Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
kazkas panasaus.... niekada ju neperku per anksti:)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 130 131 132 133 134 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kazkas panasaus.... niekada ju neperku per anksti:)
oho cia kaledines nuotaikos pas jus...
as tai anksti bandau pinigu sukrapstyti tam, kol pavyksta (o kartais ir ne visada turiu tiek kiek noriu) ateina ir pacios tos Kaledos
ir tada tokia dvasia pakili buna... m...
o tau Kaledos kaip svente patinka? ![]()
oho cia kaledines nuotaikos pas jus...
ilgai jos laikytis negales, kad nepabostu ;D
nu netgi nezinau man pati dvente bet labai patinka jai ruostis, tos nuotaikos ir pan. ir labai patinka dovanas pirkti:D
aha, man irgi patinka dovanas pirkti, ruosti ir dovanoti
nesvarbu ar gaunu pati ju daug..
man tik liudna, kad pas mus per kaledas buna labai niuru... ir net saldumynu pakankamai nebuna ![]()
nu ne pas mus tai ju buna daug:D man dar patinka kai zinau kad dovanosiu zmogui tai ka jis norejo tai netgi sunku sulaukti tos dienos norisi anksciau ta dovana padovanoti:D
;D o kaip tu suzinai ko zmogus nori?... tai man paprastai buna sunku...
man kaiptis patinka kai kaledom anksti ruosemasi ta nuotaika niekados nenusibosta...
man kaiptis patinka kai kaledom anksti ruosemasi ta nuotaika niekados nenusibosta...
tai kada tu pradedi siaubt parduotuves? ![]()
Diana, tai buna pasako aisku netaip padavonok ta ar ta, o siaip jai kanors pasakoja vienu zodziu pats pasako poto ir zinai ko nori... arba galima koki nors sukta klausima sugalvoti:D
Danguole, 20 пишет:man kaiptis patinka kai kaledom anksti ruosemasi ta nuotaika niekados nenusibosta...
tai kada tu pradedi siaubt parduotuves?
kazkaip gaunasi,kad paskutinem dienom...
Danguole, 20 пишет:man kaiptis patinka kai kaledom anksti ruosemasi ta nuotaika niekados nenusibosta...
kai 6menesiai iki kaledu lieka;D
Diana, 17 пишет:Danguole, 20 пишет:man kaiptis patinka kai kaledom anksti ruosemasi ta nuotaika niekados nenusibosta...
matau mes visi tokie ![]()
Diana, tai buna pasako aisku netaip padavonok ta ar ta, o siaip jai kanors pasakoja vienu zodziu pats pasako poto ir zinai ko nori... arba galima koki nors sukta klausima sugalvoti:D
pasakyk nors viena klausimo buda, nes turiu tokia drauge, kad ojojoj kokia paslaptinga.. ![]()
Danguole, 20 пишет:Diana, 17 пишет:Danguole, 20 пишет:man kaiptis patinka kai kaledom anksti ruosemasi ta nuotaika niekados nenusibosta...
matau mes visi tokie
cia tikriausiai del gyvenimo tempo :?
as toks zmogus viska visada paskutine minute darau...
Evelina, 17 пишет:Diana, tai buna pasako aisku netaip padavonok ta ar ta, o siaip jai kanors pasakoja vienu zodziu pats pasako poto ir zinai ko nori... arba galima koki nors sukta klausima sugalvoti:D
pasakyk nors viena klausimo buda, nes turiu tokia drauge, kad ojojoj kokia paslaptinga..
pala reikia pagalvoti:? hm:? sunkoka kazkaip pasidare:D as tai nuolat draugus siunciu kad jie paklaustu bet dabar net nezinau kaip dar pagalvosiu poto paasysiu:)
as toks zmogus viska visada paskutine minute darau...
as irgi panasi ;D kartais nesinori but chaotiskai, bet tai turbut jau man i krauja iaugo.. ;D
Evelina, lauksiu tavo patarimo ![]()
o ji ka visai nesako ko ji pvz noretu netaip kaip pvz va as noreciau to ir to, netaip. as apie tai kad buna kai su zmogum bendrauji pasitaiko tokia tema kurioja jis sako kad nori to...
ir dar pagalvojau pavaiksciok su ja po parduotuves jai tikriausiai kasnors patiks ir ji pasakys kad ji tai nori
Страницы Назад 1 … 130 131 132 133 134 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~