Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
oho koks klubas populerus vis dideja ir dijeda auris speji visus registruoti? saunu kad esame ne vieni !!!
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 25 26 27 28 29 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
oho koks klubas populerus vis dideja ir dijeda auris speji visus registruoti? saunu kad esame ne vieni !!!
joa joa registruoju ;D siaip ne taip tik vat labai gaila kad as vienintelis Klaipedietis ;( Nera kaip plest klubo veiklos Klaipedoje O jus ten Vilniuje krutekit krutekit ! Ir Kaunas sukruskit, pasidarykit tusa ! ~
Beje Sveikinu ir tave Viktorai su geltonom kortelem :DDD pala tuoj pasivysiu tave ;DDD
reiktu isteigt geltonu korteliu kluba ;]
joa as manau jau toks yra ten visi jau sedi su 3 kortelem
as turiu ketures jas ir bet zinau kad adminas vienas atveses konkreciai uz niekus duoda man jas tai... ;D
oj ir as korta esu gavus vakar tik pastebejau... taip nudziugino?... esu viena is laiinguju gavusiu papeikima... ech... zavu...
zavu zavu blm o man chot ubei neduoda spaudzia labai tas korteles :?
man dave uz tai kad sukuriau tipo tema kuri jau buvo.nors tema gal ir panasi.problema visai kita ir pan.tai va jauciuos neteisingai gaves ta geltona korta
zavu zavu blm o man chot ubei neduoda spaudzia labai tas korteles :?
Cha parasyk prasyma moderatoriams ))
man dave uz tai kad sukuriau tipo tema kuri jau buvo.nors tema gal ir panasi.problema visai kita ir pan.tai va jauciuos neteisingai gaves ta geltona korta
tai man gali atiduoti tada ta kortele
Saulius, 24 parašė:zavu zavu blm o man chot ubei neduoda spaudzia labai tas korteles :?
moderatorem kat jie ce labai retai kada uzsuka
tai tu asmeniskai privacioje zinuteje. nu tipo labas as toks ir toks esu negeras ir noriu kortos.
Gina, 22 parašė:Saulius, 24 parašė:zavu zavu blm o man chot ubei neduoda spaudzia labai tas korteles :?
moderatorem kat jie ce labai retai kada uzsuka
heh isivaizduoji. Jie ir taip retai uzsuka ir mes dar korta gaut sugebam :DDD cia isviso menas ~
as nenoredamas gaunu
gavau as ir uz ta pati net 4 po du kartus uz ta pati ka dave ir mazai nepasirode Gintaras 23 kazkoks cia kaip skaudulys ant siknos man yra
Arunas, 20 parašė:man dave uz tai kad sukuriau tipo tema kuri jau buvo.nors tema gal ir panasi.problema visai kita ir pan.tai va jauciuos neteisingai gaves ta geltona korta
gavau as ir uz ta pati net 4 po du kartus uz ta pati ka dave ir mazai nepasirode Gintaras 23 kazkoks cia kaip skaudulys ant siknos man yra
tuoj ir aš busiu tavo skaudulys
oj prisisnekejo kazkas berods...
**** tos geltonos korteles
Viktoras, 20 parašė:Arunas, 20 parašė:man dave uz tai kad sukuriau tipo tema kuri jau buvo.nors tema gal ir panasi.problema visai kita ir pan.tai va jauciuos neteisingai gaves ta geltona korta
tuoj ir aš busiu tavo skaudulys
o ka tipo noretum?
oj prisisnekejo kazkas berods...
kas ir ka prisisnekejo?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 25 26 27 28 29 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~