Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na geras Auri pavarei pirmam puslapije...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 164 165 166 167 168 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na geras Auri pavarei pirmam puslapije...
niu va dabar baigiau ir vyrukus ir mergelikes
o vat del to teliko tai juo pasikuklinau... nu bet jei labai jau noresit pamatyt galite ryte anksti 9.00 val paveizet ar kada ten kartos... bet vargu ar pas jus rodo Balticum TV nes cia klaipedos regiono :V
oi klykiau kai paskaiciau 1 puslapi.. ;D ;D ;D o pas mane jois nerodo bet gal nete pavyks paziureti nes man jau ryt ryte bus miro ekonomika
Auri jei ten Kauna karviu tvartu pavadinai...........
alia nete vat man rods irgi nera kur... www.tv.lt irgi nerodo balticumo :? Va tokia ta ir bedike nu bet labai sauniai mani parode as vat pasigirsiu dabar prisigirsiu nes nebegaliu nebelaiko manes jokie drovumo stabdziai didziai apsipatenkines savim esu visa diena ;DDDD
koks inirsis.. Auri gerai kad klaipeda toli
salia danguolyt nu bet tu visiems ce siulai to pieno... tai kur daugiausia pieno buna nu? Taigi tvarte nu ;DDD
Danguole, 20 parašė:Auri jei ten Kauna karviu tvartu pavadinai...........
koks inirsis.. Auri gerai kad klaipeda toli
aha... kaip gerai kad mano sauguma uztikrina ispudinti 200 kilometru ;D
alia nete vat man rods irgi nera kur... www.tv.lt irgi nerodo balticumo :? Va tokia ta ir bedike nu bet labai sauniai mani parode as vat pasigirsiu dabar prisigirsiu nes nebegaliu nebelaiko manes jokie drovumo stabdziai didziai apsipatenkines savim esu visa diena ;DDDD
na gerai mes tavim tikim ir diziojames varyk taip ir toliau
Danguole, 20 parašė:Auri jei ten Kauna karviu tvartu pavadinai...........
salia danguolyt nu bet tu visiems ce siulai to pieno... tai kur daugiausia pieno buna nu? Taigi tvarte nu ;DDD
pala paprasysi tu manes pieno... galesi save melzti...
Auris, 19 parašė:Danguole, 20 parašė:Auri jei ten Kauna karviu tvartu pavadinai...........
tj tu ir taip mane jau pazadejus uzdusinti tarp,...papu ;DDD
Auris, 19 parašė:alia nete vat man rods irgi nera kur... www.tv.lt irgi nerodo balticumo :? Va tokia ta ir bedike nu bet labai sauniai mani parode as vat pasigirsiu dabar prisigirsiu nes nebegaliu nebelaiko manes jokie drovumo stabdziai didziai apsipatenkines savim esu visa diena ;DDDD
tai ce tik pradzia ;D jimsim europarlamenta ka ce ner cia ko ;D jamam sita darba ;D
Danguole, 20 parašė:Auris, 19 parašė:Danguole, 20 parašė:Auri jei ten Kauna karviu tvartu pavadinai...........
bet tu gi norejai sito!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Auris, 19 parašė:Danguole, 20 parašė:Auris, 19 parašė:Danguole, 20 parašė:Auri jei ten Kauna karviu tvartu pavadinai...........
alia vat del sito tai jau zinai galima ir pasigincyti kas cia to labiau norejo ;DDDDDDDDd
Linas, 19 parašė:Auris, 19 parašė:alia nete vat man rods irgi nera kur... www.tv.lt irgi nerodo balticumo :? Va tokia ta ir bedike nu bet labai sauniai mani parode as vat pasigirsiu dabar prisigirsiu nes nebegaliu nebelaiko manes jokie drovumo stabdziai didziai apsipatenkines savim esu visa diena ;DDDD
tai ce tik pradzia ;D jimsim europarlamenta ka ce ner cia ko ;D jamam sita darba ;D
na zn noriu tave nuvilti.. su subine niekas dar muses nepagavo... :-) bet tu megink ;D kad prasimustum turi tureti daug pazistamu.. :-)
hehe linai as juokavau su tuo europarlamentu ;D sulauksiu pensijos kol ten patekciau ;D
hehe linai as juokavau su tuo europarlamentu ;D sulauksiu pensijos kol ten patekciau ;D
;D na as pats jauokauju juokauju o kitu juoku nesuprantu.. prakiurau visiskai :-)
P.S. uz ka korta geltona gavai:? as tai uz tai kad kurdamas tema nesuformulavau jos risliai nes buvau beveik girtas ;D vaja vaje..
Danguole, 20 parašė:Auris, 19 parašė:Danguole, 20 parašė:Auris, 19 parašė:Danguole, 20 parašė:Auri jei ten Kauna karviu tvartu pavadinai...........
alia vat del sito tai jau zinai galima ir pasigincyti kas cia to labiau norejo ;DDDDDDDDd
na dar neprisipazyta...:)
Auris, 19 parašė:Danguole, 20 parašė:Auris, 19 parašė:Danguole, 20 parašė:Auris, 19 parašė:Danguole, 20 parašė:Auri jei ten Kauna karviu tvartu pavadinai...........
na dar neprisipazyta...:)
as manau kad jums abiems butu malonu ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 164 165 166 167 168 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~