4201

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

tai nors puse darbo padarei...:::034 tai kaip tavo gyvulys laikosi?:::034 daro i dezute?

4202

nu sake kad daro tik i deze tai as linkes tiket wink o siaip tai tik sian parsiveziau ta gyvuli big_smile tai dabar kampe isispraudes sedi ;D stresas zn smile nieko per pora dienu praeis gal :]

4203

zinok katinai fainesni uz kates...kates piktesnes ir savarankiskesnes,o katinai labai meilus meiles ir demesio reikalauja...kai glostai kaifuoja tiesiog...:::034

4204

tai vat kad pas mane katinė hmm sad nepasisekė visai sad

4205

gerai... velniop ta gyvuli :] keliauju miegulio smile saldziu Danguolyt smile

4206

na cia nuo charakterio priklauso...pas mus tai bajeris buvo...:::044 katinas musu labai glaustytis megsta  neturejo prie ko prisiglausti tai prie sunio trintis pradejo,o suo bega nuo jo,nenori...:::044 mirk is juoko...:::044

4207

smagiai zmones  pafloodinot.. vos per pora valandzikiu.. gaila nelabai laiko ir nuotaikos yra cia paskaityt ir pasibendraut.. begu nuo kompo iki sekmes wink

4208

Labos Auriuk...;)

4209

iki Lauri...;)

4210

Auris, 19 parašė:

Nijole, o tai tau nebrangiai gaunasi toks migravimas pastovus?

pas mama man 5 litai grizt, negaila,valgau kruopas ir namo tada griztu big_smile

Auris, 19 parašė:

aij... draugei beda istiko smile kratas pradejo daryt bendrike tai paprase kad paimciau savaite paglobot kaciuka, nes jei uztiks katina tai is bendriko ismes... tai vat dabar ka tik parsiveziau naujaji gyventoja namucio ir bandysiu prisiaukint hehe big_smile

nu ziurek mylek savo nauja kambarioka, as nzn, as tik suniukus palaikau big_smile kaciukai manes nemyli sad
ziurek, kad ponas katinauskas, oii ponia katinauskyte neuzkniauktu tau naktim he he he ..... big_smile

4211

oi nea pas mane didelis namas tai kniaukimo nebijau big_smile uzsidarau duris ir ramiakas :]

4212

tai mazai tada ta kate ten kniaukia, kad negirdi....arba ne laikas jai kniaukti big_smile big_smile
nu , nu pasakok, kaip [pirma nakvyne tavo naujai kambariokei???? nepamirsai paserti??

4213

Sweikuciai wink

chebraaaa ar zinot koks as apsipatenkines pagaliau po 3 paru ne miego issimiegojau big_smile :::d16 ikaliau vaistuku ir nuo 21:30  iki 11 miegojau big_smile

aisku 1 paskaita pramigau.. sad bet jau kaip nors..

jau ghalvojau kad pasensiu kol viska perskaitysiu.. bet man pavyko :-)

Nikota>>>>>>>>>>geriausia yra visu  isklausyti bet daryti vistiek pagal save wink

4214

Linas, 19 parašė:

Sweikuciai wink

chebraaaa ar zinot koks as apsipatenkines pagaliau po 3 paru ne miego issimiegojau big_smile :::d16 ikaliau vaistuku ir nuo 21:30  iki 11 miegojau big_smile

Nikota>>>>>>>>>>geriausia yra visu  isklausyti bet daryti vistiek pagal save wink

as tau buciau tokiu vaistuku prirekomendaves kad tu dar iki sio vakaro miegotum.. wink)
ok xebra reik vaziuot i vilniu tikiuosi neuzsimushiu per toki ruuka.. wink sekmes.. wink
p.s. vln vel be intiko sedesiu tai tik per moba daugiau maziau galesiu atsakinet wink

4215

laba...;)
Linuk dziaugiuosi del taves...:::916 taip ir maniau vakar,kad miegi...;)
gero tau kelio Lauri...;)

4216

Lauras, 20 parašė:
Linas, 19 parašė:

Sweikuciai wink

as tau buciau tokiu vaistuku prirekomendaves kad tu dar iki sio vakaro miegotum.. wink)
ok xebra reik vaziuot i vilniu tikiuosi neuzsimushiu per toki ruuka.. wink sekmes.. wink
p.s. vln vel be intiko sedesiu tai tik per moba daugiau maziau galesiu atsakinet wink

Lauri kokie ten vaistukai :? pistoletu per galva ;D

>>>>Danguolyt sveikute smile

kaip tavo diena wink

4217

ai normali vazinejau is vieno galo i kita ir dar vaziuosiu...:::a36

4218

Danguole, 20 parašė:

ai normali vazinejau is vieno galo i kita ir dar vaziuosiu...:::a36

taip Danguolyt tokia duona tavo.. :-)

4219