5181

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Lina, 23 parašė:

oj zinok bent jau man tai sunki jei 3raides reik skaityt kaip viena "boucoup" cia butu "boku" daug big_smile sunki kalba..... brrrr...

ne kas tada...:::044

5182

tai va big_smile nori parasyt as tave muliu tai stai ka reik keverziot je  aime   (atrodo gerai parasiau)

5183

Danguole, 20 parašė:
Auris, 19 parašė:

fsio hebra man ivaret depresija cia su savo rasymasi :V nebespeju skaityt... sad

ne tiek cia jau daug...valanda ir viskas perskaityta...:::034

o jus apie jaunuosius pagalvojot? man cia viska perskaityt bus perkrova big_smile
O seip Auri ten nieko idoaus tap kaskur 450 puslapio iki dabar tongue bet galiu klyst nes neskaiciau paskutyniu ppenkiu puslapiu
:::608 :::044
beje man irgi rytoj egzas big_smile

5184

o kelintoje tu klaseja...?:::041

5185

11 smile bet tas pats kas lietuvoje 10 smile

5186

tai uztai egzaminai...:) bet ten lengviau mokytis?:)

5187

na kolkas taip, bet kitais metais ne piragai bus smile nes prasideda pasiruosimas  univerui..

5188

oho tai jumi ruosia univerui? kaip idomiai...mus tai tik egzam...:)

5189

na cia po 11 klases nemazai zmoniu nesimoko isvis, eina dirbti, dar dalys didele eina i koledzhus, o kiti lieka toliau mokykloi, ten vyksta pasyrosimas univerui.. beje koledzuose igija zmones specialybes...

5190

bet labai faina kai univerui paruosia...o tai kai ruosia jus jau zinot kur stosit?ar cia taip apstrakciai ruosia...?

5191

na dauguma zmoniu norinciu studinti univere yra apsisprende apie univera ar bent jau ka nori studijuoti... bet manau tai daugiau apstrakciai..

5192

tai gerai atejas i univera zinai kas laukia...:)

5193

kas tiesa tas tiesa.. nors man tai nepades tikriausiai.. as niekada nieko nezianu ir nezinau ko laukti ... :::044

5194

tai palauk kitais metais jau zinosi...juk apmokys...:::034

5195

jai smile dabar per anglu pamokas mums pasokojo kaip ten per egzus bus, darem praeitu metu egzus, sian atejau kaip pirma diena gimes big_smile

5196

bet tu angliskai jau laisvai kalbi?tikriausiai jau antra kalba?bet pala tu ten anglu laikysi kaip gimtaja kalba?:::041

5197

aha kaip gimtaja smile na kalbet viena, bet rasyt kita.. tiksliau sakant aprasyt, atsakyt i durnus klausimus..
seip mane smart ass vadina smile nes moku trys kalbas smile rusu, lietuviu ir anglu big_smile

5198

oho na jei tu gerai ismokes tai bus gerai...:)
as rusu kalba irgi moku...nors cia kaikas sake,kad man jos mokytis reikia:::042 pirstais nerodysim...:::044

5199

Na nujauciu kad sake Linas arba Auris, dar galejo sakyt Evelina arba nzn kas smile
seip man visu kalbu gramatika nelabai big_smile nors anglu geriausia...

na viskas man reikia eiti miegot.. uzmigsiu ir ne ikales vaistuku Lino. man gi siandien egzas!!!! big_smile

5200

na as nemanau,kad butent jie sake...:)
labos...sekmes:::034