Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
oj zinok bent jau man tai sunki jei 3raides reik skaityt kaip viena "boucoup" cia butu "boku" daug sunki kalba..... brrrr...
ne kas tada...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 258 259 260 261 262 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
oj zinok bent jau man tai sunki jei 3raides reik skaityt kaip viena "boucoup" cia butu "boku" daug sunki kalba..... brrrr...
ne kas tada...
tai va nori parasyt as tave muliu tai stai ka reik keverziot je aime (atrodo gerai parasiau)
Auris, 19 parašė:fsio hebra man ivaret depresija cia su savo rasymasi :V nebespeju skaityt...
ne tiek cia jau daug...valanda ir viskas perskaityta...
o jus apie jaunuosius pagalvojot? man cia viska perskaityt bus perkrova
O seip Auri ten nieko idoaus tap kaskur 450 puslapio iki dabar bet galiu klyst nes neskaiciau paskutyniu ppenkiu puslapiu
beje man irgi rytoj egzas
o kelintoje tu klaseja...?
11 bet tas pats kas lietuvoje 10
tai uztai egzaminai...:) bet ten lengviau mokytis?:)
na kolkas taip, bet kitais metais ne piragai bus nes prasideda pasiruosimas univerui..
oho tai jumi ruosia univerui? kaip idomiai...mus tai tik egzam...:)
na cia po 11 klases nemazai zmoniu nesimoko isvis, eina dirbti, dar dalys didele eina i koledzhus, o kiti lieka toliau mokykloi, ten vyksta pasyrosimas univerui.. beje koledzuose igija zmones specialybes...
bet labai faina kai univerui paruosia...o tai kai ruosia jus jau zinot kur stosit?ar cia taip apstrakciai ruosia...?
na dauguma zmoniu norinciu studinti univere yra apsisprende apie univera ar bent jau ka nori studijuoti... bet manau tai daugiau apstrakciai..
tai gerai atejas i univera zinai kas laukia...:)
kas tiesa tas tiesa.. nors man tai nepades tikriausiai.. as niekada nieko nezianu ir nezinau ko laukti ...
tai palauk kitais metais jau zinosi...juk apmokys...
jai dabar per anglu pamokas mums pasokojo kaip ten per egzus bus, darem praeitu metu egzus, sian atejau kaip pirma diena gimes
bet tu angliskai jau laisvai kalbi?tikriausiai jau antra kalba?bet pala tu ten anglu laikysi kaip gimtaja kalba?
aha kaip gimtaja na kalbet viena, bet rasyt kita.. tiksliau sakant aprasyt, atsakyt i durnus klausimus..
seip mane smart ass vadina nes moku trys kalbas rusu, lietuviu ir anglu
oho na jei tu gerai ismokes tai bus gerai...:)
as rusu kalba irgi moku...nors cia kaikas sake,kad man jos mokytis reikia pirstais nerodysim...
Na nujauciu kad sake Linas arba Auris, dar galejo sakyt Evelina arba nzn kas
seip man visu kalbu gramatika nelabai nors anglu geriausia...
na viskas man reikia eiti miegot.. uzmigsiu ir ne ikales vaistuku Lino. man gi siandien egzas!!!!
na as nemanau,kad butent jie sake...:)
labos...sekmes
Puslapiai Ankstesnis 1 … 258 259 260 261 262 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~