2841

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

;D kaip prisiverst eit miegot?
neissimiegojus bjauria foto pasidarysiu vinjetei, bet nuo pc neatsiplesiu... ;D

2842

kaip cia buvo,kad pas mus tema issiseme...:::044 matyt visi pervarge...:::041:::041:::041

2843

tikriausiai Danguole... nors siandien man kaip ir ramesnis vakaras, nes is biologijos atsiskaiciau, bent galvos del to nebereik kvarsint ;D

2844

o tai tau jau ramu...:::034

2845

bet dar yra kitu darbu galybes... ;D tik as nekreipiu i juos demesio, o tai labai blogai smile

2846

Diana, 17 parašė:

;D kaip prisiverst eit miegot?
neissimiegojus bjauria foto pasidarysiu vinjetei, bet nuo pc neatsiplesiu... ;D

ai mane kai padare vinjetes foto tai kai narcizas :} fea.. visi kaip barbes ir kenai... :-)

2847

tai man buna kai pylna visur darbu ir nezinau nuo ko pradet,tai viska metu ir nieko nedarau...:::044 va koks lodariskas budas...:::044

2848

Danguole, 20 parašė:

tai man buna kai pylna visur darbu ir nezinau nuo ko pradet,tai viska metu ir nieko nedarau...:::044 va koks lodariskas budas...:::044

bet va ir as taip darau ;D
as taip pat manau, kad neatrodysiu graziai toj vinjetej... :V

2849

kam taip blogai nusiteiki Diana...:::034

2850

kad butu gerai ;D

2851

na zn svarbu akys graziai zibetu wink

2852

tema: jobani koliai! nekenciu juu.. o dar kiek atsiskaitymu laukia.. grrrrrrrr... ir dar alaus neturiu!! grrrr.. ot nuotaika.. siaip pastebejau ne pas viena zmogu, kad matosi veide ir nuotaikoj ir elgessyj rudenine depresuucha.. jumi taip neatrodo?

2853

tai tada gerai...:::044

2854

Lauras, 20 parašė:

tema: jobani koliai! nekenciu juu.. o dar kiek atsiskaitymu laukia.. grrrrrrrr... ir dar alaus neturiu!! grrrr.. ot nuotaika.. siaip pastebejau ne pas viena zmogu, kad matosi veide ir nuotaikoj ir elgessyj rudenine depresuucha.. jumi taip neatrodo?

taip mano keliems pazystamams jau parejo...:) laimei,kad man ruduo patinka ir niekad nedepresuoju...;) tik tu Lauruti ziurek neuzsikresk wink

2855

na joa is viso lietuviu veidai yra perkreipti kazkokio sukto mastymo ir lievos nuotaikos eini gatve gerai nusiteikes paziuri i koki veida ir nuotaika dingsta nes visi susiruake ir amzinai viskuo nepatenkinti.. :}

>>Lauri koliai yra totalus BLOGIS ir kancia... hmm

2856

hehe big_smile o vat as hebryte nepykit dabar nu bet negaliu nepasigirti smile Seiles tysta ! big_smile Gavau bilieta i seminara rytojuj. Atvaziuoja toks destytojas is Cambrige United Kingdom University ir destys apie Savimotyvacija ir kitu Motyvacija x] bet tai toks kietas ten destytojas kazkoks navarotnas kad bilietas 50lt kainuoj ;D

Zdz grisiu po seminaru ir kai pradesiu motyvacijas kurt ce tai mirsit tiesiog ;D

2857

Ie nevarykit ant Lietuviu big_smile jei nematet Aurimo, tai reiskias nematet Lietuviu ! big_smile As visad su smailu tongue big_smile

2858

Auris, 19 parašė:

hehe big_smile o vat as hebryte nepykit dabar nu bet negaliu nepasigirti smile Seiles tysta ! big_smile Gavau bilieta i seminara rytojuj. Atvaziuoja toks destytojas is Cambrige United Kingdom University ir destys apie Savimotyvacija ir kitu Motyvacija x] bet tai toks kietas ten destytojas kazkoks navarotnas kad bilietas 50lt kainuoj ;D

Zdz grisiu po seminaru ir kai pradesiu motyvacijas kurt ce tai mirsit tiesiog ;D

jooo tai kai grizes pavarysi tai mes cia sedesim issizioja...:::044 ale idomus tas tavo gyvenimelis...:)

2859

nu tai sakau desiu jum cia psichologiniu motyvaciniu vaizdu taip kad apaksit staciai hehehehe big_smile

2860

Auris, 19 parašė:

nu tai sakau desiu jum cia psichologiniu motyvaciniu vaizdu taip kad apaksit staciai hehehehe big_smile

na rytoj jau lauksim nesulauksim prie pc prilipe...:::044:::044