Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai nors puse darbo padarei... tai kaip tavo gyvulys laikosi? daro i dezute?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 209 210 211 212 213 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai nors puse darbo padarei... tai kaip tavo gyvulys laikosi? daro i dezute?
nu sake kad daro tik i deze tai as linkes tiket o siaip tai tik sian parsiveziau ta gyvuli tai dabar kampe isispraudes sedi ;D stresas zn nieko per pora dienu praeis gal :]
zinok katinai fainesni uz kates...kates piktesnes ir savarankiskesnes,o katinai labai meilus meiles ir demesio reikalauja...kai glostai kaifuoja tiesiog...
tai vat kad pas mane katinė nepasisekė visai
gerai... velniop ta gyvuli :] keliauju miegulio saldziu Danguolyt
na cia nuo charakterio priklauso...pas mus tai bajeris buvo... katinas musu labai glaustytis megsta neturejo prie ko prisiglausti tai prie sunio trintis pradejo,o suo bega nuo jo,nenori... mirk is juoko...
smagiai zmones pafloodinot.. vos per pora valandzikiu.. gaila nelabai laiko ir nuotaikos yra cia paskaityt ir pasibendraut.. begu nuo kompo iki sekmes
Labos Auriuk...;)
iki Lauri...;)
Nijole, o tai tau nebrangiai gaunasi toks migravimas pastovus?
pas mama man 5 litai grizt, negaila,valgau kruopas ir namo tada griztu
aij... draugei beda istiko kratas pradejo daryt bendrike tai paprase kad paimciau savaite paglobot kaciuka, nes jei uztiks katina tai is bendriko ismes... tai vat dabar ka tik parsiveziau naujaji gyventoja namucio ir bandysiu prisiaukint hehe
nu ziurek mylek savo nauja kambarioka, as nzn, as tik suniukus palaikau kaciukai manes nemyli
ziurek, kad ponas katinauskas, oii ponia katinauskyte neuzkniauktu tau naktim he he he .....
oi nea pas mane didelis namas tai kniaukimo nebijau uzsidarau duris ir ramiakas :]
tai mazai tada ta kate ten kniaukia, kad negirdi....arba ne laikas jai kniaukti
nu , nu pasakok, kaip [pirma nakvyne tavo naujai kambariokei???? nepamirsai paserti??
Sweikuciai
chebraaaa ar zinot koks as apsipatenkines pagaliau po 3 paru ne miego issimiegojau ikaliau vaistuku ir nuo 21:30 iki 11 miegojau
aisku 1 paskaita pramigau.. bet jau kaip nors..
jau ghalvojau kad pasensiu kol viska perskaitysiu.. bet man pavyko :-)
Nikota>>>>>>>>>>geriausia yra visu isklausyti bet daryti vistiek pagal save
Sweikuciai
chebraaaa ar zinot koks as apsipatenkines pagaliau po 3 paru ne miego issimiegojau ikaliau vaistuku ir nuo 21:30 iki 11 miegojau
as tau buciau tokiu vaistuku prirekomendaves kad tu dar iki sio vakaro miegotum.. )
ok xebra reik vaziuot i vilniu tikiuosi neuzsimushiu per toki ruuka.. sekmes..
p.s. vln vel be intiko sedesiu tai tik per moba daugiau maziau galesiu atsakinet
laba...;)
Linuk dziaugiuosi del taves... taip ir maniau vakar,kad miegi...;)
gero tau kelio Lauri...;)
Linas, 19 parašė:Sweikuciai
as tau buciau tokiu vaistuku prirekomendaves kad tu dar iki sio vakaro miegotum.. )
ok xebra reik vaziuot i vilniu tikiuosi neuzsimushiu per toki ruuka.. sekmes..
p.s. vln vel be intiko sedesiu tai tik per moba daugiau maziau galesiu atsakinet
Lauri kokie ten vaistukai :? pistoletu per galva ;D
>>>>Danguolyt sveikute
kaip tavo diena
ai normali vazinejau is vieno galo i kita ir dar vaziuosiu...
ai normali vazinejau is vieno galo i kita ir dar vaziuosiu...
taip Danguolyt tokia duona tavo.. :-)
Danguole, 20 parašė:ai normali vazinejau is vieno galo i kita ir dar vaziuosiu...
jooooo,nors vakare man patinka vaziuoti....
Linas, 19 parašė:Danguole, 20 parašė:ai normali vazinejau is vieno galo i kita ir dar vaziuosiu...
jooooo,nors vakare man patinka vaziuoti....
na zn jautiesi saugi kai toki darba dirbi ;D niekas nepuls ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 209 210 211 212 213 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~