Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
i nevilti varanti ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 254 255 256 257 258 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
i nevilti varanti ;D
na lietuviu kalba man visalaika patiko...svarbu,kad ne matieka...Linuk auksciau nosi pazubrinsi ir viskas bus ore...
o tai gal cia tavo nemigos priezastis?..
na lietuviu kalba man visalaika patiko...svarbu,kad ne matieka...Linuk auksciau nosi pazubrinsi ir viskas bus ore...
nu bet kalbos kultura? turi mastyt kokiu nesamoniu yra lituanistai primaste, kad sugebetum teisingai atsakyt...
jau man tie visi humanitariniai mokslai niekada nelindo.. o jau kalbos dar labiau... matke mano gyvenima valde ir valdo ir dar valdys :V
jau man tie visi humanitariniai mokslai niekada nelindo.. o jau kalbos dar labiau... matke mano gyvenima valde ir valdo ir dar valdys :V
blemba baltas pavydas...jau as ir matieka nesuderinami dalykai ne bum bum...i litu iskali is viskas... taip visada pavydedavau kai zmogus supranta tuos uzdavinius, geometrija, lygtis ir t...t ech...:)
va Nijolyt tuo ir skiriames as tiksliuju moklsu niekada nemegau.. :-)
>>>>>>>> o nemiga tai ne del to.. dar nesumasciau kodel..
Danguole, 20 parašė:na lietuviu kalba man visalaika patiko...svarbu,kad ne matieka...Linuk auksciau nosi pazubrinsi ir viskas bus ore...
nu bet kalbos kultura? turi mastyt kokiu nesamoniu yra lituanistai primaste, kad sugebetum teisingai atsakyt...
ai svarbu ne matieka...
tai man tik matke linuk ir sekasi gyvenime, daugiau niekas ;D ;D
>>>>>>>> su lietuviu tai beda, nes galvoti reikia, ka rasyti, kuo pakeisti ir t.t.
mano galvele galvot nesutverta ;D
man ir reiskias baltas pavydas Nijolei, jei jau taip gerai matieka kerta na, negi tu iskaldavai tarkim ka reikia vartoti vienu ar kitu atveju? as taisykliu niekad nemegau ir nesimokiau... :V kaip ir dabar
Linai, o tai kas tau patinka? :V kiek supratau humanitariniai nlb prie sirdies, realiniai dalykai irgi... :V
tai man tik matke linuk ir sekasi gyvenime, daugiau niekas ;D ;D
>>>>>>>> su lietuviu tai beda, nes galvoti reikia, ka rasyti, kuo pakeisti ir t.t.
mano galvele galvot nesutverta ;D
pffffffffffffffff............. kaip tai galvot nesutverta? gi matiekoj kaip tik galvot reikia
jam geografija patinka labai
>>>>>> nekaliau as matkes, i krauja ji man iaugus, nieko nereikia, paziuriu ir suprantu nzn, pagalvodavau, bet nekaldavau
tai lietuviu kaip tik galvoti nereikia ten ka iskali ta zinai... o matieka tai ten lauzai galva kaip isspresti...
o va tas ir yra, kad reikia kalti, man greitai viskas pasimirsta... o ten tik iksiuka ir ygrika susistatai ir vsio, reikaliukai baigti
Nijole, tai galvojimas nera kalimas galvoti reiskia ismastyti ka daryt (kad gautum atsakyma), o kalti - tai mintinai ismokt reikiamus atsakymus. biski man atrodo maisai savokas jei as klystu, prasom pataisyt mane
na matai, as lietuviu kaldavau ir visus tuos barbarizmus, hibridus ir t.t. nes kitaip neismokdavau todel man ir kalimas gaunasi
as suprantu as tik prie zodzio galvoti prikibau, nes pirma neteisingai ji vartojai ;D rodos ekonomika mokais? :? o ten istorijos ner? :? nereik tau jos kalt?
ooo man humanitariniai patinka:) ir visai sekasi...:) na, o matematika nesiseka...bet visai patinka kai suprantu...tai einu papildomai, nes noriu laikyt valstybini
as pati paskaiciau, nusisnekejau :V dzin, supratai svarbiausia
jo, ekonomika, jokios istorijos ten nera. ponai skaiciavimai ten vyksta
tai kodel asareles, jei sakei, kad hmmm.... rodor sakei, kad matieka patinka? :? tai kokie dalykai ten destomi?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 254 255 256 257 258 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~