2181

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Danguole, 20 parašė:
Lauras, 20 parašė:

alkogoliko svaigimai bla bla

na as alaus kaip minejau nemegstu,bet jai isgeriu tai stipresnio...pvz birzieciu...o del masinos tai noreciau vairuoti didesne,nes man tos mazos masinytes tipo moteriskos nepatinka:)

na didesniu ir visokiu buna.. tai pvz bmw 7er, ar mercedes s class? ar dzipai koki lexus ar rav4?
beje juus manes ir galet mergaitisku dalyku klaust, jei idomu.. as jau berniukiska smalsuma patenkinau apie jus big_smile big_smile
Diana: as nemoku keist vizitines.. as nemoku pasiruupint tuo kas vadinama vizitine: ruubai, stilius sukuosena.. as net nuo saules akiniu 3ia vasara nenusiperku, nes niekas nepataria kokius pirkt.. as neturiu nuomones kuris ruubas grazus, kuris ne.. neturiu nuomones kokia sukuosena tinka.. as galiu pasakyt kuris auto man patinka, kuri mergina man gera, kuri per gera man, kuri man atstumianciai negrazi ir t.t. wink bet pacio saves as nemoku vertint.. wink

2182

Diana, 17 parašė:

kaip reaguot i tai? : "girdejau,kad tave visi ylakei lytiskai isnaudoja" sad parase kazkoks nepazistamas is klp. pirma pasisveikino, tipo ar idon\mu Ylakiuos ir pan, o db se tau.. sad

tai cia gal bajeris koks...

2183

Diana, 17 parašė:

kaip reaguot i tai? : "girdejau,kad tave visi ylakei lytiskai isnaudoja" sad parase kazkoks nepazistamas is klp. pirma pasisveikino, tipo ar idon\mu Ylakiuos ir pan, o db se tau.. sad

Diana, nekreipk i ta sudziu demesio. Man paciai kazkoks siknius buvo parases ir klause uz kiek parsiduodu. Tipo jo draugeliai jam sake, kad mane pazįsta, ir kad mane ****, kas tik nori. Kad mane jau puse Vilniaus "padare". Kad kokia tik tacka man papypsi, iskart patenkinta lekiu i ja sestis.
Atsiranda gi tokiu debilu, kurie nuotaika gadina:::809

2184

Danguole, Laurai, dekui ir jums uz pasveikinimus;)
Taip, gal ir gerai, jog nori susipazint, bet kad mano tevai net nei apie viena vaikina, su kuriais susitikinejau, nezinojo. Tai man dbr kazkaip nlb drasu, net nezinau, kaip tai padaryt, apie ji prabilt, ji pristatyt:::819

2185

Laurai,o tai kokia tau mergina atstumenciai negrazi...? del masinu dzipai man nepatinka,o mersas tai jega...:)

2186

Julija, 20 parašė:

Taip, gal ir gerai, jog nori susipazint, bet kad mano tevai net nei apie viena vaikina, su kuriais susitikinejau, nezinojo. Tai man dbr kazkaip nlb drasu, net nezinau, kaip tai padaryt, apie ji prabilt, ji pristatyt:::819

jei jie tolerantiski supras...juk tau ne 14 metu...:)

2187

o man tai net nzn kokios masinos patinka:? Nenusimanau jose... Svarbu, kad vaziuotu:D Siaip man tos apvalokos dailesnes. O sau tai noreciau raudono masiniuko:D
Alaus nemegstu, kazkaip nepatinka man jis:::157 Mieliau sidra ir balta laku:D

2188

Laurai, tai pats laikas pradet mokytis ir nebutina labai daug keisti ivaizdzio. as irgi nenusimanau kas man tinka, bet uztad zinau kas patinka big_smile ei, kur dingo ta ikona kor du pakeltus nykscius rodo? :?
Danguole, kazkodel as labai abejoju jog tai bajeris...

2189

Danguole, 20 parašė:
Julija, 20 parašė:

Nu siaip jo, ne 14ka... Bet kazkaip vistiek nesmagiai jauciuos. Nu, zodziu, ziuresim kaip ten viskas klostysis toliau:::807

2190

Diana, 17 parašė:

Laurai, tai pats laikas pradet mokytis ir nebutina labai daug keisti ivaizdzio. as irgi nenusimanau kas man tinka, bet uztad zinau kas patinka big_smile ei, kur dingo ta ikona kor du pakeltus nykscius rodo? :?

o ka tu tada manai apie tai...?

