Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
eeech... tas moteriskas isdidumas sakes... :? gereu jau man alaus bokala pastatytum o ne juosteles kazkokias pirktum ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 267 268 269 270 271 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
eeech... tas moteriskas isdidumas sakes... :? gereu jau man alaus bokala pastatytum o ne juosteles kazkokias pirktum ;D
geriau as tau alaus bokala pastatysiu ir juostele nusipirksiu bus ir vilkas sotus ir avys sveikos...
hmmm.. irgi variantas :?
ko taip susimastem brangusis?
alia zinai tepinu as gereu miegot ;D pasifilosofuosiu per nakt ir paziesma ka ten ryt sakys mano logika del tavo sio komercinio pasiulymo su sociu vilku ir avim ;D
na va mano pasiulymai miegot varo... na mastyk mastyk... LABOS
as galvojau apie bnoulinga akropoly... jis 5dieni ir 6 dieni iki 3 dirba.. bet reiktu uzsisakyti takeli is anksto.. :-) tai reikia susitarti kada tiksliai varysim.. as po kaledu ta pirma dieni tai noriu paburti dar pas gimines perlekti dovanas isdalinti tai irgi 26 nlb galiu...
hmm... :? 27 man tai butu idealiausiai.. :?
o, laba dienuke....
joa, 27 ir 28 butu geriausiai, nes 26 yra kaledos, o as busiu zagarej, gurksnosiu likeriuka :V
nu laukiam kitu pasisakanciu kaip jiems 27 diena
na man 27 jei tik vakare velu GAL! 28 tai busiu tikriausiai vilniui...
Labutis;)
na chebra jei jus galit 27-28 dienom tai varykit...matot,kad mane tas darbas pririses...
as 27 tai manau galeciau.. bet ir DAnguolytes as geidauju kad butu :-)
na chebra jus visi galit ta diena,o as negaliu... ka jau padarysi...
na chebra jus visi galit ta diena,o as negaliu... ka jau padarysi...
tai tu jamk laisvadieni arba pabek is darbo ;D ;D
Danguole, 20 parašė:na chebra jus visi galit ta diena,o as negaliu... ka jau padarysi...
na jo suestu tada mane gyva...
Linas, 19 parašė:Danguole, 20 parašė:na chebra jus visi galit ta diena,o as negaliu... ka jau padarysi...
na jo suestu tada mane gyva...
o gal kompromisa turu galima rasti.. :-) kad kas pavaduotu..
na zinai abejoju,nes pries naujus metus tiek daug darbo...na gal kaip nors,bet nezinau...neisivaizduoju kaip issisukti...
na zinai abejoju,nes pries naujus metus tiek daug darbo...na gal kaip nors,bet nezinau...neisivaizduoju kaip issisukti...
tai sakyk kad makaule sviesiesi vilniuje ;D ;D
Danguole, 20 parašė:na zinai abejoju,nes pries naujus metus tiek daug darbo...na gal kaip nors,bet nezinau...neisivaizduoju kaip issisukti...
tai sakyk kad makaule sviesiesi vilniuje ;D ;D
ane?jie sakys svarbiausia darbas paskui makaule...:) neisivaizduoji kas ten per zmones nei supratimo nieko...svarbu darbas,darbas darbas ir dar nepaminejau darbas...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 267 268 269 270 271 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~