Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
;D kaip prisiverst eit miegot?
neissimiegojus bjauria foto pasidarysiu vinjetei, bet nuo pc neatsiplesiu... ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 141 142 143 144 145 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kaip cia buvo,kad pas mus tema issiseme... matyt visi pervarge...
tikriausiai Danguole... nors siandien man kaip ir ramesnis vakaras, nes is biologijos atsiskaiciau, bent galvos del to nebereik kvarsint ;D
o tai tau jau ramu...
bet dar yra kitu darbu galybes... ;D tik as nekreipiu i juos demesio, o tai labai blogai
ai mane kai padare vinjetes foto tai kai narcizas :} fea.. visi kaip barbes ir kenai... :-)
tai man buna kai pylna visur darbu ir nezinau nuo ko pradet,tai viska metu ir nieko nedarau... va koks lodariskas budas...
tai man buna kai pylna visur darbu ir nezinau nuo ko pradet,tai viska metu ir nieko nedarau... va koks lodariskas budas...
bet va ir as taip darau ;D
as taip pat manau, kad neatrodysiu graziai toj vinjetej... :V
kam taip blogai nusiteiki Diana...
kad butu gerai ;D
na zn svarbu akys graziai zibetu
tema: jobani koliai! nekenciu juu.. o dar kiek atsiskaitymu laukia.. grrrrrrrr... ir dar alaus neturiu!! grrrr.. ot nuotaika.. siaip pastebejau ne pas viena zmogu, kad matosi veide ir nuotaikoj ir elgessyj rudenine depresuucha.. jumi taip neatrodo?
tai tada gerai...
tema: jobani koliai! nekenciu juu.. o dar kiek atsiskaitymu laukia.. grrrrrrrr... ir dar alaus neturiu!! grrrr.. ot nuotaika.. siaip pastebejau ne pas viena zmogu, kad matosi veide ir nuotaikoj ir elgessyj rudenine depresuucha.. jumi taip neatrodo?
taip mano keliems pazystamams jau parejo...:) laimei,kad man ruduo patinka ir niekad nedepresuoju...;) tik tu Lauruti ziurek neuzsikresk
na joa is viso lietuviu veidai yra perkreipti kazkokio sukto mastymo ir lievos nuotaikos eini gatve gerai nusiteikes paziuri i koki veida ir nuotaika dingsta nes visi susiruake ir amzinai viskuo nepatenkinti.. :}
>>Lauri koliai yra totalus BLOGIS ir kancia...
hehe o vat as hebryte nepykit dabar nu bet negaliu nepasigirti Seiles tysta ! Gavau bilieta i seminara rytojuj. Atvaziuoja toks destytojas is Cambrige United Kingdom University ir destys apie Savimotyvacija ir kitu Motyvacija x] bet tai toks kietas ten destytojas kazkoks navarotnas kad bilietas 50lt kainuoj ;D
Zdz grisiu po seminaru ir kai pradesiu motyvacijas kurt ce tai mirsit tiesiog ;D
Ie nevarykit ant Lietuviu jei nematet Aurimo, tai reiskias nematet Lietuviu ! As visad su smailu
hehe o vat as hebryte nepykit dabar nu bet negaliu nepasigirti Seiles tysta ! Gavau bilieta i seminara rytojuj. Atvaziuoja toks destytojas is Cambrige United Kingdom University ir destys apie Savimotyvacija ir kitu Motyvacija x] bet tai toks kietas ten destytojas kazkoks navarotnas kad bilietas 50lt kainuoj ;D
Zdz grisiu po seminaru ir kai pradesiu motyvacijas kurt ce tai mirsit tiesiog ;D
jooo tai kai grizes pavarysi tai mes cia sedesim issizioja... ale idomus tas tavo gyvenimelis...:)
nu tai sakau desiu jum cia psichologiniu motyvaciniu vaizdu taip kad apaksit staciai hehehehe
nu tai sakau desiu jum cia psichologiniu motyvaciniu vaizdu taip kad apaksit staciai hehehehe
na rytoj jau lauksim nesulauksim prie pc prilipe...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 141 142 143 144 145 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~