5101

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

i nevilti varanti ;D

5102

na lietuviu kalba man visalaika patiko...svarbu,kad ne matieka...Linuk auksciau nosi :::034 pazubrinsi ir viskas bus ore...:::034

5103

o tai gal cia tavo nemigos priezastis?.. big_smile

5104

Danguole, 20 parašė:

na lietuviu kalba man visalaika patiko...svarbu,kad ne matieka...Linuk auksciau nosi :::034 pazubrinsi ir viskas bus ore...:::034

nu bet kalbos kultura? turi mastyt kokiu nesamoniu yra lituanistai primaste, kad sugebetum teisingai atsakyt...

5105

jau man tie visi humanitariniai mokslai niekada nelindo.. o jau kalbos dar labiau... big_smile matke mano gyvenima valde ir valdo ir dar valdys :V

5106

Nijolė, 20 parašė:

jau man tie visi humanitariniai mokslai niekada nelindo.. o jau kalbos dar labiau... big_smile matke mano gyvenima valde ir valdo ir dar valdys :V

blemba baltas pavydas...jau as ir matieka nesuderinami dalykai ne bum bum...i litu iskali is viskas...:::034 taip visada pavydedavau kai zmogus supranta tuos uzdavinius, geometrija, lygtis ir t...t ech...:)

5107

va Nijolyt tuo ir skiriames big_smile  as tiksliuju moklsu niekada nemegau.. :-)

>>>>>>>> o nemiga tai ne del to.. dar nesumasciau kodel.. smile

5108

Diana, 17 parašė:
Danguole, 20 parašė:

nu bet kalbos kultura? turi mastyt kokiu nesamoniu yra lituanistai primaste, kad sugebetum teisingai atsakyt...

ai svarbu ne matieka...:::034

5109

tai man tik matke linuk ir sekasi gyvenime, daugiau niekas ;D ;D
>>>>>>>> su lietuviu tai beda, nes galvoti reikia, ka rasyti, kuo pakeisti ir t.t.
mano galvele galvot nesutverta ;D

5110

man ir reiskias baltas pavydas Nijolei, jei jau taip gerai matieka kerta big_smile na, negi tu iskaldavai tarkim ka reikia vartoti vienu ar kitu atveju? as taisykliu niekad nemegau ir nesimokiau... :V kaip ir dabar big_smile
Linai, o tai kas tau patinka? :V kiek supratau humanitariniai nlb prie sirdies, realiniai dalykai irgi... :V

5111

Nijolė, 20 parašė:

tai man tik matke linuk ir sekasi gyvenime, daugiau niekas ;D ;D
>>>>>>>> su lietuviu tai beda, nes galvoti reikia, ka rasyti, kuo pakeisti ir t.t.
mano galvele galvot nesutverta ;D

pffffffffffffffff............. kaip tai galvot nesutverta? gi matiekoj kaip tik galvot reikia big_smile

5112

jam geografija big_smile big_smile big_smile patinka labai wink
>>>>>> nekaliau as matkes, i krauja ji man iaugus, nieko nereikia, paziuriu ir suprantu tongue nzn, pagalvodavau, bet nekaldavau

5113

tai lietuviu kaip tik galvoti nereikia ten ka iskali ta zinai...:::034 o matieka tai ten lauzai galva kaip isspresti...:::044

5114

o va tas ir yra, kad reikia kalti, man greitai viskas pasimirsta... sad o ten tik iksiuka ir ygrika susistatai ir vsio, reikaliukai baigti wink

5115

Nijole, tai galvojimas nera kalimas smile galvoti reiskia ismastyti ka daryt (kad gautum atsakyma), o kalti - tai mintinai ismokt reikiamus atsakymus. biski man atrodo maisai savokas wink jei as klystu, prasom pataisyt mane big_smile

5116

na matai, as lietuviu kaldavau ir visus tuos barbarizmus, hibridus ir t.t. nes kitaip neismokdavau sad todel man ir kalimas gaunasi big_smile

5117

as suprantu big_smile as tik prie zodzio galvoti prikibau, nes pirma neteisingai ji vartojai ;D rodos ekonomika mokais? :? o ten istorijos ner? :? nereik tau jos kalt? big_smile

5118

ooo man humanitariniai patinka:) ir visai sekasi...:) na, o matematika nesiseka...bet visai patinka kai suprantu...tai einu papildomai, nes noriu laikyt valstybini smile

5119

as pati paskaiciau, nusisnekejau :V dzin, supratai svarbiausia big_smile big_smile big_smile
jo, ekonomika, jokios istorijos ten nera. ponai skaiciavimai ten vyksta big_smile

5120

tai kodel asareles, jei sakei, kad hmmm.... rodor sakei, kad matieka patinka? :? tai kokie dalykai ten destomi?