2191

as ta savo vasaros klaida 5iu dienu be jokios sazines grauzaties namo kvieciausi.. taip kad nesiparink Julija.. susipazinimas su tevais dar ne vestuves.. wink)
Danguole atstumianciai negrazios gal koki 5% merginu man.. taip kad nemanyciau kad taip daug.. o jei alaus privartojus tai ishvis 0,001%. big_smile ok ok juokauju wink

2192

Laurai, man irgi nepatinka "moteriskos" masinos, nekenciu ju vien uz pavadinima! ;D man Patinka grazus "laivai", masinos su bagazinem, bet ne bukais galais (ne kaip budos big_smile ) ir nenoreciau kampuotos kaip grabas.. big_smile

2193

Laurai man tik idomu kaip atrodo ta atstumenciai negrazi mergina gali apibudinti...kazkaip i domu pasidare...ir beja kiek alaus dar liko?:::044

2194

Julija, 20 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Julija, 20 parašė:

Nu siaip jo, ne 14ka... Bet kazkaip vistiek nesmagiai jauciuos. Nu, zodziu, ziuresim kaip ten viskas klostysis toliau:::807

as manau, kad tu bijai pacio principo supazindint wink deja, ne ka galiu patart... pasakyk tevam kad jis ateis, pagmink vakariene, gal ko nors su laipsniais turek (na nezinau kaip tavo seimoj tai toleruojama) ir prie stalo viskas turetu issisprest... smile

2195

Diana, 17 parašė:

Laurai, man irgi nepatinka "moteriskos" masinos, nekenciu ju vien uz pavadinima! ;D man Patinka grazus "laivai", masinos su bagazinem, bet ne bukais galais (ne kaip budos big_smile ) ir nenoreciau kampuotos kaip grabas.. big_smile

beveik viskas ka pasakei pavadinimus turi.. masina su bagazine- sedanas.. bukas galas su bagazine- hecbekas.. budos- caravanai ir vienatuuriai atskirai.. kampuotos daznai buuna volvo ir senesni mersai bei daugelis senesniu.. ech... masinos.. mano svajoniu masina maserati quattroporte.. kai susinervines bunu paziuriu jos reklamini klipa tai labiau ikvepia ir sujaudina, nei bet kokios merginos foto big_smile smile

2196

Danguole, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:

o ka tu tada manai apie tai...?

manau, kad tai buvusiu klasioku darbas (neduok Dieve Igno)... slykstu. ir speju, kad taip skleidzia tas, kuris negavo... buvo ir Ylakiuos tokie gandai, bet per sekncius sokiius mestelejau i snuki ir maniau kad nurims... sad vaikiska taip plioskyt...

2197

Lauras, 20 parašė:

as ta savo vasaros klaida 5iu dienu be jokios sazines grauzaties namo kvieciausi.. taip kad nesiparink Julija.. susipazinimas su tevais dar ne vestuves.. wink)
quote]

o ka tau reiskia merginos parsivedimas namo? smile kodel ja vedeis? wink

2198

Danguole, 20 parašė:

Laurai man tik idomu kaip atrodo ta atstumenciai negrazi mergina gali apibudinti...kazkaip i domu pasidare...ir beja kiek alaus dar liko?:::044

oj dar tik 2a ish 4iu pradejau.. apibudint nemoku.. tik pamates galiu pasakyt.. tai nepriklauso nuo merginos sudejimo, nei nuo veido... nuo kazko tokio kito priklauso... ten jau prasideda parapsichologija tokiiam lygmeny.. wink

2199

Lauras, 20 parašė:
Diana, 17 parašė:

beveik viskas ka pasakei pavadinimus turi.. masina su bagazine- sedanas.. bukas galas su bagazine- hecbekas.. budos- caravanai ir vienatuuriai atskirai.. kampuotos daznai buuna volvo ir senesni mersai bei daugelis senesniu.. ech... masinos.. mano svajoniu masina maserati quattroporte.. kai susinervines bunu paziuriu jos reklamini klipa tai labiau ikvepia ir sujaudina, nei bet kokios merginos foto big_smile smile

klipe juda paveiksleliai. nuotraukoj - ne, gal todel ir nejaudina big_smile be to, jei kasdien man kartotum kas yra kas, gal ir isiminciau... ;D

2200

Lauras, 20 parašė:
Danguole, 20 parašė:

oj dar tik 2a ish 4iu pradejau.. apibudint nemoku.. tik pamates galiu pasakyt.. tai nepriklauso nuo merginos sudejimo, nei nuo veido... nuo kazko tokio kito priklauso... ten jau prasideda parapsichologija tokiiam lygmeny.. wink

nuo patrauklumo wink

Žinutės: nuo 2181 iki 2200 iš 15497

Puslapiai Ankstesnis 1 108 109 110 111 112 775 Sekantis

Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis

Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~