Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
musu postai kazkaip susimaise...

matai ne tu vienas suktas kaip zaltys...

You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
musu postai kazkaip susimaise...

matai ne tu vienas suktas kaip zaltys...

joa susimaise ir as ten kazkaip magiskai tai padariau.. as gi genijus ;D ;D
>>>> tikriausiai visi kiti tai sniegu neatsidziaugia ;D :-)
jo kara zaidzia...
arba su rogutem vazinejasi 

kaip noreciau su paciuzom ant ledo pasiautet.. tik kad musu kaime tokiu pramogu nera :} na bet as ir vazinet jomis gerai nesugebu
viena karta kai plojausi tai net zandikaulis patino ;D ;D
o as prie pat Kauno mariu gyvenu tai vazinekis kiek nori,bet neturiu paciuziu net...
beto ledas nevisada lygus...uztai vaikstau per Kauno marias skersai isilgai...:)
Danguole nezaisk tai su savo gyvenimu;)
Linai as irgi nelabai gerai moku ciuozineti viena karta buvau kazkur vilniuje nezinau kur, tai visa laika prie senos stovejau;D
kodel taip sakai Evelina...:)
nu ledas gi gali praluzti;)
oi smagu tuos ziemos nuotykius atsimint ![]()
nepralus Evelina jau kokius 5 metus vaikstau cia mano ziemos tradicija...:)
tikrai Linai smagu...
Danguole jeigu taip sakai tai patikesiu:)
Linai, gaila as sniego nematau:(
sveiki visi
ziuriu apie sniega, kaledas ir ziema kalbat.... siaip kaledos man patinka, taciau ne pats kaledu rytas, tiksliau visa ta diena man nepatinka.... tik tos kaledu nuotaikos
siap ir ziema labai patinka... o ypac saulelydziai giedrom dienom, kai spalvu daug ir tokios grazios... mm... 
Sveiki visi:D Kaip gyvuojam? Kaip nuotaikos?
labas, Julija, gyva dar esu (o mirt ir neketinau
) kalbejo visi apie ziemos puikumus, tai uzsinorejau pasivaiksciot lauke... taip grazu pas mus, tik kad lb salta....
tai niekur nejau
o kaip tu begyvuoji? ![]()
sveiki:) pas mus dabar jau viska parduoda kaledom jau praeita menesi pradejo pardavineti kazkokia nesamone dar puse metu liko iki sventes o jau dabar viska galima pirkti...
aha, man irgi tai atrodo nesamone, svente gali nublankti, kai taip anksti jau ruosiamasi...
ir svarbiausia kad zmones tai dabar perka nesamone tai tikrai. kazkaip butu idomiau kai pries pora savaiciu pradetu pardavineti tada ir jausmas butu toks kad svente arteja o kai menesiais viskas guli tai labiau i kasdienibe panasu nei i kokianors svente...
tavo tiesa, reik skelbt akcija: "Nesiruosikim Kaledom is anksto!" ![]()
joa gera mintis:D
o pati visiems visada pradedi dovanu ieskot tik likus porai savaiciu? ![]()
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~