Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 186 187 188 189 190 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 3741 iki 3760 iš 15497
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Diana, 17 parašė:Linai, gal susirask kam issipasakot visas tas mintis?.. na, as dar ant popieriaus surasydavau kas galvoj, tai po to labai saldziai miegodavau.. bet rasydavau tik nakti.. butent tada kai negaledavau uzmigti, nes kitaip zymiai mazesnis efektas budavo... jei turi laiko, gali pabandyt ir be jokiu psihologu i save pasigilnti.. pagalvok apie ka dazniausiai galvoji kai negali uzmigt, kas tau neduoda ramybes ir kodel... maziau trankykis su draugais.. pasistenk pabut vienas su savim ir tikrai pageres... nesakau, kad per viena diena...
va lapas popieriaus man atrodo butu geras sprendimas.. as nesitrankau noriu ramybes jau sentatve gal o jei rimtai tai nzn kas buna tokiu minciu kad net muzika nenuramina.. o anksciau padedavo..
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
dar gal pabandyk klasikines pasiklausyt... arba tokios kuri kaip tik zadintu jausmus, keltu emocijas, nes kartu su kuriniu isgyvensi viskavel, kas galvoj suksis ir kai kurinys baigsis, gal mintys pamazu rims...
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
na turesiu omeny
o kaip jum savaitgalis ?
snd lb miela diena apturejau (nepaisant to kad miegojau tik kelias valandas ) buvau grybaut ;D su Giminuke savo (tokia mano sena drauge o mes issiaiskinom kad gimines tolimi..) tai nuejau pas juos susiruosem pasodinom suni i maske ir visi susoke nudardejom i Merkines miskus radom nedaug grybu ;D bet pakvepavom gaiviu oru ir radom toki ezereli kurio pakrasciuose yra samanines salos kurios plaukioja po ezereli lb smagu ten
sakem vaziuosim ten vasara maudytis ant tu salu po ezera plaukiosim
va tokia diena tai kazkaip prasiblaskiau.. :-)
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
na tai subine prie kedes priauginsi ir akis isvarvinsi.. va jau avatare su akinukais ;D
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
;D is kur tie kompleksai panele lenda :?
o gal pamegink is naujo patalpinti savo avatara nes ji rodo bent man . gal taip agelbes
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
na tai foto gal pavyks gauti is kur nors nes as savo foto visiem dalinu arba i cd issikepu
o del avataru tai kazkurm aciau funkcija.. ai gi virsuj virs postu puslapiu yra zodis "stilius" ir 2 pasirinkimai tai tuos paspaudyt pamegink
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
geras! dekui! atsirado! jiega!!!
ka manot apie tai, kad kiti susideda foto i neta, kuriose esate ir jus, jusu net neatsiklause?
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
na as tokiu atveju zmogu nukerpu arba paklausiu ar galiu ji publikuoti su manimi aisku as visada foto puosiu ;D ;D
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
nu jo, tu taip darai. o nera pasitaike atveju, kad kas nors isidetu foto su tavim ir tu netycia suzinai?
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Diana, 17 parašė:nu jo, tu taip darai. o nera pasitaike atveju, kad kas nors isidetu foto su tavim ir tu netycia suzinai?
buna buna bet as kazkaip nepykstu nes gi i XXX puslapius manau niekas manes neidejo ;D
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
nu jei normalia foto idejo tai ner ko ir pykt... o pvz mane viena drauge isidejo, kur as sau tiesiog slyksciai atrodau. sakiau jai, kad isimtu, bet ji po*uistiskai pasake: nu o kas cia blogai, kad isidejau, gera yra ta foto. pati ji toj foto tai neblogai atrodo..
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Diana, 17 parašė: nu jei normalia foto idejo tai ner ko ir pykt... o pvz mane viena drauge isidejo, kur as sau tiesiog slyksciai atrodau. sakiau jai, kad isimtu, bet ji po*uistiskai pasake: nu o kas cia blogai, kad isidejau, gera yra ta foto. pati ji toj foto tai neblogai atrodo..
tai ji atsilupus ir nzn kad yra foto redagavimui skirtu programu :-)
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
nekenciu jos uz toki elgesi ir tikra drauge jos negaleciau pavadint...
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Diana, 17 parašė:nekenciu jos uz toki elgesi ir tikra drauge jos negaleciau pavadint...
man atrodo kad tu lb impulsyviai i aplinka reaguoji
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
na ne vien del foto as taip apie ja
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Diana, 17 parašė:na ne vien del foto as taip apie ja
mm stai kur cia suo pasmirdes guli.. ;D
Žinutės: nuo 3741 iki 3760 iš 15497
Puslapiai Ankstesnis 1 … 186 187 188 189 190 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.