pas kita bahuriuka ;D
masinos noriu riedancios ir negendancios... daugiau beveik neismanau ;D

2177

Danguole, katik issiunciau tau kaip byla smile

2178

ir dar Laurai, jei tavo vidus geras, tai jo nekeisk wink keisk vizitine smile

2179

Lauras, 20 parašė:

Diana, uz teisybe nepykstu.. juolabiau kad pats suvokiu, jog tai problema pas mane.. taciau kolkas nezinau kitu budu smagiai praleist laika.. (paveldetas gimines bruozas) ai gal ir gerai, kad neatkreipiu demesio gyvenu sau ramiai aliuka naikinu, mastau apie reikalus, apie ateiti ir niekam blogo nedarau.. tik blogai kad pirmas yspuudis apie mane visiem buna ne toks koks esu.. reiskia bloga vizitine.. wink reikia arba pirma yspuudi keist, arba keist savo vidu ir bendravima pagal ivaizdi.. itk gaila kad neismanau to.. beje apie tai, kad pabendrave su manim labai pakeite nuomonne apie mane jau koki 5i zmones man sake.. ;/ niu neesme.. koki jus alu merginos megstat? smile kokias masinas noretumet vairuot? niu man tiesiog idomu, tai kuo as dabar gyvenu.. wink

na as alaus kaip minejau nemegstu,bet jai isgeriu tai stipresnio...pvz birzieciu...o del masinos tai noreciau vairuoti didesne,nes man tos mazos masinytes tipo moteriskos nepatinka:)

2180

kaip reaguot i tai? : "girdejau,kad tave visi ylakei lytiskai isnaudoja" sad parase kazkoks nepazistamas is klp. pirma pasisveikino, tipo ar idon\mu Ylakiuos ir pan, o db se tau.. sad