Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na pradedu abejot, nes susimastei net del to ar vyrai masto
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 163 164 165 166 167 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na pradedu abejot, nes susimastei net del to ar vyrai masto
Lina, 18 parašė:Diana, 17 parašė:nors visi cia jus mane palaikot, tai dekui visiems ;D
nereikia cia dekoti, tai suprantamas dalykas:) juk pana pana visada palaikys ir is visu imanomu patirciu patars geriausia:) :*
zinok bent mano aplinkoj pana pan greiciau sues... ;D
cia daug kur taip, bet patikek paaugsit jus ten visos ir pasitaisys.... siais laikais jos lytiskai ir fiziskai greit (kaikurios)subresta, taciau va protiskai kiek atsilieka... matai gamtoje taip jau atsitinka, jei jau vienas bresta, tai kitas nyksta...
;D nu bet juk ne mazos jau bera... tai kiek reik sulaukt? eh, kai kurios buna nesupratingos visa gyvenima... o be to, jei manes kai kas nesupranta, tai dar nereiskia, kad tas ir kitu zmoniu nesupranta
na traukiu i lovyte, labanakt
>>>>Danut labos nakteles
kaip man ismokti normaliai po 23 val i lova nueiti niekaip neuzmiegu
labos Diana;)
Linuk jei jau naktibalda esi juo ir liksi...:)
labos Diana;)
Linuk jei jau naktibalda esi juo ir liksi...:)
o ne tik ne tai ;D man ryt 8 keltis.. tikiuosi nepramiegosiu :-)
na kaip vienas protingas zmogus man patare daug ir visur zadintuvu prisistatyti... zinok padeda...;)
ziuriu kuo toliau tuo labiau klube merginu daugeja :-)
Linai nesiparink atsikelsi..man ryt paskaitos nuo 14os wal tai csi dar galiu pazret
ziuriu kuo toliau tuo labiau klube merginu daugeja :-)
Linai nesiparink atsikelsi..man ryt paskaitos nuo 14os wal tai csi dar galiu pazret
>>>>>>>Lauri joa daugeja.. o CSI lekiu ir as man patinka
na tikrai vyruku klube daugiau merginu...
tai kad vyrykai uzimti tai nlb laiko randa.. stato namus ;D
tai kad vyrykai uzimti tai nlb laiko randa.. stato namus ;D
kokius dar namus...?
uch brac zmones zinokit kosmaras cia su tuo musu pirmuoju puslapiu uzsiknisiu
nu bet nieko padarysiu ei o uz ta tata kazkas gaus atlygi pirmam puslapy hehehehhehehhehe ;D ;D ;D
na joa gausi tu altygi kur buvai dinges
per zinias mane rode tai nubegau pasiziuret ir poto pas kaimynus glebesciotis ir siaip pasivaisint ju skaniu alum ta proga zinai... nu juk zinai kaip ten buna ane? :D:D:D:D
Auri zn zn o jei dar pas kaimynus grazi dukra tai taip ir gaunasi.. o kodel per zinias rode kurios televizijos ?
ot Auri koks galejai pasakyt mes ir butume i tave per telika ziureja...
DAnguolyt gi nepamirsk kad cia yra nedrasiu ir kukliu vyruku klubas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 163 164 165 166 167 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~